| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zakaj depresivna...? ...ako je depresivno trudit se preživit... ...depresivan je Baltar!!
| pon 06 stu, 2006 3:04 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
meni nije depresivna
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pon 06 stu, 2006 3:06 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 11:39 pm Postovi: 1007 Lokacija: stara ružma
|
nije ni meni bila depresivna dok sam ju gledao!
(osim u epizodi o TV reportazi)
ali nakon odgledane 2 sezone sam osjetio kako je serija utjecala na moje raspolozenje ...
(mozda je tu neki faktor i to sto sam je pogledo u kratkom vremenu)
mracna, teska, atmosfera, neizvjesnost i napetost cijelo vrijeme, dokumentaristicki stil snimanja koji (kao)doprinosi osjecaju realnosti, konstantni izljevi mrznje i rasizma od good-guysa i ljubavi od bad-guysa (totalno ne-trek  )
meni je to super gledat, al nemrem rec da imam osmjeh na licu nakon odgledane epizode (sto mogu rec za vecinu drugih sf serija)
cini mi se da ak neko gleda seriju na tv-u da se ta atmosfera i osjecaj koji BSG stvori totalo pogubi...
ja sam 2 dana zivio u njihovom svijetu  i bila mi je muka mislit si kak im je zivit tako...
_________________ "Tko je zreo, brže truli!" To find what you seek in the road of life, the best proverb of all is that which says: "Leave no stone unturned." Have no fear, Batsla is here...
|
| pon 06 stu, 2006 5:00 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 srp, 2006 6:44 pm Postovi: 1636 Lokacija: Zagreb
|
Shadowmaster je napisao/la: Evo jedno pitanje koje mi je palo na pamet (zahvaljujuci Maxxx-u) Da li vam je ova serija depresivna? Ako da zasto?
U pocetku mi nije bila, ali treca sezona je dosta depresivna i tuzna, pogotovo epizode 3x04 nadalje
|
| pon 06 stu, 2006 8:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 9:40 pm Postovi: 1166 Lokacija: Zg
|
Meni je vec ovih nekoliko epizoda na TV-u unijelo sumnje u buducnost kompjutera-> od sada cu studirati veterinu posto je moja visa skola tak i tak na Veterinarskom faksu.
(dok i u zivine ne ugrade previse chipova) 
|
| sri 15 stu, 2006 5:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
meni je ambicija izgraditi prvog Sailonca
| sri 15 stu, 2006 9:43 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Baltar je u svakoj epizodi sve cudniji i cudniji. 
| čet 16 stu, 2006 12:37 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Uvijek kada idem u dom zdravlja vidim neki plakat nekog izboranog i modricavog frajera koji lici na Adamu. Cini mi se da su ga to slikali nakon 3x09 epizode, pa stavili na plakat, no nikada ne stignem procitati sto na njemu pise vec se uvijek zagledam u facu i mislim si jel to taj glumac pozirao za taj plakat... 
| uto 05 pro, 2006 1:54 am |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Pogledao sam jednu epizodu na TV-u, onu o Baltaru kao izdajniku, i moram priznati da mi jednostavno nešto nedostaje. BS nema ono nešto. Previše mi je poput serije koje samo cilja na zaradu i ima neke stvarno zbunjene i naivne štoseve. 
| uto 05 pro, 2006 5:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Ajde perzivi taj dio najbolje tek slijedi...
| uto 05 pro, 2006 5:27 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jućer je bila zanimljiva epizoda... ...zmije su bile bljak, ali ni jedna nije bila otrovna... - ...otac i sin Adama u normalnom odnosu... + ...muzika je bila fenomenalna +++ ...baš me zanima koji je vremenski taft imala No6 da joj je frizura ostala sačuvana na kiši...  ...Starbuck je smislila zanimljiv plan + + ...Baltar se preznojavao od brige, a poslje si je dizao ego... "I'M instrument og gods" - - - oh boy...
| čet 14 pro, 2006 11:40 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
fenomenalna je bila ovotjedna epizoda.
meni ni zmije nisu toliko smetale, tak da kad bi ja radio tablicu na njoj nebi bilo minusa.
narocito mi se svidio cijeli koncept planiranja (i, naravno, izvedbe) cijele operacije jer prikazuje nesto sto nevidimo u treku, a meni je osobno jako zanimljivo.
naravno, tu je Baltar koji se polako u vlastitim ocima uzdize od luđaka do miljenika bogova.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 15 pro, 2006 11:23 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
imam sve od galactice.... ali cekam da se snimi do kraja cetvrta sezona pa cu onda gledat cetvrtu sezonu. Nabavio sam si svega od SF serija (ST, SG, BSG, Farscape, andromeda, babylon 5 i jos puno tog)
| sub 16 pro, 2006 2:57 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Marsonia je napisao/la: imam sve od galactice.... ali cekam da se snimi do kraja cetvrta sezona pa cu onda gledat cetvrtu sezonu.
napredan si ti... mi ostali u svijet cekamo da puste na americkoj tv ostatak 3. sezone a ti vec 4. sezonu cekas 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 16 pro, 2006 3:01 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 BSG
osjecam se moralno obvezan napisati da jucerasnja epizoda ne samo da je bila najbolja BSG epka do sad, nego predstavlja najboljih 45 minuta u povijesti TVa opcenito!
(tko negleda BSG ja bi ga streljao. tako nesto propustiti?! mazohisti jedni)
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 15 ožu, 2007 7:29 pm |
|
 |
|