| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Tema za žaljenje :(
Ovo san otvorija cisto jer iman puno propuštenih spamfestivala na forumu ..pa mrvicu žalin za tin Žalin šta danas opet nisan bija na forumu u vrime piskaranja 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 02 srp, 2011 3:08 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
 Re: Tema za žaljenje :(
Žalim što si jučer nisam kupila namaz od soje. Žalim što nisam počela učiti na vrijeme. Žalim što sam Leskyjevu ,,Povijest grčke književnosti'' vratila u knjižnicu prije nego što sam napisala seminar o Teofrastu.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 02 srp, 2011 12:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
žali bože mojih nepostojećih jedan posto sa ispita ok, žalim se 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| pon 04 srp, 2011 6:11 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Žalim što nisam prošao današnji ispit i sad za sljedeći rok trebam čekati do 7.9. 
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| uto 05 srp, 2011 5:34 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
žalim što su mi svi negdje van rijeke ili uče pa nemam s kima na cugu večeras 
| pet 08 srp, 2011 5:38 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Žalim što mi je Flafi u Rijeci pa ne mogu s njom na cugu večeras.  A Krijesnica mi je u metropoli.
|
| pet 08 srp, 2011 7:06 pm |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
A ti si u...?
OT: Žalim što nisam popio još jednu pivu poslije ručka, taman bi fino odspavao.
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

|
| pet 08 srp, 2011 10:48 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
žalim što se nekad ponašam kao da imam bipolarni poremećaj...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 08 srp, 2011 10:53 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Smatram kako bi produktivnije bilo imati temu za žvaljenje.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 09 srp, 2011 2:26 am |
|
 |
|
Desolate
|
U njoj bi Sov bio glavni. Kad smo već kod toga, tko zna ako je što Sov upecao sinoć na rođendanu. 

|
| sub 09 srp, 2011 1:10 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Wildchild je napisao/la: U njoj bi Sov bio glavni.
Žalim što nemam inspiracije za dopisavanje trenutno
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 11 srp, 2011 1:18 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pon 25 ruj, 2006 1:37 pm Postovi: 1032 Lokacija: Deep space Spol: Muški Naj Serija: VOY Opis Stanja: Care to buy my ship? Koje si vrste?: Ferengi
|
Žalim sto nežalim za nicim
_________________ Mind is terible thing to waste
9. Prilika + instinkt = zarada. 10. Pohlepa je vjecna. 48. Sto je veci osmjeh, to je ostriji noz 95. Prosiri posao ili umri. 190. Cuj sve, ne vjeruj nista. 285. Niti jedno dobro djelo ne prolazi nekažnjeno.
|
| uto 02 kol, 2011 11:45 am |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Žalim profesora iz Grčke morfologije 2.  I Katedru za grčki jezik.  Baš su siroti s nama. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 31 kol, 2011 6:56 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
žalim što vrijeme ide tako brzo kad ti je dobro 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 31 kol, 2011 6:59 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 31 srp, 2012 7:01 pm Postovi: 64 Lokacija: Zgb Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Koje si vrste?: Borg
|
Zalim ljude sto su toliko glupi, puni predrasuda, mrznje i straha prema nepoznatom.
|
| uto 04 ruj, 2012 10:08 pm |
|
 |
|