| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Izrada novih uniformi!!!!
Ako ste zainteresirani za izradu novih uniformi možete se za njih prijaviti u ovom topicu. Imamo jednu jako dobru krojačicu koja je već napravila dosta kvalitetne uniforme, pa da se na Sferakonu predstavimo u što boljem izdanju savjetujem svima koji nemaju uniforme da si ih izrade. Ako vas bude više udruga će sufinancirati materijal za uniforme, tako da vam umanjimo troškove izrade. Službena uniforma udruge je sive boje (kao ds9 ili star trek X) no možete si dati skrojiti i TOS, TNG, Voyager ili Enterprise uniforme no udruga to ne financira, eventualno samo crni materijal... Ovo je službena uniforma udruge:   Dolcevite mozete jeftino nabaviti na bilo kojem zagrebačkom placu ili se obratite nama ako ne nađete... za hlače su dobre bilo koje tamnije hlače, no niste obavezni poštivati dess kode barem što se hlača tiče... U ponedjeljak 19.04. u 19:30 (Opatijski trg 10) ispred ulaza u klub krećemo prema krojačici da damo mjere za uniforme pa nam se možete pridružiti. Ako vam taj termin ne odgovara dogovorite drugi na broj 0919588014.
| pet 09 tra, 2010 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Izrada novih uniformi!!!!
...nemojte si napraviti ove... ne baš zanimljive uniforme... ...koje su u primjerima...
...ima i boljih kombinacija...
| pet 09 tra, 2010 12:48 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Bobo mogu si oni napravit kaj žele no službeno je službeno.... 
| pet 09 tra, 2010 12:57 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Shadowmaster je napisao/la: Bobo mogu si oni napravit kaj žele no službeno je službeno....  ...zar su to službene uniforme udruge...?
| pet 09 tra, 2010 1:05 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Aj bobo da više vidimo te bolje kombinacije... 399

|
| pet 09 tra, 2010 1:23 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
T'Rapavi je napisao/la: Aj bobo da više vidimo te bolje kombinacije... 399evo ih 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 tra, 2010 1:31 am |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
A dobro, nisam tražio dobitne kombinacije... 397

|
| pet 09 tra, 2010 1:35 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Joj ajmo Bobi jednu suknjicu napravit...  
| pet 09 tra, 2010 1:37 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma poklonim mu ja svoju meni je ionak velika  Bobi ce stajat kao salivena 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 tra, 2010 1:39 am |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma poklonim mu ja svoju meni je ionak velika  Bobi ce stajat kao salivena  Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ? 
| pet 09 tra, 2010 2:04 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Uh, sve neke nove inicijative. Evo, ja danas dobio iskaznicu sa LT., a nadam se da će bit i LT.CMDR. jer se nadam da će se promijenit "pravilnik" o dodjeljivanju činova.  EDIT: Ja bi si možda napravil nekakvu drugačiju uniformu. Npr. onakvu kakvu su nosili u kasnom TNG-u, DS9-u i VOY-u, znači gornji dio jakne da je crvene/žute/zelene boje. Kulike bi to mene koštale? Mislim, izrada samo jedne boje, jel, ne bi sve tri? I kad to treba doć platit, dogovorit se za izmjerit i sl.?
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 tra, 2010 5:56 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Shadowmaster je napisao/la: Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ?  Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje 
Sv. Augustin (354-430)
|
| pet 09 tra, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Shadowmaster je napisao/la: Opa Mašooo jel to znaci da ove godine ideš na Sferakon kao "orionka" ?  Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  Pa ofarbaj se drugačije. Zašt mora bit zelena? 
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| pet 09 tra, 2010 7:03 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja bi ovakvu:

Samo mi nažalost paprena cijena od 3049 $ onemogućava da ju nabavim
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 09 tra, 2010 7:05 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ma bi ja Al nema nigdje zelene boje  ma zelena je totalno last year. ove sezone se trazi plavo! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pet 09 tra, 2010 7:15 pm |
|
 |
|