|
Sada je: sub 13 lip, 2026 11:55 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Rikon 2011
shirajzl je napisao/la: Jel se na svim konovima naplaćuje ulaz? pa koliko ja znam da...jedino ako držiš kakvo predavanje ili si dio ostalog programa onda imaš free ulaz
| čet 06 lis, 2011 4:45 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
pahuljica je napisao/la: El Zvonko je napisao/la: Ček ček  , znači neće biti tamo di je bilo prošle godine ili  nope, ta zgrada je sada od popova...izgrađena je nova zgrada na trsatu  To je ona ista u kojoj je odmah prvi tjedan propao pod ili lift, ili šta već... Dečki ne brinite, to je otprilike najviše zgrada u tom dijelu grada... samo dođete do trsatskih stuba, prošetate se njima, i na vrhu tražite neboder među dvokatnicama. 
| pon 10 lis, 2011 9:50 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
pahuljica je napisao/la: shirajzl je napisao/la: Jel se na svim konovima naplaćuje ulaz? pa koliko ja znam da...jedino ako držiš kakvo predavanje ili si dio ostalog programa onda imaš free ulaz NA večini konova se upad plača. Obično bude 30-60kn za cijeli kon, a najviše cijene diže Sferakon (obično oko 80-100kn, a za Eurokon će to vjerojatno i zduplati) Na upad na Domikon se ne plaća upad, barem nije ovih prvih par godina, i uz to još i ponude posjetitelje s klingonskim Gra'hom  (a da i ne spominjem i neke druge dobrodomaćinske stvari) Zbog toga mi se Domikon, bez obzira što je jedna od najmanjih konvencija, veoma sviđa, i imam puno respekta prema domaćinima!  Spet je napisao/la: nope, ta zgrada je sada od popova...izgrađena je nova zgrada na trsatu To je ona ista u kojoj je odmah prvi tjedan propao pod ili lift, ili šta već...  [/quote] I na kraju nisam skužio šta je to sa crkvom? Netko im "poklonio" to zemljište i zgradu? Nova direktiva od svete guzice? Jel su to klerizirali zgradu FF gdje na vrhu piše "Ljubav"? Trebam li napraviti obradu pjesme ala "Stop the church in the name of love"? Ili su zeli zvjezdarnicu (pretprošli Rikon) da budu bliže bogu? Šalu na stranu, može pliz neki link il iobjašnjenje što se točno dogodilo, baš me zanima.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 10 lis, 2011 3:12 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
pa ovaj...FF u Rijeci se sastojao od dve zgrade...jedna poznata nam svima kao prostor Rikona tzv. "Gornja zgrada" i druga u centru grada u sklopu OŠ-e tzv. "Donja zgrada" ...i ta gornja zgrada na Belvederu je valjda bila od popova i prije ali su ju oni dali sveučilištu na korištenje...i sada kako se na trsatu izgradio Kampus sa nekoliko novih zgrada, jedna je izgrađena i za filozofski pošto studentima nije bilo baš lako trčati iz jedne zgrade u drugu...i sada kada su se oni svi prebacili gore na Kampus ta gornja zgrada se vratila popovima a ova u gradu je sada cijela od OŠ-e ...iako, čula sam od nekih koji studiraju informatiku na filozofskom da su oni i dalje u gornjoj zgradi...sada, zašto se oni još nisu preselili pojma nemam...samo znam da su pričali da dok imaju neka predavanja usput slušaju i crkvene pjesme 
| pon 10 lis, 2011 4:24 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Jer zakonski pripada Crkvi već stoljećima, Cviček.  Ako nisi primjetio tu je i sjemenište i crkva odmah iznad faksa. Malo je onih koji su uspjeli vratiti zemlju i objekte koji su im oduzeti nakon drugog svjetskog rata.
| uto 11 lis, 2011 12:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Nažalost ove godine me nema  Cvicek je napisao/la: ....Netko im "poklonio" to zemljište i zgradu? Nova direktiva od svete guzice? ....Ili su zeli zvjezdarnicu (pretprošli Rikon) da budu bliže bogu? ni na jednoj od lokacija 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 12 lis, 2011 1:12 pm |
|
 |
|
fluffy
|
Trailer 2 
| sri 12 lis, 2011 5:21 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dođemo Mirna i ja pred Filozofski, na ulazu desetak ljudi pognutih glava, reko mora da smo promašili zgradu, nema šanse da je unutra kon... Unutra je ipak bio kon... Nda, Rikonu pod hitno treba bolja lokacija, bolji termin, i novi organizacijski odbor, sačinjen od ljudi koji malo bolje razumiju koncept društvenih okupljanja. Možda da regrutiraju nekog sa Liburnicona? Pretprošle godine je bilo sranje, prošle je bilo bez veze (ali barem su uz Pahuljicu još Cviček, Sov, Dašo i Ant bili tamo), a ove se godine nisam ni zadržao dovoljno dugo da donesem sud. Došli smo, ušli, vidjeli, i zaključili da bismo radije svojih 30 Kn ostavili u Cinestaru. Mislili smo se MOŽDA vratit nakon filma... Nda, atmosfera na konu je ostavila TOLIKI utisak da smo odmah po ulasku u Tower Centar zaboravili odakle smo došli... 
