|
Sada je: čet 30 tra, 2026 3:16 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Phage - umjetna bolest ?
Ne ...imam i drugog posla osim citanja foruma  ..uostalom sve je ovo spam ..onaj spojler koji je vec bia je zacrnjen ...necu ga brisat ( mislim na moj)
_________________ Surviving the new decade
|
| uto 16 ožu, 2010 4:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Prebacio sam prošlih par postova ovdje u nontopic pričaonu jer tamo je offtopic... captain je napisao/la: Ne ...imam i drugog posla osim citanja foruma Svašta... Stvarno ne kužim kako to da ti (i još poneko drugi, da sam ne navodim imena) na taj način idete pristupate jednoj raspravljačkoj temi - ne pročitate što su drugi napisali prije vas.... Ispadate rang spamera koji napišu jedan redak tek toliko da su ga napisali, a usput je i bezobrazno prema drugima koji su se potrudili napisati nešto konstruktivno. Ovaj puta to spominjem jer je ovo baš ekstreman slučaj - temu o fagu ima tek stranicu i pol postova, a što je još gore - ti si sam otvorio tu temu i pitao ljude što misle - dakle pretpostavka je da te je stvarno i zanimalo šta drugi misle o tome a ne da ti je cool kako si otvorio XX tema,... u kojima je u početnom postu max 2 rečenice teksta...
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 ožu, 2010 5:12 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: Nontopic pričaonica
Prva je stranica napisana jos u sedmom mjesecu a od tada do danas se tema nije nikako obnavljala nit ulazila u raspravu ...osim ako ne racunamo ovo tvoje ipak sitnicarenje ..ti naprimjer kritiziras moj brzi i ne bas preozbiljni post sa spojlerom od prije ..okey ..imas dvije realne opcije ..prva je upozorit da je spojler vec napisan priko pp-a i izbrisat post ili jednostavno zacrnit to ..druga stvar mozda ali samo mozda dio ljudi dozivljava forum vise kao zabavu i nesto za ubit vrime ..nego stvar za duboke filozofske rasprave stalno Drunky i ti ste napisali odgovore koji su bili zanimljivi za procitat ..znaci ja prolazim brzo priko drunkyjeva posta a onda citam tvoj i negledajuci na postove od prije na brzinu odgovaram ..naravno moja greska ali gle ovog cuda istovremeno citam jos dvije stranice sasvim nonsalantno odgovorim na nesto sta si ti napisao i uopce nevidim problem u odgovoru  ... zelis odgovor ..malo bolji ..okey 
|
| uto 16 ožu, 2010 6:14 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek ne pišu svi kilometarske postove o nekoj temi. Neki jednostavno kažu ono što misle u dvije rečenice i to nije spam.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 16 ožu, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Vise mi se cini da cvicek misli na citanje teme i na paznju ..to jest ako mozes procitat dva zadnja posta ..zasto ne i dva od prije ..a ja osobno svaki komentar pisem malo opsirnije 
|
| uto 16 ožu, 2010 6:23 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
@Captain, gdje sam ja išta spominjao spoilere? Komentirao sam činjenicu da si otvorio temu s pitanjem o fagu, pretpostavka - zanimaju te odgovori, da bi nakon toga izjavio da imaš pametnijeg posla nego čitati te iste odgovore. @Hrčak - gdje sam ja to spominjao ikakvu duljinu posta i izjednačavao 2 rečenice sa spamom? 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 ožu, 2010 6:37 pm |
|
 |
|
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Cvicek je napisao/la: Ispadate rang spamera koji napišu jedan redak tek toliko da su ga napisali, a usput je i bezobrazno prema drugima koji su se potrudili napisati nešto konstruktivno.
...dakle pretpostavka je da te je stvarno i zanimalo šta drugi misle o tome a ne da ti je cool kako si otvorio XX tema,... u kojima je u početnom postu max 2 rečenice teksta... Ovdje.
|
| uto 16 ožu, 2010 6:45 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Cvicek je napisao/la: @Captain, gdje sam ja išta spominjao spoilere? Komentirao sam činjenicu da si otvorio temu s pitanjem o fagu, pretpostavka - zanimaju te odgovori, da bi nakon toga izjavio da imaš pametnijeg posla nego čitati te iste odgovore.
