Sada je: pet 19 tra, 2024 8:53 pm.




Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92  Sljedeća
 "Kod Quarka" 
Autor/ica Poruka
Dai-zvizda
Dai-zvizda
Avatar

Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm
Postovi: 3972
Lokacija: U polju kukuruza
Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: "Kod Quarka"
Drugar'ca dabo girl to vodi, mislin skladište sokova.. Jasno? Nać ćemo nešto "žestoko" neki sok od borovnice.

-----------------------------------------

... početku kišne sezone. Čudilo ju je da nitko nije primijetio njen nestanak toliko dugo. Nevrijeme je došlo puno ranije nego su očekivali te su se morali vratiti u kuću. Morati će neplanirano produžiti istragu za još par dana što se Poli baš i nije svidjelo.

Nakon ručka otišla je u svoju sobu. Obavljena dopunska analiza tkiva, koju je to popodne uradila, pokazala je da je ta djevojka nekad radila, kraće vrijeme, u odjelu kriminalističke policije. Sjela je na krevet zamišljena, više prestrašena otkrićem.
Temeljitije je počela pregledavati baze podataka da vidi na kom slučaju je nesretna djevojka radila i tad je izgubila vezu s bazom podataka na njihovu planetu. Zašto bi netko napustio tako dobro plaćen posao? Tu se da zaraditi ali na poslovima... Nije valjda to radila? Očito! Izvukla se iz sobe i pošla prema mjestu u kući gdje se nalazi priključak na sustav za komunikacije, kleknula je i otvorila poklopac. Pred ulaznim vratima, dok je tražila koji od priključaka je njihov, začu šum koraka. Naglo se okrene kad na vratima, u društvu služavke, stoji njen šef. To ga je ta služavka dovela! Sigurna je.
- Ne morate se mučiti, pokušao sam i ja ali ništa - reče joj šef.
- Nisam znala. - Ustade se, pozdravi služavku i njega te se vrati u sobu.
Stalno ju prati a ne zna zašto. Uvijek je negdje u njenoj blizini. Neobična je ta služavka.
Legla je umorna na krevet od sinoćnjeg nespavanja. Doslovno se bacila na njega.

Večer je. Bjesni olujno nevrijeme. Odlučila je da pokuša izvidjeti stvar te otvori prozor i izađe u onu oluju. Jedva se vidi prst pred nosom koliko jako pada kiša. Polako se kreće idući uza zid kuće. Mokra je do gole kože a nije nego izašla. Voda joj se cijedi niz kosu, lice, vrat i u potocima se slijeva niz grudi, stomak, cijelim tijelom u nogavice širokih hlača koje su se zalijepile za kožu. Pliva u laganim krpenim cipelama koje je obula na noge. Od huka vjetra i gustih kapi kiše ne čuje ništa no čini joj se kao da iza spuštenog tamnog zastora dnevnog boravka vidi sjene više osoba. Zabljesnula je munja osvijetlivši okolinu. Vidi sjene pet-šest osoba. Opet ne vidi prst pred nosom. Čuje plač, sve je jači. To je glas one djevojke! Ne smije na to misliti. Mora ići dalje. Iza leđa začu korake. Stisnula se uza zid kuće, uvukla ruku u džep i izvadila pištolj. Ne čuje se ništa. Zaustavila je disanje i osluškuje. U odsjaju bljeska munje dva metra iza nje stoji neka osoba. Uperi pištolj u nju i... Njihova služavka. Što će ona tu? Dođe do nje ne ispuštajući pištolj iz ruke.
- Kamo ćete po tom nevremenu?! - šapnu joj začuđena služavka i uze je za ruku.
- Vi me stalno pratite. Tko ste vi? - upita je Poli i dalje stišćući pištolj.
Služavka, čija se kratka haljina zalijepila za tijelo a s vrha nosa i brade joj lijeva voda, vrti glavom držeći je za ruku i vodi je do prozora.

Kiša sve jače pljušti, vjetar sve jače puše a bljeskovi munja sve su češći. Slike od sinoć ponovo se počeše vrtjeti u mislima. Služavka je stisnu uz sebe i pogladi po kosi. Malo se smirila gledajući u one sjene. Čuje kako se smiju, jako se smiju. Tu nebi smio biti nitko, samo ona, šef i služavka a njih dvije su vani. Služavka joj da znak da šuti i malo odmaknu tamne debele zastore, stakla nema. Poli proviri unutra a ono inspektor sjedi i s nekim osobama nešto razgovara, smiju se nečemu gledajući u stol. Nešto je na tom stolu a ona ne vidi što. Služavka je pažljivo promatra, svaki njen pokret, trzaj tijela, držeći ruku na njenim leđima, mokroj majici. Poli se podiže na sam vrh prstiju, nemože bolje, ali i dalje ne vidi ono u što gledaju inspektor i četiri gosta. Od jakog šuma kojeg stvaraju kapi ...

