|
Sada je: sri 24 lip, 2026 12:02 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Program za svibanj 2010
meni je, u biti, bilo ok 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 14 svi, 2010 7:13 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Ant je napisao/la: meni je, u biti, bilo ok  Drago mi je za cuti... 
| pet 14 svi, 2010 7:27 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
malo sam se ti i tamo cimnuo (npr, kad je covjek poceo pricati o ljubavi), ali u globalu je bilo ok. inace volim tako cuti par ideja, premda ih mozda ne razumijem sve, ili se sa svima ne slazem u potpunosti.
|
| pet 14 svi, 2010 7:29 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ant je napisao/la: malo sam se ti i tamo cimnuo (npr, kad je covjek poceo pricati o ljubavi), ali u globalu je bilo ok. inace volim tako cuti par ideja, premda ih mozda ne razumijem sve, ili se sa svima ne slazem u potpunosti. details please
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 14 svi, 2010 9:56 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
eh, da, obavijest za sutra:
ljudi, dofurajte si cuge za drinking game.
|
| sub 15 svi, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Evo slike predavanja od četvrtka, da se ovjekovječi 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 15 svi, 2010 5:59 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
--Important notice-- Osim zanimljive debate u cetvrtak imat cemo i nevjerojatne goste. Naime upravo su me zvali iz Nov@tv da bi radili neku kratku reportazu o nama na koju sam pristao, jer nam je reklama uvijek potrebna. Uglavnom dogovorio sam da ce reklamu snimiti na taj nacin da ispadnemo u najboljem svjetlu pred jednom malom kamerom, a prilog ce se emitirat unutar emisije Otvoreno u sklopu i ostalih udruga. Dakle necemo biti jedina udruga koja ce se tamo prikazivati. Tako da se ne brinete da ce samo pricati o nama. Dakle nece biti nikakve senzacije vec samo mala reklama za klub, te su me zamolili ako jedan clan ima uređenu sobu u stilu star-treka, tipa makete, posteri isl... da napravi mali intervju sa njima, pa ako netko zeli neka mi se javi.
Nije obavezno da donesete uniforme no ako zelite mozete ih donjeti. Ja cu kao predsjednik i predstavnik udruge definitivno imati uniformu pa necete biti sami, a tu je i moja desna ruka Mislav koji ce mi pravit drustvo posto je on podpredsjednik i to se od njega na neki nacin ocekuje. No ako zelimo snimiti dobru reklamu trebamo biti i dobro kostimizirani. No za samu scenu u klubu to nije potrebno no za skupnu fotografiju bi bilo idealno. Dođite mi u sto vecem broju, no ako se sramite kamere uvijek se mozete stati iza kamere no hocu dojam da nas tamo ima a ne da nas je dvoje ili troje. Ako ste u nemogucnosti doci obavezno mi javite tako da znam koliko ce vas doci, a sve skupa ce trajati par minuta pa mi nemojte kasniti. Probajte biti svi do 20:30 tamo da napravimo taj jedan kadar i onda ste slobodni.
--End of transmision--
| sri 19 svi, 2010 4:16 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
Ja nisam mislio sutra doci, ali se upravo predomišljam. Bi li bilo prekasno ako dođem u 20:45? Ak je to prekasno, pokušat ću se izvuc s francuksog. Ako ne uspijem necu doc.
| sri 19 svi, 2010 4:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
ma samo dodji ti si mi jedan od najmađiih i najboljih trekera.
| sri 19 svi, 2010 5:15 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Haha, a baš kad sam mislila doći u udrugu Nego, vidim da smo o detaljima debate opet informirani na vrijeme 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 19 svi, 2010 8:07 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Haha, a baš kad sam mislila doći u udrugu Moraš doći! Baš kad si nam najviše potrebna ti se ne želiš pojaviti Dejanira [Bot] je napisao/la: Nego, vidim da smo o detaljima debate opet informirani na vrijeme  Nekako mi se ne da komentirati 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 19 svi, 2010 8:13 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Cvicek je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Haha, a baš kad sam mislila doći u udrugu Moraš doći! Baš kad si nam najviše potrebna ti se ne želiš pojaviti Ma ima jedan čiko, zove se Mihovil (neki ga zovu Mile, neki Miki, ja ga obično zovem "tata") koji će ubit Dejaniru ak se pojavi na tv-u Tak da... Mislim da ću ipak propustit Dođem sljedeći tjedan, na gledanje epke I sredite se, da mi budete lijepi na tv-u 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 19 svi, 2010 8:17 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
E ovaj...Asimov neće moć doć sutra tako da nema ništa od debate.
Ali hm...ja sam mislila da je nekom javio.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sri 19 svi, 2010 8:26 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: ned 02 svi, 2010 4:51 pm Postovi: 68 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV
|
Shadowmaster je napisao/la: ma samo dodji ti si mi jedan od najmađiih i najboljih trekera. Hvala!! Možda dođem. Ako se ne pojavim do 20:50 ne računajte na mene.
| sri 19 svi, 2010 8:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hm, šta ćemo onda sutra? Ima ko alternativu? Ja bi ... onak... uletio s prijedlogom za nekakvu parlaonicu, q continuumom ili nešto tako... ali ovaj... kamere... i to... hoće li radije netko drugi nešto pripremiti?  E da, Ant je naš predstavnik za odnose s javnošću... ima li on kakvu ideju šta pripremiti... za odnose sa medijima? 
|
| sri 19 svi, 2010 9:18 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|