| Autor/ica |
Poruka |
|
Trekkie
|
 Provjereno - hrvatski fandom
Haj ekipa.
Probao sam poslati info i na mailing listu, ali izgleda da imam nekih problema s tim starim mail accountom (nisam dugo provjeravao) pa saljem i ovdje. Link na videoteku Nove TV vec je vidim stavljen i na chatu, a tko zeli pogledati brzinski samo prilog o hrvatskom fandomu iz emisije "Provjereno" mozete to uciniti i ovdje:
Pozdrav svima.
|
| pet 04 lip, 2010 12:48 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
 Re: Provjereno - hrvatski fandom
Deda na kraju priloga se wtfiše dok Trekiji prođu pored njega.
Al inače malo mi je nepovezan prilog; tek potkraj kažu što se zapravo mislilo prikazati: četiri skupine sa različitim (ili sličnim) hobijima. Apropos Treka i potrage za planetima, nije ni objašnjeno što se zapravo tu radilo; prikazano je kako ekipa luta gradom sa kartom i ravnalom, pa kad nađu sve, teleportira ih se k Suncu , pa kao na kraju kažu da je bilo nekakvo natjecanje u pitanju. I u biti malo toga je bilo rečeno o Udruzi; samo da se okupljate i raspravljate o 'fazorima, laserima i turbinama iz najdraže vam serije' 
|
| pet 04 lip, 2010 11:11 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Dude, to je "Provjereno." Njih ne zanima šta Trekiji rade, već samo rade prilog o ekipi koja se šeće gradom i izgleda weird... Moram pohvalit Sujka i Lea, BTW. Kao da su rođeni pred kamerama. P.S. Ima li netko (itko) od forumaša negdje snimljenu onu epizodu "Sanje" kad su bili Trekiji i Warseri u studiju? Ono bi baš htio pogledat ponovno.
|
| pet 04 lip, 2010 11:46 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prilog je ispao sasvim okej.... naprema onome u Red carpetu (ili gdje već) ovo je nebo  Moglo je biti i bolje, ali sve u svemu sam sam zadovoljan. Imam ja snimku trekera kod Sanje... ali malo previše traje za upload na youtube...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 04 lip, 2010 2:03 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Gašo 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 04 lip, 2010 2:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Super je prilog, steta sto je tako kratak... :p
| sub 05 lip, 2010 5:04 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Super je prilog , samo mi je šteta što su izostavili dio kad su mene intervjuirali
@Hrčak: Šta si se zaljubila?
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 05 lip, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Imam ja snimku trekera kod Sanje... ali malo previše traje za upload na youtube... Pa onda stavi na Rapidshare ili Megaupload... 
|
| sub 05 lip, 2010 5:07 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Sovereign X je napisao/la: @Hrčak: Šta si se zaljubila? Nisam. Baš je simpatično ispao.
|
| sub 05 lip, 2010 5:43 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Sovereign X je napisao/la: Super je prilog , samo mi je šteta što su izostavili dio kad su mene intervjuirali Šta su te pitali?
|
| sub 05 lip, 2010 6:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Miki je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Super je prilog , samo mi je šteta što su izostavili dio kad su mene intervjuirali Šta su te pitali? Pa ono, standardne stvari.
Zašto i kako sam došao u udrugu, zašto volim Trek i tak
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| sub 05 lip, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
bubica
|
Sovereign X je napisao/la: Zašto i kako sam došao u udrugu, zašto volim Trek i tak Pretpostavljam da je odgovor na oba pitanja bio "zbog trebi." 
|
| sub 05 lip, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Overlord
|

|
| sub 05 lip, 2010 6:47 pm |
|
 |
|
|
Pa valjda si presporo odgovarao.
|
| sub 05 lip, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Hrčak je napisao/la: Pa valjda si presporo odgovarao. Nisam. Kraće sam odgovarao i od Shadowmastera i od Suika

|
| sub 05 lip, 2010 7:26 pm |
|
 |
|