| Autor/ica |
Poruka |
|
gogo_st
|
 Picard je zakon... (JLP fan club)
Dugo je trajala moja dvojba TNG ilti DS9.
Unatoč počestim govorima punim strasti i naprslih žila tokom istih od strane keptn' Cisca ipak je keptn' Picard po tim pitanjima zakon. Kad taj frajer podvikne čak se i Worfu zatresu gače.
Unatoč tehnologije, raspucavanja između brodova i Quark-ovih ušiju u čemu je naravno prevaga na strani DS9 serijala ne može se poreči karizma Patricka Stuarta koja je po meni prešišala i onu legendarnog Kirka u TOS-u (sorry mr Spock). Sve se pitam kaj bi bilo da je Picard preuzeo DS9... Vidio bi Dominion čija majka crno runo prede:twisted:.
Naravno pristranost postoji jer sam ja ipak uz Pidcardovu ekipu staso...
|
| ned 07 svi, 2006 4:59 pm |
|
 |
|
Counselor
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 1:12 am Postovi: 3252 Lokacija: treći kamenčić od sunca :)
|
hej, gogo  jedan savjet: kad odgovaraš na temu klikni reply, a ne new post 
_________________ njanjanja
|
| ned 07 svi, 2006 5:51 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...najkarizmatičnija osoba je Jonathan Archer !!... ok??!!
...Picard je potrajao 7 sezona, ali... ne možeš mi reći da ima veću karizmu od Archera!!
| pet 12 svi, 2006 4:24 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
Mr.bobo je napisao/la: ...najkarizmatičnija osoba je Jonathan Archer !!... ok??!! ...Picard je potrajao 7 sezona, ali... ne možeš mi reći da ima veću karizmu od Archera!!
Moze 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| pet 12 svi, 2006 7:19 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Rekao sam već jednom, no ponovit ću: Archer se ne može mjerit s ni jednim drugim kapetanom ST-a, pogotvo Kirkom i Picardom.
Ne znam što ljudi vide u tom "kapetanu" Archeru, u njegovom brodu, psu...
Kažem da je Gene živ sigurno ne bi ENT uvrstio u kanon, Pa, ENT nije ni imao Star Trek u početku kao naslov.
|
| pet 12 svi, 2006 9:12 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...da je ,da je, da je... da je sve ok Enterprise bi imal 7 sezona i svi bi bili sretni... !!! ...rješlili bi se Romulanski ratovi i to sve, bla bla...
...a nebi sad neki bjesni film slagali kaj će bit bezveze!!
| pet 12 svi, 2006 11:29 pm |
|
 |
|
Njegova Debela Eminencija
Pridružen/a: uto 11 tra, 2006 11:35 pm Postovi: 1131 Lokacija: Elsewhen
|
Mr.bobo je napisao/la: ...najkarizmatičnija osoba je Jonathan Archer !!... ok??!! ...Picard je potrajao 7 sezona, ali... ne možeš mi reći da ima veću karizmu od Archera!!
Archer? Karizma? 
_________________ "Telling truth is just an excuse for a lack of imagination."Garak, DS9
|
| sub 13 svi, 2006 11:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Gul Remal je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...najkarizmatičnija osoba je Jonathan Archer !!... ok??!! ...Picard je potrajao 7 sezona, ali... ne možeš mi reći da ima veću karizmu od Archera!! Archer? Karizma? 
U potpunosti se slažem!
|
| sub 13 svi, 2006 11:28 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ovo je neka pobuna protiv Archera ?? 
| sub 13 svi, 2006 11:35 pm |
|
 |
|
Inquisitor
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 11:54 am Postovi: 7828 Lokacija: R. Trešnjevka, Zagreb
|
prije bih rekao pobuna protiv velicanja Archera 
_________________ Cptn. Picard: Mutiny!? On a Federation starship? That's... that's shocking, it's... it's unthinkable.

|
| sub 13 svi, 2006 11:39 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ovo je neka pobuna protiv Archera ?? 
Ne, nego iznošenje činjenica. Pa, Archer je najlošiji kapetan u ST-u, ako se on može zvat kapetanom i ako se Enterprise može zvat Star Trekom, a ne može.
I taj Enterprise NX nije zaslužio da nosi takav naziv jer se ne može nikako usporedit sa ostalim Enterpriseima iz Star Treka.
|
| sub 13 svi, 2006 11:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Chaky je napisao/la: prije bih rekao pobuna protiv velicanja Archera 
To si dobro napisao! Znam da se ti Chaky ustručavaš reći što misliš o ENT-u ali dobro, neka ti bude.
|
| sub 13 svi, 2006 11:41 pm |
|
 |
|
Inquisitor
|
ja nikad nebum rekao nesto kontra ijednog Treka... osim kad budem
a nije tajna da mi je TNG puno bolji... no to je moje skromno misljenje
a i shvatio sam da nema nikakve koristi "svadjati" se oko toga sto je bolje a sto gore... ili u ST-u ili bilo gdje
vrlo je tesko nekom promjeniti misljenje uzivo raspravljajuci, a kamoli ovak tipkajuci... a i zasto bi mjenjao necije misljenje... pogotovo jer covjek voli ST... meni je to dosta... ostalo su sitnice

|
| sub 13 svi, 2006 11:52 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
T'Grel je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ovo je neka pobuna protiv Archera ??  Ne, nego iznošenje činjenica. Pa, Archer je najlošiji kapetan u ST-u, ako se on može zvat kapetanom i ako se Enterprise može zvat Star Trekom, a ne može. I taj Enterprise NX nije zaslužio da nosi takav naziv jer se ne može nikako usporedit sa ostalim Enterpriseima iz Star Treka.
...ovo postaje besmisleno!! Archer je S.T kapetan... i Enterprice je ster trek serijal-!! ...ako to damo na anketu, mislim da će proći... ok!!
...sad bi te najrađe  ...tako da zavoliš Ent 
| sub 13 svi, 2006 11:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Moje mišljenje o Enterpriseu je takvo kakvo je i ne može bit drukčije.
Smatram da Enterprise nije dio kanona. Da je pokojni Gene sada, kojim slučajem, živ priupitali bismo ga neke stvari.
Kažem, imam ja podosta argumenata zašto ENT nije u biti Star Trek i zašto nije dio kanona.
I Chaky, ne budi tako skroman. 
|
| ned 14 svi, 2006 12:00 am |
|
 |
|