Sada je: sub 18 tra, 2026 6:21 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 
 7x09 - Flesh and Blood, Part I 

Ocjena:
Anketa je završila: pet 02 tra, 2010 5:19 pm.
10 67%  67%  [ 6 ]
9 11%  11%  [ 1 ]
8 22%  22%  [ 2 ]
7 0%  0%  [ 0 ]
6 0%  0%  [ 0 ]
5 0%  0%  [ 0 ]
4 0%  0%  [ 0 ]
3 0%  0%  [ 0 ]
2 0%  0%  [ 0 ]
1 0%  0%  [ 0 ]
Ukupno glasova : 9

Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Flesh and Blood, Part I
(Krv i meso, 1. dio)

Sezona: 7
Epizoda: 09

Datum premijere: 29.11.2000.
Prikazano na HRT-u: 3.2.2010.

Scenaristi: Bryan Fuller
Redatelj: Mike Vejar

Stardate: 54315.3

Gostujući Glumci:
* Jeff Yagher - Iden
* Ryan Bollman - Donik
* Michael Wiseman - Beta Hirogen
* Cindy Katz - Kejal
* Spencer Garrett - Weiss
* Vaughn Armstrong - first Alpha Hirogen
* Paul Eckstein - second Alpha Hirogen
* Todd Jeffries - Hirogen #1
* Don McMillan - Hirogen #3
* Chad Halyard - Hirogen #2
* David Doty - Nuu'Bari miner
* Damon Kirsche - Nuu'Bari Hologram One

Kratak sadržaj: (preuzeto sa ST centra)
Dva Hirogenca kreću se kroz prašumu, u potrazi za lovinom. Iznenada iz malog jezera izlete fazorski hici i pogode ih. Četiri naoružana člana Zvjezdane Flote izlaze iz vode i nastavljaju pucati, uništavajući njihove lovce s guštom.
Voyager prima poziv za pomoć na hirogenskoj frekvenciji i prilazi neobičnom brodu. Izviđački tim transportira se na brod, i otkriva da se nalaze u prašumi, te poslije pretrage terena otkrivaju hirogenska tijela ubijena fazorima Zvjezdane flote.

Detaljnije informacije: Memory Alpha

Kompletan scenarij: Flesh and Blood

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

sri 03 ožu, 2010 5:19 pm
Goddess in green
Goddess in green

Spol: Ženski
Naj Serija: VOY
Naj Film: Nemesis
Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
Post Re: 7x09 - Flesh and Blood, Part I
Ocjena 10., jer mi se jako sviđa ova epizoda.

Drago mi je što se napokon ponovno pojavljuju hirogenci. Bilo je više i vrijeme.
:thumbs2: :thumbs2: :thumbs2:

sri 03 ožu, 2010 6:46 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Film: First Contact
također 10..
mislim da su hirogenci jedni od najboljih tih ratobornih vrsta u star treku i drago mi je vidjeti ih uvijek...njihov osjećaj za lov je uistinu jak..čak i jadni hologrami su na udaru...no ovo su dvije jako dobre epke...pa ćemo i nastavak već i vidjeti sutra..doktor im se pridružio kasnije..no to je i razumljivo ipak su to njegovi..ona scena na početku kada oni izlaze iz vode mi je predobra. :)

sri 03 ožu, 2010 8:28 pm
Cadet 4th year
Cadet 4th year

Naj Serija: TNG
ocjena 8, napeto je al nisam dal ocjenu 10 iz 2 razloga:
1. razlog, onaj seronja Doktor odjebe posadu nakon 7 godina zato kaj je videl si pajdaše holograme.