: Pa pogledaj datum otvaranja teme ..tad me i jesu zanimali odgovori ..mozda i vise nego sada ..znaci cila prva stranica je iz sedmog miseca i o necemu se pise ..mozda malo i mozda ne detaljno ali se pise ...procita san to prije ali jednostavno zaboravis mozda poneki odgovor ..neznan sta se tu triban opravdavat 
|
| uto 16 ožu, 2010 6:48 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
@Captain, nitko te ne traži da se opravdavaš za svoje postupke, ali se oni ne moraju ni svakome sviđati... I ponavljam da to nema veze sa zaboravljanjem odgovora i duljinom postova (svakome se može dogoditi da zaboravi šta je čak i sam pisao), već sa bahatim stavom kojeg si nakon toga iznio. Hrčak je napisao/la: Cvicek je napisao/la: Ispadate rang spamera koji napišu jedan redak tek toliko da su ga napisali, a usput je i bezobrazno prema drugima koji su se potrudili napisati nešto konstruktivno.
...dakle pretpostavka je da te je stvarno i zanimalo šta drugi misle o tome a ne da ti je cool kako si otvorio XX tema,... u kojima je u početnom postu max 2 rečenice teksta... Ovdje. Izvlačiš stvari iz konteksta i krivo ih interpretiraš. Prvi pasusu (gore si kvotala dio) govori o ponavljanju već napisanog onelinera nekoliko postova prije (dakle ne duljina, već ponavljanje gore i od Raitarinog od prije par mejseci) I to je po samoj definiciji školski primjer spama ("Svaki post koji ne pridonosi ništa novo i korisno već započetoj raspravi") usporedi " Njih je onaj trust mozgova izliječio i sad su normalni" i " Mislim da je onaj trust mozgovaizlijecio fag" pa mi reci da nije tako  A drugi pasus se je jasno odnosio na početne postove tema, za koje svakako smatram da bi za iole konstruktivnu temu trebali biti više nego 2 rečenice (u stvari, u captainovom slučaju, radilo se o otvaranju teme sa samo jednom proširenom rečenicom  ) FAIL 
|
| uto 16 ožu, 2010 7:13 pm |
|
 |
|
|
Cvicek je napisao/la: A drugi pasus se je jasno odnosio na početne postove tema, za koje svakako smatram da bi za iole konstruktivnu temu trebali biti više nego 2 rečenice (u stvari, u captainovom slučaju, radilo se o otvaranju teme sa samo jednom proširenom rečenicom  ) To je tvoje mišljenje. Zašto se ne bi tema otvorila sa dva pitanja koja potiču raspravu?
|
| uto 16 ožu, 2010 7:20 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Yep, bitna je kvaliteta, ne kvantiteta (mislim da smo to naučili tamo negdje u drugom osnovne...).
No u svakom slučaju, mislim da je itekako poželjno (između ostalog i pristojno) barem malo preletit kroz prethodne postove prije uključenja u raspravu...
Okej, ako se radi o dužoj temu (20+ stranica), onda nije bed ako se tu i tamo nešto i ponovi jer je stvarno jako teško pratit te dulje teme.
|
| uto 16 ožu, 2010 7:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Hrčak je napisao/la: To je tvoje mišljenje. Zašto se ne bi tema otvorila sa dva pitanja koja potiču raspravu? Kako li smo lijepo preskočili onaj fail od maloprije Enivej... što se otvaranja teme tiče, ima tema za koje nema smisla pisati nekakav uvod, ali u večini slučajeva ima smisla. To za uvod nije samo moje mišljenje, to je mišljenje nekolicine sadašnjih i bivših članova osoblja foruma I nekoliko bivših članova izvršnog odbora udruge, koji su to uvrstili i u pravila foruma. Ja se s njihovom konstatacijom slažem, a slagao sam se i prije (nisam imao zamjerke na prijedlog), tako da je to ujedno i moje mišljenje. A za odgovor na "zašto" - pročitaj pravilo foruma 3.06 
|
| uto 16 ožu, 2010 7:33 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Sta god vise citam ..mislim da cijepidlacite ..bilo i proslo 
|
| uto 16 ožu, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
|
Cvicek je napisao/la: Kako li smo lijepo preskočili onaj fail od maloprije Po meni si ti failao. Zar bih po tvojoj logici trebala na kraju svakog svojeg posta pisati fail?  Možda bi kao admin imati više poštovanja prema korisnicima. Slažem se s captainom. O tome kako, što i zašto je nešto napisao si mogao s njim preko PMa a ne na javnom dijelu foruma.
|
| uto 16 ožu, 2010 7:54 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
@Cviček - 3.06 kaže kako je "poželjno" da uvodni post bude opširniji, nigdje ne piše da to mora biti tako. Opširnost je dobra sve dok se ne krene sa okolišanjem (po narodski "bulšitom"  ), ali ja preferiram sažetost. Relevant info only!
|
| uto 16 ožu, 2010 7:55 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|