|
Sada je: ned 03 svi, 2026 5:45 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
| Autor/ica |
Poruka |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
 Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
kako star trek utječe na vas? dali se pokušavate ponašati kao vaši omiljeni likovi iz različitih st serija ili filmova. dali mislite da bi likovi iz star treka trebali biti vaši idoli, ili mislite da ste bolji od njih. dali se ponekad stavljate u uloge npr. Kirka ili Mcoya, i reagirate na nešto kao oni. pokušavate li biti baš kao oni ili korigirate neke njihove loše strane? mislite li da takvo razmišljanje ima svoje prednosti?
ja, recimo ako imam još posla, a kraj mi je radnog vremena razmišljam što bi recimo učino lt. kim. postavim njega u moju ulogu. bi li on na završetku alfa smjene, a da ima još posla i jednu slobodnu konzolu, otišao u npr. holodeck ili bi se premjestio na tu konzolu i završio posao. ja mislim da bi učinio ovo drugo. pa ja napravim ovo. zamolim od vratara ključeve i kažem mu nek ide kući, ja imam još toga za obaviti, obavim posao, zaklučam firmu svratim kod vratara doma, dam mu ključeve, popijem jednu kavicu s njim i odem.
čak zaradim i kavicu koju inače nebi dobio
imate li i vi slična iskustva
|
| sub 17 tra, 2010 3:18 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
 Re: UTJECAJ STAR TREKA NA VAŠE PONAŠANJE
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 17 tra, 2010 3:25 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 11 tra, 2010 11:05 pm Postovi: 124 Lokacija: Far far away from administrators of this forum
|
misliš li da će ti prapra unuk biti kapetan zf-a možda lt. illi lt.com. ali baš cpt.?? iskreno ti želim kirka kao prapraunuka, ali on je jedan, a ufp se prostire na preko 8000 ly. a možda ti prapra unuk bude i neki klingonac, romul, ili vedianac, bajoranac... ima tu vrsta,. teško da ćeš dobiti kirka. on čak nije vulkanac.
|
| sub 17 tra, 2010 3:35 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Utjecaj Star Treka na vaše ponašanje
Pa, dovoljno je bacit oko na moj avatar i shvatit ćete tko mi je uzor , ali naravno korigiram njegove loše strane kolko mogu.
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 17 tra, 2010 4:46 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Odlična tema Često se ponašam kao Vulkanac; prikrivajući svoje emocije, igrajući ne toliko na 'cool' kartu, već više na kartu 'ne dira me to previše', a u debeloj većini slučajeva takvo ponašanje ima svojih prednosti. Ponekad ispadnem nezainteresiran pred drugima, ali ne dira me to previše.  Samo to. Nemam određeni obrazac ponašanja koji bi bio identičan jednom od Trek likova
|
| sub 17 tra, 2010 4:57 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: misliš li da će ti prapra unuk biti kapetan zf-a možda lt. illi lt.com. ali baš cpt.?? iskreno ti želim kirka kao prapraunuka, ali on je jedan, a ufp se prostire na preko 8000 ly. a možda ti prapra unuk bude i neki klingonac, romul, ili vedianac, bajoranac... ima tu vrsta,. teško da ćeš dobiti kirka. on čak nije vulkanac. Vidim da me nisi skužio. Htio sam reći da su ustvari likovi iz ST-a zapravo moji potomci, ne izravni, jel, jer nisu moja prava djeca, unuci i sl. Naravno da sam se šalio ali ako uzmeš u obzir da se radnja događa u 2200-tim, 2300-tim godinama, a sad je 2010., "logično" je da su oni moji, zapravo, naši potomci jer su živjeli, živjet će... poslije nas. I na to sam ponosan. Kužiš sad?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 17 tra, 2010 5:00 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Razvila sam naviku stajanja ruku prekriženih iza leđa, kao Sedma od Devet. Ljudi oko mene preklinju me da sjednem već jednom. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sub 17 tra, 2010 6:25 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Zapravo zbog star trek-a su me jedno vrime drzale misli o odlasku u daleki svemir Ali ako cu ozbiljnije nesto rec onda je to da mi zbog star trek-a nije nista precudno ..jer to je ipak SF i samim time neobican za ovaj svit ..mozda bi nekog zadivili neobicni ljudi ili nove tehnologije ali sa star trekom i najneobicnije i najnaprednije stvari postaju nekako obicne i normalne ...to jest da sutra proizvedu replikatore ..meni bi to bilo sasvim uobicajno Ali uz sve to mozda je star trek najvise utjeca na moj idealizam o svitu ..pomalo utopisticko gledanje na poneke stvari 
_________________ Surviving the new decade
|
