|
Sada je: sub 29 kol, 2026 8:09 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Hobbit - vijesti
Spet je napisao/la: Povjesnim? pa znaš da je povijest=fantasy nda... spamam... go hobbit, go 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 11 sij, 2011 1:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira je napisao/la: go hobbit, go  da, ovime si znatno popravila post koji se vise nikako ne moze smatrati spamom. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 11 sij, 2011 1:45 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Totalno nepotvrđena vijest, preuzeta sa siteova sličnih Net.hr, koji na kraju navedene spominju kako će premijera prvog filma biti za Božić ove godine. Inače, upravo sam na SFC stavio vijest kako je i Lee potvrdio svoj nastup u Hobitu. Sad čekamo službene potvrde za Weavinga, Blooma, eventualno Csokasa, Parkera i Tyler.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 12 sij, 2011 11:52 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Pa piše u prosincu sljedeće godine. To teško da može biti Božić ove godine. Što se vijesti tiče, ovdje su naveli neki izvor (istina da nisam išao provjeravati), a istu je nešto kasnije prenio i t-portal.

|
| sri 12 sij, 2011 12:11 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
T'Rapavi je napisao/la: Pa piše u prosincu sljedeće godine. To teško da može biti Božić ove godine. Što se vijesti tiče, ovdje su naveli neki izvor (istina da nisam išao provjeravati), a istu je nešto kasnije prenio i t-portal. Je tu, no malo proguglaj i pronađi neke od siteova sa kojih je "originalno" preuzeta navedena vijest: Navodi se December 2011.  A T-Portal je također poznati izvor trasha, oni sam prenose bez provjere. Još se sjetim one vijesti od prije godinu-dvije, kako će Cher glumiti u trećem Batmanu. 
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| sri 12 sij, 2011 1:36 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
e, genijalno mi je ovo za Leeja! sam da lik, ovoga.. ne otegne papke do tad 
|
| sri 12 sij, 2011 4:47 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Suptilno, ant. Suptilno. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 12 sij, 2011 4:49 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
ma ono, mislio sam to u najboljem mogucem smislu! odnosno... ne cekaj... u naj-rispekt-smislu. ono, lik je car, ima maltene 90 godina i jos je spreman za akciju! 
|
| sri 12 sij, 2011 4:51 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ant je napisao/la: ma ono, mislio sam to u najboljem mogucem smislu! odnosno... ne cekaj... u naj-rispekt-smislu. ono, lik je car, ima maltene 90 godina i jos je spreman za akciju! So sick! 
| sri 12 sij, 2011 5:46 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jackson operiran. Keating u Hobitu? Nakon niza problema koji su obilježili pretprodukciju Hobit filmova, nije ni čudo što je redatelju Peteru Jacksonu pukao čir na želucu. Naime, kako javlja HRT, Jackson je hitno hospitaliziran zbog jakih želučanih bolova uzrokovanih puknućem čira pa je podvrgnut hitnom operativnom zahvatu. Lječnici su uvjereni kako će se Jackson brzo oporaviti pa odgoda snimanja , čiji je početak prvotno bio predviđen za veljaču, neće biti dugotrajna. Nadajmo se kako ćemo u tom međurazdoblju saznati i je li Dominic Keating, fanovima znanstvene fantastike najpoznatiji po ulozi Malcolma Reeda u Star Trek: Enterpriseu, dobio ulogu u filmovima.
Benedikt XVI
|
| čet 27 sij, 2011 6:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
I Saoirse Ronan u Hobitu Nakon što je neko vrijeme kolala nepotvrđena informacija kako će se mlada irska glumica Saoirse Ronan pridružiti glumačkoj ekipi nadolazeće Hobit duologije, navedena je sada gotovo i službeno potvrđena. Naime, u razgovoru za The Irish Film & Television Network, voditeljica audicija za Hobit filmove, Ros Hubbard, potvrdio je kako će Saoirse uistinu nastupiti u filmovima.
Benedikt XVI
|
| sub 29 sij, 2011 9:58 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Glumi lika koji postoji ili ne postoji u knjizi? 
| sub 29 sij, 2011 11:23 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
Koliko sam ja skuzio ne postoji. Al ono, kad vec rade dva fima valjda su skuzili da im fali likova ili tako nesto.
|
| ned 30 sij, 2011 1:10 am |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Ehm...a jel ono fakat istina da će tri patuljka biti žene ili? 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 30 sij, 2011 12:07 pm |
|
 |
|
Number One
|
Ajme glupost... bolje da onda ni ne snime film...  Ono forsanje s Arwen i Aragornom ajde nekako... ali izmislit skroz novog lika u toliko maštovitoj knjizi... pa može onda PJ slobodno napisat i sam novu knjigu... i furat se da je tolkien... 
| ned 30 sij, 2011 12:11 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|