|
Sada je: uto 26 svi, 2026 6:51 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
 Re: Što ste zadnje gledali?
Proljeće 2010. godine. On Topic:  9/10
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 06 ruj, 2010 2:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Meni to leži na hardu već pol godine, nikako da pogledam 
|
| pon 06 ruj, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Meni to leži na hardu već pol godine, nikako da pogledam  Šta onda čekaš?! Mrš gledat
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 06 ruj, 2010 10:12 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Upravo sam odgledala ,,Maboroshi no Hikaru", vrlo lijep japanski film. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 08 ruj, 2010 9:16 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Upravo odgledao BSG do kraja. Šteta što je noć, trebam otrčat u dućan po par paketa toaletnog papira. 
|
| sri 08 ruj, 2010 10:19 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 joj, ovakvo nešto nisam jaaaako dugo gledala 
| sri 08 ruj, 2010 11:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Izolda i Tristan film 2006 - snimljen 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 09 ruj, 2010 1:28 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 napokon!!!! fora je, mala mi je najbolja 
| sub 11 ruj, 2010 4:25 pm |
|
 |
|
fluffy
|
| ned 12 ruj, 2010 1:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 12 ruj, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Dovršavam zadnju sezonu 
|
| ned 12 ruj, 2010 7:49 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
splice je po meni totalni trash.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| ned 12 ruj, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
fluffy
|
OGamer je napisao/la: splice je po meni totalni trash. pa ono, možda trash ali fora trash 
| ned 12 ruj, 2010 10:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Prošli vikend sam, nakon duže vremena, uspio pogledati čak tri filma i to: 1. Centurion - riječ je o izvrsnom filmu rimske tematike, s gomilom iznimno brutalnih scena, gdje ni Pikti, ni Rimljani nisu prikazani kao totalni pozitivci, ili kao totalni negativci, baš onako u stilu serije Rome. Jedino mi je malo zasmetala neuvjerljiva CGI krv na početku filma, u masovnoj bitci, no, s obzirom na to kako je sve ostlao u filmu iznimno dobro, ali i na činjenicu kako je film imao relativno skroman budžet (a što je šteta s obzirom na potencijal), navedeni propust se oprašta. Za fanove Doctor Whoa valja napomenuti kako jednog od rimskih legionara glumi i Noel Clarke - Mickey Smith iz DW-a. 2. Prince of Persia: The Sands of Time - s obzirom na to kako je film produciroa Jerry Bruckheimer, očekivao sam, ako ništa drugo, puno bolje vizualne efekte. Naime, sam početak filma - bitka za Alamut - podsjeća na kakav CGI crtić ili računalnu igru, a ne na film. Sam film nije neko remekdjelo, no nije loš za ubit sat i pol-dva, pogotovo zbog iznimno zgodne Gemme Aterton, te komičnog Alfreda Moline. 3. Black Death - ovo je još jedan film u kome Sean Bean pogine, a da ne psominjemo kako je opako zapao u typecasting nakon uloge Boromira u LOTR-u.  Sam film je imao daleko više potencijala da su, umjesto ubacivanja neke druidske gamadi, išli raditi realističan film o srednjem vijeku. Ipak, i ovdje, baš kao i u Centurionu, ima brutalnih scena koliko hoćeš, pa se ako ništa drugo, bar zbog toga isplati pogledati navedeni film.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| pon 13 ruj, 2010 8:09 am |
|
 |
|
Desolate
Pridružen/a: ned 30 svi, 2010 10:23 pm Postovi: 1848 Lokacija: Rijeka Spol: Muški Opis Stanja: Alienated Koje si vrste?: Sathanas Vulgaris
|
Open Water  Odličan!
_________________ Langt...der borte i morket... Ved Buens Ende "Kill a man and you are a murderer. Kill millions of men and you are a conqueror. Kill everyone and you are a God." Jean Rostard Last fm

Hrčak je napisao/la: lol ja nisam dama
|
| pon 13 ruj, 2010 11:53 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|