| sub 17 tra, 2010 7:46 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Sovereign X je napisao/la: Pa, dovoljno je bacit oko na moj avatar i shvatit ćete tko mi je uzor , ali naravno korigiram njegove loše strane kolko mogu. imaju i gulovi dobre strane. npr. hrabri, odlučni,pa donekle i pošteni te dobre strane treba slijediti, a loše korigirati. captain je napisao/la: Zapravo zbog star trek-a su me jedno vrime drzale misli o odlasku u daleki svemir Ali ako cu ozbiljnije nesto rec onda je to da mi zbog star trek-a nije nista precudno ..jer to je ipak SF i samim time neobican za ovaj svit ..mozda bi nekog zadivili neobicni ljudi ili nove tehnologije ali sa star trekom i najneobicnije i najnaprednije stvari postaju nekako obicne i normalne ...to jest da sutra proizvedu replikatore ..meni bi to bilo sasvim uobicajno Ali uz sve to mozda je star trek najvise utjeca na moj idealizam o svitu ..pomalo utopisticko gledanje na poneke stvari  ni meni nebi bile čudne. ja recimo kanim doživjeti prvi warp let. sad baš ne sa warp 9.975, ali 0,5 da. ipak je prvi warp let bio 2063, a ja kanim doživjet 2085. Točkica je napisao/la: Razvila sam naviku stajanja ruku prekriženih iza leđa, kao Sedma od Devet. Ljudi oko mene preklinju me da sjednem već jednom.  ja imam frizuru kao kirk. točno takvu. to si svako jutro napravim. prešlo mi je u rutinu Miki je napisao/la: Odlična tema Često se ponašam kao Vulkanac; prikrivajući svoje emocije, igrajući ne toliko na 'cool' kartu, već više na kartu 'ne dira me to previše', a u debeloj većini slučajeva takvo ponašanje ima svojih prednosti. Ponekad ispadnem nezainteresiran pred drugima, ali ne dira me to previše.  Samo to. Nemam određeni obrazac ponašanja koji bi bio identičan jednom od Trek likova nemam ni ja. kombiniram različite likove. frizura kao kirk, emocije kao seven ( ne baš vulkanski baš da ništa ne osjećam, nego onako cool), ponašanje kao picard. stila ništa me ne može iznenadit.. iznenadilo bi me jedino da mi zaručnica zavoli star trek.
|
| sub 17 tra, 2010 7:59 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..plave čorave oči, puno lipo harmonično se znan obući (boja i tkanje, ne i etiketa), iznimno kreativan u birokraciji, rječit šarm, gestikulacija, queer, sve jBIIIp u mozak (ili dostupnija mista),i poštivan samo mater i čaču (te još par Osnivačov).

Soap Trek Deep Place Nine
|
| sub 17 tra, 2010 8:31 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
khm, pa i nije nešto posebno ostavio traga u mome životu  osim što ga volim pogledati kada se vrti na TV-u...volim jedino ponekad razmišljati o tome kako bi bilo fora da se nađem na nekom njihovom brodu ili postaji  i zatim sve što s tim ide, upoznavati nove vrste i sl...
| ned 18 tra, 2010 12:12 am |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
..smooth operator.. je napisao/la: ..plave čorave oči, puno lipo harmonično se znan obući (boja i tkanje, ne i etiketa), iznimno kreativan u birokraciji, rječit šarm, gestikulacija, queer, sve jBIIIp u mozak (ili dostupnija mista),i poštivan samo mater i čaču (te još par Osnivačov). kao što rekoh loše strane treba korigirirati, kao recimo: ''sve jBIIIp u mozak (ili dostupnija mista)'' a ovo ostalo mi se čini ok  pahuljica je napisao/la: khm, pa i nije nešto posebno ostavio traga u mome životu  osim što ga volim pogledati kada se vrti na TV-u...volim jedino ponekad razmišljati o tome kako bi bilo fora da se nađem na nekom njihovom brodu ili postaji  i zatim sve što s tim ide, upoznavati nove vrste i sl... svi trekkiji ga vole pogledati i svi bi se htjeli naći na svemirskom brodu. ali mislim dali koristite neke njihove fraze, imate li karakter kao oni. ja imam kirkov cool karakter, osim u 'nekim stvarima'. tu nemožeš biti ni cool vulkanac ni cool kirk
|
| ned 18 tra, 2010 11:10 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ali mislim dali koristite neke njihove fraze, Neko vrijeme sam ko Tuvok govorio 'indeed' i 'however'  , no prošlo me to. Gledajući Stargate, otkrio sam da ima još jedan lik koji još češće kaže izraz 
|
| ned 18 tra, 2010 1:16 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
|
Miki je napisao/la: JEAN-LUC PICARD 2 je napisao/la: ali mislim dali koristite neke njihove fraze, Neko vrijeme sam ko Tuvok govorio 'indeed' i 'however'  , no prošlo me to. Gledajući Stargate, otkrio sam da ima još jedan lik koji još češće kaže izraz  koji lik ja ga neznam
|
| ned 18 tra, 2010 1:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Teal'C 
|
| ned 18 tra, 2010 1:21 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 22 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|