| Autor/ica |
Poruka |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
 Re: The Big Bang Theory
kada će utorak? serija je legendarna zanimljiva, komična... pogotovo kada nakon odgledane epizode po netu tražim "the best quotes" 
_________________ run you clever boy and remember...
|
| ned 01 kol, 2010 4:42 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Rowena je napisao/la: kada će utorak? pomaknuli su termin...sada počinje u 22:45h
| ned 01 kol, 2010 6:32 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
pahuljica je napisao/la: Rowena je napisao/la: kada će utorak? pomaknuli su termin...sada počinje u 22:45h no krasno ja cu spavati 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pon 02 kol, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Kako je ta serija meni totalno sranje ......
| sri 04 kol, 2010 3:06 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
pa kako?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 04 kol, 2010 3:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja mislim da se zbilja ne isplati čekat svaki utorak samo dvije epke ove super serije, već vam je bolje da si ih skinete, ili da vam netko da DVD-e pa gledate kad hoćete
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 04 kol, 2010 4:00 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
Pogledala sam dvije epizode... Nisu mi nešto posebno... Valjda će slijedeći put biti bolje...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 04 kol, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 29 srp, 2010 9:19 pm Postovi: 811 Lokacija: treća s desno od kraja Spol: Ženski Naj Serija: ENT Koje si vrste?: not martian
|
nisam gledala ovaj utorak što je bilo?
_________________ run you clever boy and remember...
|
| čet 05 kol, 2010 9:04 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
u prvoj epki je Wolovitzh bio stalno sa cimericom od Penny pa je ova spavala kod Sheldona i onog drugog a u drugoj epki su starci onog indijca dogovorili spoj sa nekom indijkom koja je kasnije završila kao sa sheldonom...a kako onaj indijac ne priča sa curama otkrio je kako može pričati kada popije nešto alkohola i tako... 
| pet 06 kol, 2010 11:08 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
_Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: na kojem programu gledate TBBT? Na programu zvanom torrent.  pahuljica me uputila na ovaj linkic  mislim da cu početi jel skidatiepke da pogledam 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 10 kol, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
rtl utorak navečer?
|
| uto 10 kol, 2010 10:31 pm |
|
 |
|
Admiral
|
Hrčak je napisao/la: rtl utorak navečer? hvala.. sad mogu gledati ako je kasno na godisnjem sam 
|
| uto 10 kol, 2010 10:33 pm |
|
 |
|
|
sad će ti biti
|
| uto 10 kol, 2010 10:37 pm |
|
 |
|
fluffy
|
haha zakon su bili večeras 
| uto 10 kol, 2010 11:23 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
yanna je napisao/la: _Oz je napisao/la: Mimi Sky je napisao/la: na kojem programu gledate TBBT? Na programu zvanom torrent.  pahuljica me uputila na ovaj linkic  mislim da cu početi jel skidatiepke da pogledam  ako nisi vidila datum tog mog posta, trebaš znati da je to bilo daaaavno prije spizoda na rtl-u  ma epizode sinoć su bile baš dobre... pogotovo kraj druge... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| sri 11 kol, 2010 1:42 pm |
|
 |
|