|
| sub 15 lis, 2011 10:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Iako sam dojma, na temelju zadnjih par konvencija, da ti imaš dosta visoke standarde, no s obzirom da kažeš da je bilo gore od prošlog rikona, shvatiti ću to tako da je ovaj bio malo manje dobar nego prošli... Ako ništa drugo, sad mi je malo lakše što nisam mogao ići, a ujedno nisam propustio da sudjelujem u početku globalnih promjena  Da sam išao na Rikon, grizo bi se da nisam bio u ZG (i vjerojatno bi se pridružio šačici Riječana koji su prosvjedovali i onda se vratio na kon) Čekam "second oppinion" u vidu pahuljice ili nekog trećeg  I fotke!!! 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 15 lis, 2011 10:34 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Iako sam dojma, na temelju zadnjih par konvencija, da ti imaš dosta visoke standarde, no s obzirom da kažeš da je bilo gore od prošlog rikona, shvatiti ću to tako da je ovaj bio malo manje dobar nego prošli... Ne bih znao, jer kao što rekoh, bio sam unutra svega desetak minuta, atmosfera je bila nula (kao na sprovodu) i nije mi (nam) se dalo ostat. Možda je kasnije bilo dobro, ne znam... Ali ovo što sam ja vidio je bilo banana. Prošle godine nije bilo loše, ekipa je bila okej, spika, zafrkancija itd... Ali u usporedbi sa Liburniconom, Istrakonom i Sferakonom ipak dosta slabije. Ipak, palac gore za one besplatne Cedevite. 
|
| sub 15 lis, 2011 10:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne kažem da je to nužno slučaj s tobom, no ponekad je problem s konovima da ekipa očekuje da će im organizatori sve servirati na pladnu. Kad je manji kon i organizatori nisu u mogućnosti ponuditi ne znam šta, na ekipi je da si konvenciju učine zabavnijom.
|
| sub 15 lis, 2011 11:06 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
_Oz je napisao/la: Ne bih znao, jer kao što rekoh, bio sam unutra svega desetak minuta, atmosfera je bila nula (kao na sprovodu) i nije mi (nam) se dalo ostat. Ma ček kad si ti bio? Ako misliš ono u 5 ili 6 popodne, nije ni čudo da nije bilo nikoga. Meni je bilo sasvim ok, lokacija je bolja nego prošle godine, a ljudi su počeli dolaziti tek negdje iza 20:30.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 16 lis, 2011 1:59 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
LOL LOL LOL Na rijetko kojem prije 19-20h možeš naći neko super događanje. Tad su obično predavanja plus ekipice koje boardgameaju i tome slično. I tu i tamo neka igra (natjecanje i sl) Očekivati da u 5 popodne kon bude krcat je nerealno čak i za Sferakon, a kamoli za manje konove...
|
| ned 16 lis, 2011 2:04 am |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: Na rijetko kojem prije 19-20h možeš naći neko super događanje. Nisam mislio na nikakva "super događanja" nego čisto na atmosferu, duh. Na Istrakonu je živo praktički otpočetka, postoji nekakav "moving", žamor među ljudima, dobro raspoloženje... Pa ni na Sferakonu nije bilo bitno drugačije (za liburnicon se ne sjećam, došli smo malo kasnije oba dana). Ovako je izgledao glavni hall Filozofskog faksa u 17:41:  Fotka sa Istrakona 2010 u 17:43 (namjerno sam tražio što sličnije vrijeme):  To te ja pitam nda, free food, nije ni čudo.  A pazi fotku snimljenu pola sata ranije:  Dašo show! Good vibrations and shit! 
|
| ned 16 lis, 2011 11:29 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Drugim riječima, nisi bio od 20 sati na dalje, stoga, ne bullshit-aj. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| ned 16 lis, 2011 12:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|