| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: S forumašima na kavicu
Ne, to bi nam svima bilo prerano za ručak, jer je naš svakodnevni standard između 2 i pol 4. No ponekad se zna dogodit da bude ranije ili kasnije, ako ima puno obaveza
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 25 ruj, 2010 8:50 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ajde bobo što ga mučiš... ti se niti pojavit nećeš...  dobro sov, javi se cvičiju ja ni ne znam kad ću bit slobodna, tako da ti možeš imat sva tri hobitska ručka... 
| sub 25 ruj, 2010 10:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sorry bobo... ali i ja isto ručam oko 14h do 15h nedeljom. Mislim nije da postoji neko pravilo kad mora biti ručak.  Edit: Kaj se tiče kave... sad ne znam dali ću u to vrijeme biti zauzet ali ako neću možete i na mene računati...
| sub 25 ruj, 2010 10:52 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Drago mi je da sam upoznao još jednu forumašicu (apdejtat ću popis u "koga ste upoznali uživo"  ) Frodo nas je do suza nasmijavao spikom o slovencima i njihovim EU uređajima koji zbunjuju balkance A Suiko pričom o drugu titu, wesleyu i tampon zoni 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 26 ruj, 2010 9:02 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Yep bilo je dobro A one Suikove teorije i Danijelova tj. Frodina priča o bankomatima u Sloveniji su legendarne
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 27 ruj, 2010 1:16 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Bilo je više nego dobro, bilo je odlično!  Frodo i Suiki... I upoznasmo Spet... 

|
| pon 27 ruj, 2010 1:31 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
I Spet je upoznala vas! Ljubac svima! 
| pon 27 ruj, 2010 10:10 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
eto, našli se danas Mirna, Oz, Dašo, Spet i ja na cugi... ...wildchild nas iznevjeri 
| uto 28 ruj, 2010 6:28 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
ček, spet je onaj misteriozni riker ili kak vec kojeg je dašo spominjao? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 28 ruj, 2010 6:55 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Dejanira je napisao/la: ček, spet je onaj misteriozni riker ili kak vec kojeg je dašo spominjao?  ne, misteriozni riker je jedan naš kolega sa faksa koji je bio sa nama 
| uto 28 ruj, 2010 6:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
I kak je bilo? Tko je bio zvijezda večeri? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 ruj, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da tko je mogao pobjediti druga Tita, tampon zonu i avanture s uspinjačom u Ljubljani!  Spet je napisao/la: I Spet je upoznala vas! Ljubac svima!  I Spet nadam se da ti je bio lijepo! 
| uto 28 ruj, 2010 8:24 pm |
|
 |
|
Number One
|
Suikotreki je napisao/la: Da tko je mogao pobjediti druga Tita, tampon zonu i avanture s uspinjačom u Ljubljani!  Spet je napisao/la: I Spet je upoznala vas! Ljubac svima!  I Spet nadam se da ti je bio lijepo!  Da! Bilo je lijepo! Nadam se da vas vidim sve na Rikonu... 
| uto 28 ruj, 2010 10:10 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
pahuljica je napisao/la: ne, misteriozni riker je jedan naš kolega sa faksa koji je bio sa nama  Ne mogu vjerovat da je dašo već sve ispričao o "rikeru". 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 29 ruj, 2010 12:13 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da, to je naš dašo... ...ništa što do sad nismo znali...
| sri 29 ruj, 2010 12:33 pm |
|
 |
|