_________________
slika

Tehnika Pucanstvu !


pon 10 sij, 2011 1:06 am
Profil
Dai-zvizda
Dai-zvizda
Avatar

Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm
Postovi: 3972
Lokacija: U polju kukuruza
Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: "Kod Quarka"
... kiše i huka vjetra uopće ne čuje što pričaju. Zabljesnu munja osvijetlivši okolinu a dio te svijetlosti pade na stol. Skamenila se. Na stolu je njena slika!

Problijedila je i sjela na mokar beton, u vodu. Poče plakati. Njen šef prodaje svoje... Zato je on, kako je čula, insistirao da mu baš ona bude pomoćnica. Poli je na akademiji važila za jednu od najljepših cura. Visoka, elegantna, duže crne kose, lijepih nogu, lica, osmijeha. Ponadala se da će joj to pomoći da malo lakše prođe na putu do uspjeha, u karijeri, no ovo nije očekivala. Rekao joj je prije polaska da se lijepo obuče, uredi, jer na poslu uvijek moraju izgledati nabolje što mogu. Kupila je novu haljinu, rublje, cipele i to vrlo poznatih proizvođača, zadužila se i... Nezgodno! Miješala je smijeh i plač. Završiti će silovana, unakažena, zaklana i zakopana u pustinji. Nije ona kriva što ju je priroda takvom stvorila! Bolje da nije. Počele su se vrtjeti one slike od sinoć.

Služavka, koja ju nije ispuštala iz vida, uze je za ruku a ona se podiže s tla. Gladila je kosu uplakanoj i prestrašenoj gospojici Poli. Prstima joj je milovala leđa, vrat i stisnula je uz sebe. Prazni se strah a njegovo mjesto ispunjava nagon. Osjetivši ruku na grudima obuhvatila je služavku oko struka i počela je ljubiti. Što je više ljubi strah je sve manji a želja da nastavi veća. Ruka služavke spušta se niz njen pupak a Poli je sve jače stišće uz sebe, kao da želi da im se tijela spoje u jedno. Najvažnije je da više nema straha, sigurna je u njenom zagrljaju. Kiša je sve jača, nevrijeme bjesni a one, skrivene gustim kapima kiše, utapaju strasti jedna u drugoj. Nikad se nije tako ugodno osjećala kao tad sa tom služavkom. Ubrzo su bile u njenoj sobi, ušle kroz otvoreni prozor. Leži na krevetu, mokra roba razbacana uokolo, i čeka. Služavka je otišla u toalet. Nestrpljiva je, drijema joj se, samo što nije zaspala a ona ne izlazi. Gdje je? Okrenula se i glavu zabila u jastuk.

Otvaraju se vrata sobe. Na vratima jedan bogati gospodin a iza njega dvojica gostiju. Od šoka se nije mogla pomaknuti. Otvaraju se vrata toaleta, izlazi služavka i vodi velikog bijelog psa. Psina reži gledajući u nju a služavka smiruje to bijesno pseto gladeći ga po glavi. Pusti psa, on sjede pored kreveta a ona, prije nego je otišla, pruži jednom od dvojice gostiju veliki mesarski nož. Kako zabljesnu munja tako se zasjaji oštrica noža.
Pokušala je sići s kreveta al ono pseto je umalo zgrabi za vrat. Moli ih da je puste, ostave. Nikad više ovdje neće doći istraživati zločine. Pogriješila je! Zna da nije smjela ali nije bila njena ideja. Ona dvojca je uhvatiše za ruke a bogati gospodin skinu odjeću sa sebe.
- Ti si ta lažljiva kurva Poli? Glupača!! - izdera se taj gospodin i raširi joj noge.
Plače Poli, ali tko može čuti njen glas? Svi zvukovi, i oni najjači, nestaju upijeni u pijesak, u guste kišne kapi i huk vjetra. Stenjanje i plač se ne čuju.
- Nikad više neću doći tu! Molim vas nemojte me ubiti!! - viče plačući.
Ništa nije osjetila ni vidjela od suza i straha. Neka uzmu što god hoće, uživaju u njoj koliko hoće, samo neka je ostave da živi. Neće se opirati ničemu, raditi će sve što požele.
Mijenjali su se uživajući u njenom tijelu a u njoj je rasla nada da će je poštedjeti. Ponovo pogleda u lice onog gospodina i ostade širom otvorenih usta. Krik se zamrznu od jačine straha. Njen šef! Sigurno će je ubiti. On je taj koji prodaje i uzima. Tko plaća? Služavka! Kriva je za smrt tko zna kolikih djevojaka. On je samo izvršilac zločinačkog čina. Koliko li je samo mladih zgodnih djevojaka, njenih kolegica, doveo tu, silovao i ubio? Plače Poli, sve glasnije no nikoga nema da joj pomogne.
...

