|
Sada je: uto 09 lip, 2026 11:51 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
 Re: SFeraKon 2010
| sri 21 tra, 2010 3:56 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
vlak pahuljice  ili autobus  moraš doći
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| sri 21 tra, 2010 4:52 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ideš rođo...! Predavanje mi je u subotu u 14:30 u sivoj sobi.
Ma, bolje nisam mogao dobit ni da sam tražio! Jeee, veselim se svom predavanju.
Svaka čast Iri i organizatorima SFeraKona!
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 tra, 2010 6:31 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Grel je napisao/la: Ideš rođo...! Predavanje mi je u subotu u 14:30 u sivoj sobi.
Svaka čast Iri i organizatorima SFeraKona! Jooooj, zašto tak rano A ništ, onda ću morat ručat vani
Barem ću imat dobru priliku za pojest kebab
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 21 tra, 2010 7:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Ideš rođo...! Predavanje mi je u subotu u 14:30 u sivoj sobi.
Svaka čast Iri i organizatorima SFeraKona! Jooooj, zašto tak rano A ništ, onda ću morat ručat vani
Barem sam našao dobru priliku za pojest kebab Nemoj da ne dođeš na moje predavanje, ej... Ne buš dobil mog domaćeg vina... eto, to će ti bit "kazna". A zašto tak rano... a ne mogu sve zadovoljit programom, nema veze. Prije počnem, prije završim, prije pijemo! Donest ću u petak 3 litre vina, ono, za probu. A u subotu vidjet ću. Presušila mi inoxica... ima samo još pola oko 50 litara... zabrinut sam...
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sri 21 tra, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
T'Grel je napisao/la: Nemoj da ne dođeš na moje predavanje, ej... Ne buš dobil mog domaćeg vina... eto, to će ti bit "kazna".
A zašto tak rano... a ne mogu sve zadovoljit programom, nema veze.
Prije počnem, prije završim, prije pijemo! Ma doć ću ja, nemaš beda T'Grel je napisao/la: Donest ću u petak 3 litre vina, ono, za probu. A u subotu vidjet ću. Presušila mi inoxica... ima samo još pola oko 50 litara... zabrinut sam... Odlično U petak 3, a u subotu duplo
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 21 tra, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Satnica za Sferakon je online! PDF: Satnica predavanja, prezentacija, okruglih stolova, tribina, kvizova, radionica i ostalog zabavnog programa... Da vidimo šta mi od programa zvuči zanimljivo... Zabavni sadržaj:- Sferakonski SurvivorOrganizatori se nadaju da će se ovaj puta prijaviti ženski tim.... Mirna, Dejanira, Hrčka i ostale: bilo bi super da i ženska ekipa USS Croatie jednom pobjedi u tome... Morate se prijaviti! (posvetit ću vam 6 pasusa i 6 slika u reportu )- SF KVIZ SASFC-AJel to ima veze s SFC-om?! Tko su Ines i Bojan? - Tko voli izrađivati svakakve stvari - ima i Steampunk i Grunfovu radionicu na izbor - MEGA CARCASSONNENe vjerujem da ću igrati, ali nastojat ću vidjeti kako će izgldati mega veliki Carcassonne grad -DOBROTVORNA GEEK AUKCIJA"Dođite i sudjelujte na Dobrotvornoj geek aukciji! Kupite svojeg geeka ili geekušu i prikratite s njima vrijeme u našoj taverni, raspravljajte o znanstvenim temama ili popravite brodsko računalo" Ima li kandidata?  ..... Predavanja:- DARMOK I JALAD, NA SFERAKONUMirna i Ant su dobili odličan termin u subotu, i sigurno ću ići poslušati potencijalno vrlo zanimljivo predavanje. I napraviti koju sliku da se ovjekovječi - ASTROARHEOLOGIJA Korlevićeva predavanja je šteta propustiti! - TRANSHUMANIZAM I SINGULARITET Zvuči zanimljivo - PRIJETI LI NAM APOKALIPTIČNI UDAR ASTEROIDA 2036. GODINE? Možda - PESIMIZAM U SF-U ILI KAKO JE ZLATNO DOBA POSTALO MRAČNOHm... pitanje je da li ću biti dovoljno trijezan i voljan ići na predavanje u subotu u 22:30 - KVANTNO SAMOUBOJSTVO I BESMRTNOSTHorvatić je dobio termin u nedjelju... šteta  ... ali ako se probudim dovoljno rano možda dođem u subotu na "Pitaj Znanstvenika" (mada mi se ne sviđa što su religijska pitanja zabranjena... recimo Paar je znao na zanimljiv način u na svojim predavanjima naći doticaj znanosti i religije... ekstremni sekularizam is no good...  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 tra, 2010 8:01 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Cvicek je napisao/la: Predavanja:- DARMOK I JALAD, NA SFERAKONUMirna i Ant su dobili odličan termin u subotu, i sigurno ću ići poslušati potencijalno vrlo zanimljivo predavanje. I napraviti koju sliku da se ovjekovječi  BTW, al je ovaj Sferakon skup, kao da idem u Gardaland a ne na kon 
|
| sri 21 tra, 2010 8:40 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Nemoj da ne dođeš na moje predavanje, ej... Ne buš dobil mog domaćeg vina... eto, to će ti bit "kazna".
