|
Sada je: sri 10 lip, 2026 12:17 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Program za srpanj i kolovoz 2010
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: Program za srpanj i kolovoz 2010
Dejanira [Bot] je napisao/la: A očito ništa meni osobno isto nije bas jasno cemu forsiranje ovih ljetnih sastanaka... Mislim, aj da je smisljen neki zanimljiv program, ne bi nista rekla, ali projekcije i gameanje? leova ideja da se u sedmom mjesecu okupljamo u pivnici mi se puno vise sviđala al ok, uvijek se mi nezainteresirani za to mozemo dogovorit za odlazak u pivnicu  Dejanira, mi ćemo se projicirat i gejmat u pivnici. Može? 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 07 srp, 2010 2:33 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hahahaha, ja sam za ali ne mogu sutra, moram u petak ic vadit krv 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 07 srp, 2010 2:35 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: hahahaha, ja sam za ali ne mogu sutra, moram u petak ic vadit krv  Ne mogu ni ja sutra. Idem na jedan kratak put. Ali može koji dan poslije. Ili idući četvrttak, 15-tog... No dog. ćemo se već... A oni ne se kuhaju u podrumu... 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 07 srp, 2010 2:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Nemojte opstruirati rad udruge kontra-planovima!  Ja sam bio za da se organizira još koji sastanak u 7. mjesecu, konkretno ova prva 2 četvrtka prije nego se velik dio nas uputi na more. Još nije toliko vruće da se ne da izdržati. Frodo se je javio da će otključavati prostorije tokom ljeta za one koji su zainteresirani za sastanke, a također je na članstvu da li žele imati sastanke ili ne... pa tko voli nek izvoli...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 07 srp, 2010 4:12 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: A očito ništa meni osobno isto nije bas jasno cemu forsiranje ovih ljetnih sastanaka... Mislim, aj da je smisljen neki zanimljiv program, ne bi nista rekla, ali projekcije i gameanje? leova ideja da se u sedmom mjesecu okupljamo u pivnici mi se puno vise sviđala al ok, uvijek se mi nezainteresirani za to mozemo dogovorit za odlazak u pivnicu  Ljudi vi kao da sjedite na ušima ima pivnice koje nesluzbeno nije u programu i pocinje u 18:30 ja sam bio prosli cetvrtak i biti cu sutra to sto se vi niste pojavili e to nije moj problem... ako planirate doci javite ubuduce... 
| sri 07 srp, 2010 6:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Shadowmaster je napisao/la: ... ima pivnice koje nesluzbeno nije u programu i pocinje u 18:30 ... Je, i kaj onda poslije?? U udrugu?? Meni je bolja zamisao da, ako već idemo u pivnicu, da onda idemo samo tamo. Ali sigurno je to teško za udružni proračun. 
|
| sri 07 srp, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Da ide se u udrugu ovo je cisto privatno druzenje prije udruge... da se stekne neka rutina za one koji ostaju u Zagrebu...
| sri 07 srp, 2010 6:50 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Obavijest o iznenadnoj promjeni lokacije sastanka prošli četvrtak  "the old way" http://img204.imageshack.us/i/22072010076.jpg/može i pod funny slike malo sam ga stresao pa je mutno 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 27 srp, 2010 6:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mala obavijest:
Tko želi, može danas navratiti u pivnicu Medvedgrad u Adžijinoj, bit će nas par tamo od 19h nadalje.
edit: Poslije nećemo ići do udruge jer je državni blagdan.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 05 kol, 2010 3:21 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ako netko zeli može doci u Pivnicu Medvedgrad u Ađijinoj u četvratak od 19:00 sati. Pa cemo poslje u udrugu ako bude bilo dovoljno zainteresiranih...
| sri 11 kol, 2010 11:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Zaboravio sam spomenuti kako smo u četvrtak nakon pivnice otišli do udruge, i igrali novo izdanje igre On Screen, napravljeno od strane Anta, koja je bazirana na prve 3 sezone Enterprisea i koju će Shadowmaster voditi na Domikonu. Volio bih da Shadowmaster kad se vrati napiše kako je sve to prošl na konu  Mirna i ja smo ownali timove Suiki&Shadowmaster i Frodo&Posjetitelj1, i na kraju imali 2-3 puta više bodova nego druga 2 tima zajedno 
|
| pon 16 kol, 2010 12:41 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ako netko dodje danas super...  Spremamo se za konvenciju...
| čet 19 kol, 2010 7:01 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Jel planira ko danas doci u udrugu, vam pase piva prije, javite...  Moramo popricati o nekim bitnim stvarima iz udruge, posto nema Mislava mjenjate ga svi iz izvrsnog i nadzornog tko god stigne...
| čet 26 kol, 2010 10:57 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: pet 25 pro, 2009 10:32 pm Postovi: 147 Lokacija: Zagreb Spol: Muški
|
Ja dolazim u 19h u pivnicu 
|
| čet 26 kol, 2010 2:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Navratit ću i ja do pivnice  Shadowmaster je napisao/la: Moramo popricati o nekim bitnim stvarima iz udruge I program za 9.mj 
|
| čet 26 kol, 2010 3:20 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|