2. razlog: koju pizdu strininu je trebala Đenvejica jurcat za poludjelim hologramima, ak su hirogenci rekli "bumo mi sredili" stvar, pa onda su se trebali izljubit i svako svojim putem,a ne ovak radit gluposti, trebali si ju odmah Tuvok i Čakotej hitit u pritvor na par dana "na hlađenje",a ne ovak...

sri 03 ožu, 2010 11:52 pm
Make it so
Make it so

Naj Serija: TNG
Super epizoda u kojoj se moze vidjet dosta rasa iz alpha kvadranta ali i di se radnja nastavlja na dvije jako dobre epizode iz cetvrte sezone ..di kapetanica daje hirogencima hologramsku tehnologiju ..doduse bia je jedan manji nelogican dio kad kapetanica kaze da su morali mijenjat tehnologije da bi zivjeli ali ipak na pocetku serije je bila jako odlucna u tome da ne dijeli tehnologiju s nikim :/ :? #-o
Hirogenci su sami sebi napravili problem jer se nikako nisu mogli odrec toga da budu lovci i stvorili su holograme koji su vjestiji od njih ..moram priznat da sam velikim dijelom na strani holograma ..jer ako su ih napravili da budu doslovce samosvijesni i osjecaju bol ..onda ih je jako divljacki tako stalno ubijat ..zamisli da stalno patis i mucis se a znas da ce sve opet pocet ..e to je pravi pakao ..kojeg je i nas dragi EMH osjetio :( :pokislo:
Kroz epizodu je proslo mnogo likova od kardassianke sa bajoranskim imenom do bajoranca ..koji me iz nekog razloga podsjecao na vedeka bareila ..zanimljiv je i lik hirogenca koji je bio inzenjer na holopostaji ..netipican je za nekog hirogenca ..kao i hirogenac koji je zapovijedao u onoj epizodi kad su im dali tehnologiju 8)

Inace među vrstama na hologramskom brodu su bili i breeni ..zapravo mi nije nit cudno da su hirogenci popusili jer su uistinu napravili strasnu lovinu ..breene ..jem haddare..kardassiance ..borga..romulance ..klingonce ..i ljude ..uistinu su se zamjerili najboljima :jemhadar: :kardasijanac: :assimilate: :picard: :klingon: ..jedino sta mi se kod tih najboljih holograma nije sviđalo je naglasavanje razlike između organskih bica i fotonskih bica ..zvucali su kao founderi sa svojim nepovjerenjem prema solidsima ...ali uspijeli su uvjerit doktora da im se pridruzi ..mislim da je tomu i kumovala kapetanica jer ih je htjela iskljucit a doktor se osjetio povrijeđeno jer joj hologrami nisu vazni a organska bica ipak jesu ..skoro kao nekakva dilema o androidima i ljudima samo na drugi nacin ..spomenuta je i epizoda di je doktor bia ko sistem lord i preuzea sedmino tijelo ..to jest lokirrimsko-hologramski rat ..uglavnom cekam sutra nastavak :mrgreen:

10

čet 04 ožu, 2010 3:11 am
Über Trekkie
Über Trekkie

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Asimiliran !
10 ocjena
Bas razmisljam jucer kako bilo super vidjeti taku neku hologramsku rasu koja bi postojala u Trek svemiru a naravno da su negativci .

čet 04 ožu, 2010 12:00 pm
Defender of Earth

Naj Serija: ENT
Opis Stanja: Ponfo miran
Koje si vrste?: Andorian
Dosta dobra epizoda gdje se po prvi put proteže prava holograma, a opet doctor ima glavnu ulogu, tako da bi samo to bio dovoljan razlog za ocjenu 10. Ali ipak ju moram smanjit na 9 zbog toga što je opet Voyager bezpotrebno se mješao u ono kaj ih se ne tiče i opet si bezpotrebno zakomplicirali stvari...
Tako da ocjena 9.

čet 04 ožu, 2010 4:42 pm
Ensign
Ensign

Naj Film: ST: II
Desetka. Odlicna prica, odlicni specialni efekti, Jem'hadari u pozadini i predobri hirogenci...

čet 04 ožu, 2010 6:27 pm
MINDFVCK

Koje si vrste?: Sprdator
Dajem osmicu. Objasnim u part 2.

čet 04 ožu, 2010 7:30 pm
fluffy

Spol: Ženski
Naj Serija: DS9
Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^-----------------
Koje si vrste?: fažol
fora je bilo ponovno malo vidjeti poznate rase :mrgreen:
...Doktor se ovaj put malo našao u nezgodnoj situaciji i naravno odlucio slušati svoju savijest i pomoci svojima...
...9

pet 05 ožu, 2010 11:53 pm
Profil YIM Web stranica
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 10 post(ov)a ] 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži: