| Autor/ica |
Poruka |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
 Re: Game of Thrones (HBO)
ovo je odlično... stvarno odlično... čak mi se i lannisteri počinju sviđati samo zbog ovog filmića...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pon 06 pro, 2010 3:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 20 pro, 2010 1:57 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Dejanira je napisao/la: ružna mi je i dalje, i mrzim lenu i neću gledat ovu seriju  Lena? Ružna? U istoj rečenici?  Idi množi matrice! 
| pon 20 pro, 2010 12:14 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: Dejanira je napisao/la: ružna mi je i dalje, i mrzim lenu i neću gledat ovu seriju  Lena? Ružna? U istoj rečenici?  Idi množi matrice!  Ti stvarno imaš dara da kopaš i citiraš neke stare postove. Uostalom, rekla je za Cersei da je ružna.  Pročitaj knjigu/e pa pametuj onda. 

|
| pon 20 pro, 2010 1:10 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
T'Rapavi je napisao/la: Spet je napisao/la: Dejanira je napisao/la: ružna mi je i dalje, i mrzim lenu i neću gledat ovu seriju  Lena? Ružna? U istoj rečenici?  Idi množi matrice!  Ti stvarno imaš dara da kopaš i citiraš neke stare postove. Uostalom, rekla je za Cersei da je ružna.  Pročitaj knjigu/e pa pametuj onda.  Tako ti je to, kad imaš sposobnost čitanja. 
| pon 20 pro, 2010 1:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Spet je napisao/la: Tako ti je to, kad imaš sposobnost čitanja.  Onda si unatoč toj tvojoj sposobnosti možda propustila ovaj post koji se nalazi iza onog kojeg si citirala... Dejanira je napisao/la: i ajd, mooožda cersei ipak neće bit baš totalan promašaj  I ja osobno smatram da Lena nije dovoljno lijepa/zgodna za ulogu Cersei, tako smatraju i svi koji su čitali knjigu/e s kojima sam ja raspravljao o tome. Mogu ti još samo reći da upotrijebiš svoju sposobnost i pročitaš opet zadnju rečenicu mog prethodnog posta. 

|
| pon 20 pro, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Lena nije ni približno dovoljno lijepa za Cersei, ima crne obrve, i "plava" kosa joj izgleda slamnato. Tricia je utjelovljenje Cersei, i prava je šteta što casting sa njom nije prošao.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pon 20 pro, 2010 2:39 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 14 lip, 2009 4:10 am Postovi: 131 Lokacija: Zagreb Koje si vrste?: ne
|
Sori, ali Tricia uopce nije 'lijepa'. S Lenom sam mnogo zadovoljan  Btw hello forum (eto postam valjda nakon 5 mjeseci)
|
| pon 20 pro, 2010 7:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
ernesto je napisao/la: Sori, ali Tricia uopce nije 'lijepa'. Ti nisi dete, ti si kreten.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| uto 21 pro, 2010 12:20 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 21 pro, 2010 1:07 am |
|
 |
|
Number One
|
Dejanira je napisao/la: :lol: slažem se s trapom i bozom, trebala je bit tricia ili da su bar malo bolje sredili ovu lenu  Vjerojatno su birali po glumačkim sposobnostima jer je Lena odlična glumica. Al mogli su joj fakat ofarbat te obrve... 
| uto 21 pro, 2010 3:24 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
ma lako za cersei, nju ionako ne volim bas. al' mala daenerys je totalno bezveze.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 22 pro, 2010 2:19 am |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| sub 08 sij, 2011 6:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
nekako mi nije vise do slikica. s tim mozes kao poceti, pa onda ocekujes malo trailera, ali na kraju ce samo serija zadovoljiti. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 08 sij, 2011 8:13 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|

|
| pon 17 sij, 2011 1:38 pm |
|
 |
|