|
Sada je: pon 24 kol, 2026 1:54 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: PC trkeljana
_Oz je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Eh onda znaš kak je meni trenutno tj. otkad mi je riknuo moj laserski Pobogu Sov, u Linksu imaš solidan optički miš Genius već za 35 Kn. Ja imam Logitechov od 60 Kn već neke tri godine, radi ko urica. Ma znam, al sam si zacrtao kako u ovu staru kantu više neću ulagat ništa, već ću jednostavno si skupit za novi komp i to je to. Jest da dugo to već govorim, al jednom kad skupim onda ću kupit makinu i pol tak da ću moć igrat najnovije i najbolje igre na maximalnim settingsima narednih bar 5 godina
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 28 kol, 2011 10:32 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Sovereign X je napisao/la: Ma znam, al sam si zacrtao kako u ovu staru kantu više neću ulagat ništa, već ću jednostavno si skupit za novi komp i to je to. Jest da dugo to već govorim, al jednom kad skupim onda ću kupit makinu i pol tak da ću moć igrat najnovije i najbolje igre na maximalnim settingsima narednih bar 5 godina Pa u periferiju možeš ulagat, to ti ionako ostaje kad kupiš novu kantu. 
|
| ned 28 kol, 2011 11:07 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Ma znam, al sam si zacrtao kako u ovu staru kantu više neću ulagat ništa, već ću jednostavno si skupit za novi komp i to je to. Jest da dugo to već govorim, al jednom kad skupim onda ću kupit makinu i pol tak da ću moć igrat najnovije i najbolje igre na maximalnim settingsima narednih bar 5 godina Pa u periferiju možeš ulagat, to ti ionako ostaje kad kupiš novu kantu. A dobro da, al uz novu kantu hoću da mi i periferija bude vrhunska
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 28 kol, 2011 11:08 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Sovereign X je napisao/la: A dobro da, al uz novu kantu hoću da mi i periferija bude vrhunska Kako želiš, al ja bih na tvom mjestu radije žrtvovao tih 35 Kn i kupio optički miš, pa ga bacio kad skupim pare za poštenu konfiguraciju, nego se zajebavo sa tim sranjem na kuglicu. 
|
| ned 28 kol, 2011 11:12 pm |
|
 |
|
Overlord
|
_Oz je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: A dobro da, al uz novu kantu hoću da mi i periferija bude vrhunska Kako želiš, al ja bih na tvom mjestu radije žrtvovao tih 35 Kn i kupio optički miš, pa ga bacio kad skupim pare za poštenu konfiguraciju, nego se zajebavo sa tim sranjem na kuglicu. A dobro da, vjerojatno ću tako i napravit, jer me živcira ovo sranje od miša koje nema ni scroll čak 
Uostalom, taj miš bi onda uvijek mogao poslužit ko rezerva

|
| ned 28 kol, 2011 11:16 pm |
|
 |
|
bubica
|
Sovereign X je napisao/la: Uostalom, taj miš bi onda uvijek mogao poslužit ko rezerva  [/color] Naravno. Ja svoj prvi optički (koji je unatoč cijeni od 70-ak kuna bio teško smeće) još uvijek držim negdje u kutiji, za svaki slučaj.
|
| ned 28 kol, 2011 11:21 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nema do laserskih miševa! Kupio Logitechov laserski miš prije par godina (da budem bolji u Wolf ET koji sam tada stalno igrao) i to mi je najbolja periferna investicija u životu... savršeno ciljanje, gomila dodatnih gumbića (koje uglavnom koristim za igre), dobra ergonomija, nema žnore, i toliko puta je padao na pod no i dalje savršeno radi. Ajd, nisu ni svi današnji proizvodi za brzu cikličku konsumpciju  Kugličara sam se riješio još prošlo tisućljeće. Optički znaju biti okej, ali svejedno, nema do laserskih miševa!
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 29 kol, 2011 3:26 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Koji antivirus koristite?
|
| pon 29 kol, 2011 5:59 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Microsoft security essentials.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 29 kol, 2011 6:02 pm |
|
 |
|
bubica
|
Nedavno raskrstio s Avastom (jer mi se zbog njega znao smrznut komp pri bootanju, a reinstall nije pomogao) i sad imam Aviru. Samo leži u system trayu i ne radi ništa. Doobar antivirus.  pic related: 
|
| pon 29 kol, 2011 6:25 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
Ja imam Logitechov optički miš i radi ko podmazan, unatoč tome što sam ga šiknuo od stol par puta usred igranja FM-a i sličnih. Avast koristim, Miki. Nikad problema nisam imao. *knock on wood*
|
| pon 29 kol, 2011 8:34 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ma pitam jer imam NOD32. I prije možda tjedan-dva je izašla nova verzija pa me pri startanju traži da se apdejtam, i naravno dam pare za taj apdejt, što naravno neću. Pa me zanima koji bi bio dobar kao zamjena. A da pritom ne moram davat pare. Niti tražit po internetu crackove, patcheve i sl. Ovaj Mirnin mi se nikak ne sviđa čim ima 'Microsoft' u sebi. 
|
| pon 29 kol, 2011 8:56 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ja imam nod32, al me živcira što mi malo malo izbacuje 'invalid username and/or password' i onda svaki put moram na net ić tražit novi. Ja ne znam, jer oni to imaju neki sistem da blockaju te određene usernameove i passworde ili koji k****?

|
| pon 29 kol, 2011 9:00 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Miki je napisao/la: Ovaj Mirnin mi se nikak ne sviđa čim ima 'Microsoft' u sebi.  Ha, čuj, oni bar imaju iskustva s takvim stvarima  Plus, besplatan je i jednostavan. I ja ga koristim i ok je.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 29 kol, 2011 9:02 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Sovereign X je napisao/la: Ja imam nod32, al me živcira što mi malo malo izbacuje 'invalid username and/or password' i onda svaki put moram na net ić tražit novi. Ja ne znam, jer oni to imaju neki sistem da blockaju te određene usernameove i passworde ili koji k****?  Nemam pojma o kakvom usernameu je riječ. Ovaj NOD kojeg imam, to mi je sa istog setup filea kojeg koristim godinama, i ima crack. Godinama se redovito apdejto, sve štimalo, sad eto traže pare.
|
| pon 29 kol, 2011 9:05 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|