Captain
Pridružen/a: pon 22 lis, 2007 2:12 pm Postovi: 476 Lokacija: Đakovo Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Biti će bolje!!!
|
 MAGICCON 2011 !!!
Prije svega puno pozdrava svima iz Đakova!!!
Evo stislo u Slavoniji ,,,, nastupi,,, kriza ,, recesija ili već nešto drugo!?
Idući vikend ipak imamo MAGICCON 2011 ali ipak sam odlući da ga odvojim od SF-a zbog više razloga...
Pa bi probao ove godine napraviti u sedmome mjesecu dernek samo SF... Kampiranje 2 - 3 dana,,,, roštiljanje,, kazanće i izleti po danu a po noći projekcije ,, kupanje ,,, rasprave ,,, druženje i sl....
Mislim da bi ovakva ideja bila super,,, što vi mislite????
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: MAGICCON 2011 !!!
Ja sam potpuno za, trebamo još dobro sve isplanirati prije nego sto napisemo sluzbene informacije no ja i dalje pozivam sve trekere koje zanima Magicon neka dođu.
Dernek planiramo pocetkom 7 mjeseca. Tako da se pripremite!!!!
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: MAGICCON 2011 !!!
Ako će biti štogod od toga, ja ću svakako nastojati doći. Prošli izlet je bio preeeedobar BTW, kako je prošao Magicon?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|