| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Lie To Me
Hvalio bih ja još malo seriju...... ali tak sam hvalio i Capricu i SGU pa nije najbolje završilo 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 24 sij, 2011 4:47 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Hvalio bih ja još malo seriju...... ali tak sam hvalio i Capricu i SGU pa nije najbolje završilo tvbythenumbers.com kaže: Citat: more likely to be cancelled than renewed by May, 2011 Oni su rijetko kad u krivu, ergo uživajmo dok traje 
|
| pon 24 sij, 2011 5:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Rowena je napisao/la: od srijede na HRTu, oko 22:30...  da da, to se gleda 
| pon 24 sij, 2011 8:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slučajno sad vidjeh reklamu nakon dokumentarca o Praškom proljeću pa se sjetih  Ide od pon-čet sa reprizama kasno navečer. Da li tko gleda na TV? Ili su svi koje serija zanima već nabavili alternativnim kanalima pa im se ne gleda repriza, ili nije SF pa nije zanimljivo ljubiteljima Treka? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 08 vel, 2011 10:19 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Gledam dobra je serija ,ali novodno se kvari u drugoj sezoni
| sri 09 vel, 2011 12:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ne moraš to u spoiler Mislim da sam već komentirao drugu sezonu. Malo je drugačija nego prva, ali meni je i dalje dobra.
|
| sri 09 vel, 2011 12:40 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Ja bih nacelno volio pogledati, samo sam se totalno uljenio i nemam vise naviku gledanja stvari na telki u nekom fiksnom terminu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 09 vel, 2011 12:46 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
ja sam pogledala oko 2 i pol epizode zasad je dobra 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| sri 09 vel, 2011 1:19 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Cvicek je napisao/la: Ne moraš to u spoiler Mislim da sam već komentirao drugu sezonu. Malo je drugačija nego prva, ali meni je i dalje dobra. Vidjet cemo ....
| sri 09 vel, 2011 2:55 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
prve dvije epizode su dobre prva epizoda, ona s mnogostrukim ličnostima je bila zanimljiva a tek uvodna pjesma... 
|
| sri 23 vel, 2011 4:47 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
meni se baš sviđa ova serija...mislim da postajem ovisna o njoj 
| sri 23 vel, 2011 6:08 pm |
|
 |
|
Admiral
|
pahuljica je napisao/la: mislim da postajem ovisna o njoj  dobrodošla! 
|
| sri 23 vel, 2011 7:22 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: pet 04 vel, 2011 10:11 pm Postovi: 396 Lokacija: Zg Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Ocampa/Klingon
|
Donijela mi sestra sve tri sezone. Od četvrtka do dana današnjeg: 101-209 Već vidim da se neću smiriti dok je ne pogledam do zadnje epizode. Ajme kako me lako navući. Serija je fakat super. Počela sam napadno piljiti ljudima u lice dok pričaju. Grozno... 
_________________ Shakespeare: How can a man so young have eyes so old? The Doctor: I do a lot of reading.
|
| uto 29 ožu, 2011 11:26 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Samo nemoj zabrijat da nešto korisno naučiš, i nemoj to pokušat primjenit na ljude. Zbrukat češ se.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 29 ožu, 2011 11:40 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
The Boz je napisao/la: Samo nemoj zabrijat da nešto korisno naučiš, i nemoj to pokušat primjenit na ljude. Zbrukat češ se. Želiš reći da se ova serija ne oslanja 100% točne, znanstveno dokazane činjenice? Laaaaži! Laaaaaaažiiiiiiiiii! Sve same laaaaaaaaaaažžžžžžžiiiiiiii!!!! BTW, vama navučenima je bolje da se "skinete" ako se ne želite suočavat s apstinencijskom krizom jednom kad serija bude ukinuta (a po svemu sudeći, bit će) Navodno da ima nade da te preživjet još jednu sezonu, ali svi znamo koliko je Fox "trigger happy" kad su serije sa slabom gledanošću u pitanju.
|
| uto 29 ožu, 2011 11:55 am |
|
 |
|