| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 Re: Game of Thrones (HBO) - Brbljaonica za serijal
|
| ned 07 kol, 2011 11:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dude, vidio si koliko mu stranica knjige imaju. Znaš da lik voli riječi. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 10 kol, 2011 11:23 am |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Nitko ne spominje Dubrovnik?  To je skoro gotova stvar. Ukratko, na dubrovačkom radiju i na posterima po gradu traže se statisti: bebe od 1 do 3 godine, dječaci od 7 do 18 godina, žene i muškarci od 18 do 70 godina. Tema serije je srednji vijek (neće HBO potvrdit i neće...  ). Otvorena audicija je prekosutra, utorak, u 15 sati. Pripreme za snimanje počinju 28. kolovoza, a snimanje 19. rujna. Trajalo bi oko četiri tjedna. (eh... četiri tjedna... u tome je caka... zato ni ne mogu biti statist... prijevoz bi me stajao više nego plaća, a unajmljivanje stana za to bi graničilo s ludošću.  Još mi i faks počinje.  I rujanski ispiti.  )
_________________ It is smaller on the outside!
|
| ned 21 kol, 2011 8:09 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Jedva čekam da vidim iduću sezonu gdje će bit statistica Mimi Sky u ulozi neke gole konkubine. Mimi, ak ćeš bit golišava na setu, vjerojatno ćeš biti u društvu nekog od ovih ljudi http://www.index.hr/xmag/clanak/nova-li ... 67231.aspx
|
| ned 21 kol, 2011 9:16 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Miki, koliko god fantazije bile dobre za psihu čovjeka, ne znači da sam morala saznati za nju. Prije nego što tvoje zamišljanje mene kao konkubine postane ozbiljnije, pokušaj pročitati što sam napisala u zagradama u postu prije. I ako se kojim čudom dogodi da moje obaveze, koje se kose sa snjimanjem, nestanu, znaj ovo: što se tiče golišavosti na setu, crtu povačim kod mode u Quarthu. 
|
| ned 21 kol, 2011 11:37 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
kako cool  no kud baš u dubrovnik, pa i tu kod nas ima zanimljivih stvari za vidjet 
| pon 22 kol, 2011 12:20 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Postalo je i službeno - u Dubrovniku je danas krenulo snimanje GoT-a, i trajati će do početka listopada. Kažu da im zidine pored mora savršeno odgovaraju za glavni grad serije, dakle najvjerojatnije se radi o Kings Landingu pa bi se moglo očekivati i da opet dođu u Dubrovnik (nemojte mi spoilati ukoliko se u 2. sezoni zmajevi ili meteori spale isti!  ) Bit će lijepo na proljeće u novim epkama vidjeti Dobrovačke zidine 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 18 ruj, 2011 9:10 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
 Mislio sam da će Dubrovnik biti neki drugi grad. U seriji je Kraljev grudobran prikazan kao crvenkast grad  Jedino ak misle farbat zidine. CGI-evski naravno.
|
| ned 18 ruj, 2011 10:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| ned 18 ruj, 2011 11:01 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Garant neki čuvar-vojnik u pozadini. ________________________________________ Sa snimanja u Dubrovniku. http://www.tportal.hr/fotoprica?GalleryId=10887
|
| uto 04 lis, 2011 11:04 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Otvorio sam anketu za aktualnu epizodu... Jel bi bio netko dobar, pa da otvori za zadnje dvije? 
|
| pon 23 tra, 2012 6:59 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Bilo bi logičnije da se ankete otvaraju po kronološkom redoslijedu prikazivanja. (1.-2.-3.-4.-...) Za ovaj slučaj možda nije toliko bitno, no kad komentiram epke treka kliknem da mi da redoslijed po otvaranju pa lakše nađem epizode... BTW, jel mi se čini ili fali i tema za 1x08? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 23 tra, 2012 9:37 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ne. viewtopic.php?f=81&t=6437Usput, čitam svoje komentare na prvoj sezoni i fakat moram opet gledat ispočetka. Pola sam zaboravio. ](./images/smilies/eusa_wall.gif)
|
| pon 23 tra, 2012 10:03 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
To ja "zeznuo" u smislu drugačije strukture imena sezona/epizoda. Izgleda da je Mimi uz to i optimistična da će GoT trajati više od 9 sezona 
|
| pon 23 tra, 2012 10:41 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
|
Najmanje 5. 
|
| sri 25 tra, 2012 10:34 pm |
|
 |
|