| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: Što imate od fan stuffa u posjedu?
imam sve filmove do sada proizašle a od serija TNG, DS9 i Voyager... ...i da, kapu koju mi je frendica kupila na štandu od trekija 
| sub 09 sij, 2010 4:59 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Evo ja sam danas upotpunio svoju kolekciju ovim:

_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 24 svi, 2010 12:05 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Nisi mogao bez najjačeg broda u floti, jel? 65

|
| pon 24 svi, 2010 12:24 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 24 svi, 2010 12:28 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Ja nemam apsolutno ništa... 
| pon 24 svi, 2010 12:30 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Sovereign X je napisao/la: Mislim bila je Borg kocka još u ponudi, al mi to i nije baš zanimljivo istina. ona nema petu torpednu cijev.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 24 svi, 2010 12:30 am |
|
 |
|
Overlord
|
Spet je napisao/la: Ja nemam apsolutno ništa...  Pa..., naruči si prek neta nešto
Ili nađi nekog poput mene pa ćete podijelit makete i ostali fun stuff zajedno Ant je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: Mislim bila je Borg kocka još u ponudi, al mi to i nije baš zanimljivo istina. ona nema petu torpednu cijev. Drito to

|
| pon 24 svi, 2010 12:32 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
| pon 24 svi, 2010 12:36 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Spet je napisao/la: Ali... ali... što će mi to?  Sov ili maketa?
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 24 svi, 2010 12:39 am |
|
 |
|
Number One
|
Ant je napisao/la: Spet je napisao/la: Ali... ali... što će mi to?  Sov ili maketa? Predobro. Obično kupim neš što me podsjeća od robe na ST outfitove, jer djeluje ko da je iz ST a može se nositi normalno vani a da te nitko ne gleda ko da si luđak... a sa maketom fakat ne bih znala šta bih... 
| pon 24 svi, 2010 12:42 am |
|
 |
|
Overlord
|
pa gle, ak ''imaš'' mene odmah postaneš suvladarica Kardasijanske Unije
A što se tiče maketa, pa one su totalno cool i još nečim imaš za ukrasit stan/kuću. I prvo što će ljudi primjetit su makete brodova
BTW zaboravih spomenut da sam nedavno također nabavio Starfleet technical manual i Klingon dictionary

|
| pon 24 svi, 2010 11:24 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
| pon 24 svi, 2010 2:34 pm |
|
 |
|
Number One
|
Suikotreki je napisao/la: Mislim da ću morat promijenit avatar... loše djeluje na mušku populaciju... 
| pon 24 svi, 2010 3:22 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Imam TNG majicui dva dvda.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 28 lip, 2010 6:26 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Imam ,,Fiziku Zvjezdanih staza" i, zahvaljujući T'Rapavom, Animirane serije na DVD-u.
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 12 sij, 2011 10:03 pm |
|
 |
|