_________________
slika

Tehnika Pucanstvu !


pon 10 sij, 2011 1:17 am
Profil
MINDFVCK

Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm
Postovi: 7444
Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: "Kod Quarka"
E daj

E daj

E DAJ PRESTANI

TI SI KONOBAR OVDJE I TI SLUŠAŠ DRUGE

DRUGE NE ZANIMAJU TVOJE LAMENTACIJE

DAJ SOK OD BRESKVE IL ĆU TI DAT GEJ UMOKS


pon 10 sij, 2011 1:20 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
:lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

aj daj meni nešta alkoholno :zubo:

na mikijev račun 8-[

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:24 am
Profil
Dai-zvizda
Dai-zvizda
Avatar

Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm
Postovi: 3972
Lokacija: U polju kukuruza
Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: "Kod Quarka"
Miki je napisao/la:
TI SI KONOBAR OVDJE I TI SLUŠAŠ DRUGE


Vlasnik! al znaš kak ti je to tu, malo je komplicirano za objasnit... :mrgreen:
Previše soka si popija.

Dejanira je napisao/la:
aj daj meni nešta alkoholno


Vodka bez led, "štrukana"... Ka stvoreno za te. :sesir2:

Primorska 33

_________________
slika

Tehnika Pucanstvu !


pon 10 sij, 2011 1:27 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
hvala buco :cmok:

nego, di su one plesačice oko štange, ništa od toga?

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:34 am
Profil
MINDFVCK

Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm
Postovi: 7444
Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: "Kod Quarka"
NA MOJ RAČUN??? MRŠ

Može, ako poslije baciš jedan lap dance


pon 10 sij, 2011 1:36 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
Miki je napisao/la:

Može, ako poslije baciš jedan lap dance


Buco ili ja? 8-[

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:36 am
Profil
MINDFVCK

Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm
Postovi: 7444
Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: "Kod Quarka"
TI, ko drugi :roll:


pon 10 sij, 2011 1:38 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
pa možda buco 8-[

ok, buco, daj onda još jednu :zivili:

miki, dobiješ dupli lap dance :zubo:

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:39 am
Profil
MINDFVCK

Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm
Postovi: 7444
Koje si vrste?: Sprdator
Post Re: "Kod Quarka"
Pazi, jednog dana ću doć na neki sf konvenšn, i tiš bit pod gasom, i jać DOBIT TAJ DUPLI LEPDENS. Markaj moje wordze.


pon 10 sij, 2011 1:40 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
miki, ja živim za taj dan :inlove:

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:41 am
Profil
Dai-zvizda
Dai-zvizda
Avatar

Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm
Postovi: 3972
Lokacija: U polju kukuruza
Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: "Kod Quarka"
Evo piće za cure i mladiće. Što's štange tiće to je već pitanje ubermorala uovon našen svitu. Neznan ča je tin našin surama... oš ti plesat ili ... Znan ča bi tila da ti ovi naš "slavonac" pleše na štnagi. :inlove:

Groznica nedjeljne večeri 3

_________________
slika

Tehnika Pucanstvu !


pon 10 sij, 2011 1:45 am
Profil
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker
Avatar

Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm
Postovi: 6900
Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D
Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Post Re: "Kod Quarka"
uf... miki na štangi =P~ =P~ =P~

al neće on htjet kad se otrijezni :whatever:

a reci ti meni...

te plesačice... jel mogu one besplatno pit tu u baru? :mrgreen:

_________________
"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)


:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:


pon 10 sij, 2011 1:47 am
Profil
Dai-zvizda
Dai-zvizda
Avatar

Pridružen/a: čet 08 vel, 2007 4:44 pm
Postovi: 3972
Lokacija: U polju kukuruza
Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Sranje
Post Re: "Kod Quarka"
Ovisi, ak dobro plešu mogu. :thumbs2:

Labuđeg jezera 11

_________________
slika

Tehnika Pucanstvu !


pon 10 sij, 2011 1:51 am
Profil
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1376 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 87, 88, 89, 90, 91, 92  Sljedeća


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
HR (CRO) by Ančica Sečan