Prije počnem, prije završim, prije pijemo! Ma doć ću ja, nemaš beda E, to se traži! Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Donest ću u petak 3 litre vina, ono, za probu. A u subotu vidjet ću. Presušila mi inoxica... ima samo još pola oko 50 litara... zabrinut sam... Odlično U petak 3, a u subotu duplo Nemoj, bogati... presušit će mi inoxica... kaj bum onda?? Skapavao od žeđi??? Znači, tako, Cviček? Moje predavanje nije ti zanimljivo? Pa da, ne isplati ga se uopće doći poslušat... kakvo predavanje jednog običnog vulgaris člana USS Croatie... nevažno! Bitno da su Darmok i Jalad zanimljivi... Fala, Cviček, fala, šta si me spomenuo...
|
| sri 21 tra, 2010 8:46 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
pa nije ni mene...pa ne vidiš da se durim... (zanemarite ovaj post u kojem se durim)
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| sri 21 tra, 2010 9:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
tgrel postoji sansa da dobijs moj laptop na tih pola sata sat,ako se uspijem dovuci tako rano osloboditi ostalih obveza,uglavnom broj imas pa se cujemo,a i vidimo se u petak
| sri 21 tra, 2010 9:45 pm |
|
 |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
T'Grel je napisao/la: Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Nemoj da ne dođeš na moje predavanje, ej... Ne buš dobil mog domaćeg vina... eto, to će ti bit "kazna".
Prije počnem, prije završim, prije pijemo! Ma doć ću ja, nemaš beda E, to se traži! Sovereign X je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Donest ću u petak 3 litre vina, ono, za probu. A u subotu vidjet ću. Presušila mi inoxica... ima samo još pola oko 50 litara... zabrinut sam... Odlično U petak 3, a u subotu duplo Nemoj, bogati... presušit će mi inoxica... kaj bum onda?? Skapavao od žeđi??? Znači, tako, Cviček? Moje predavanje nije ti zanimljivo? Pa da, ne isplati ga se uopće doći poslušat... kakvo predavanje jednog običnog vulgaris člana USS Croatie... nevažno! Bitno da su Darmok i Jalad zanimljivi... Fala, Cviček, fala, šta si me spomenuo... Sorry na "padobraniranju", ali jel ti nije palo na pamet da nekom možda nisu zanimljiva tvoja predavanja?  Čovjek je jednostavno napisao ono što njega zanima...
|
| sri 21 tra, 2010 9:50 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
MAHER je napisao/la: tgrel postoji sansa da dobijs moj laptop na tih pola sata sat,ako se uspijem dovuci tako rano osloboditi ostalih obveza,uglavnom broj imas pa se cujemo,a i vidimo se u petak Hvala, Maher, ko da si ga dao. Čuo sam se s Ire, organizatoricom programa i rekla je da će bit tamo njihov i laptop i projektor, samo da donesem na cd-u ii usb-u i da to ispredajem. Nema beda. E, sad, baš ako ne bude tamo laptop, ali ako je rekla da će bit onda će bit. dašo je napisao/la: pa nije ni mene...pa ne vidiš da se durim... (zanemarite ovaj post u kojem se durim) Nije, al mogo je. Čisto radi kolegijalnosti. shirajzl je napisao/la: Sorry na "padobraniranju", ali jel ti nije palo na pamet da nekom možda nisu zanimljiva tvoja predavanja?  Čovjek je jednostavno napisao ono što njega zanima... Ok, ali... (pogledaj gore moj odg. Daši)
|
| sri 21 tra, 2010 10:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
T'Grel je napisao/la: Fala, Cviček, fala, šta si me spomenuo... Pisao sam o onome što mi je zanimljivo. Tvoje predavanje sam već ovdje komentirao a i bio sam na njemu (i pozivao ljude da dođu) i sasvim dovoljno puta si naglasio da ćeš držati predavanje, tako da stvarno nisam vidio potrebe da opet o tome pišem Eto, nisam ni dašu spomenuo, jer i nisam baš siguran da ću u nedjelju biti na konu,.. pa on ne cmizdri oko toga 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 21 tra, 2010 10:12 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Cvicek je napisao/la: T'Grel je napisao/la: Fala, Cviček, fala, šta si me spomenuo... Pisao sam o onome što mi je zanimljivo. Tvoje predavanje sam već ovdje komentirao a i bio sam na njemu (i pozivao ljude da dođu) i sasvim dovoljno puta si naglasio da ćeš držati predavanje, tako da stvarno nisam vidio potrebe da opet o tome pišem Eto, nisam ni dašu spomenuo, jer i nisam baš siguran da ću u nedjelju biti na konu,.. pa on ne cmizdri oko toga  Gle, možd sam malo našvasan... al to nije bit problematike sada... bitno je da si kolegijalan. I mogao si još jednom "nahvalit" moje predavanje i reć široj populaciji kako je dobro da dođu na isto na Kon. Bilo bi nadasve u redu da mi dođe više ljudi, a ne samo 5-6. Ok, ko želi nekl dođe, ko ne, ne. Ali eto reklame nikad dosta.
|
| sri 21 tra, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|