| Autor/ica |
Poruka |
|
PARTIJA
Pridružen/a: pon 11 sij, 2010 12:13 am Postovi: 1695 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: Dok život juri, ja ću lagano...
|
 Re: Zima vs ljeto
Dejanira [Bot] je napisao/la: I ja obožavam lagane haljinice, ali ne na sebi 
|
| ned 14 vel, 2010 11:58 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
da sam morala na to odgovoriti pred desetak godina definitivno ljeto, no sada sam postala zimski tip...  jednostavno one vrucine više ne mogu podnijeti a po zimi barem znam da ako treba cu i pet maja staviti na sebe samo da mi ne bude hladno 
| pon 15 vel, 2010 12:05 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
od dva zla biram ljeto.. iako više volim jesen i proljeće  nema vručina ni hladnoća 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 17 vel, 2010 6:09 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 morao bi i ja reći ljeto; u kojem mi nikad nije tako vruće kako mi je u zimi hladno radije pretrpim 2 mj. vručine nego 5 mj. zzzime. no nekak mi je jesen najdraža 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 17 vel, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ljeto, ljeto i ljeto..........kakva zima 
|
| sri 17 vel, 2010 10:25 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Svakako zima! Prekrasan snijeg, Plejade na nebu, nema vrućine, moj rođendan, Božić, Nova godina... 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| sri 17 vel, 2010 10:29 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
| čet 18 vel, 2010 1:07 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...konačno danas Sunca bilo kod mene... ...uz sav još taj snijeg... ...pa mi mama kaže... o gušter, te sunce izmamilo van...
| čet 18 vel, 2010 3:03 am |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
:psmtr: Eto zašto je bolja zima. Jer nema svakojakih sranja koja su sveprisutna po ljetu; počevši od svibnja pa sve tamo do početka listopada: kukci, znojenje, smradovi moji, smradovi tuđi, prašina, opet kukci, brzokvarljivost hrane, i najgore od svega: OLUJE. U posljednjih petnaestak godina mi je grom opalio u kuću triput, pritom odnijevši sa sobom mikrovalku, stropni ventilator i telefon; susjedu je isto puko, odnijelo je televizor, a u kući do susjeda je puko u štagalj i sve je izgorilo; srećom nije nikoga bilo. I onda preksinoć opet ide đubre od oluje, grmi li grmi, ja već po dobrom starom i uhodanom običaju idem brže-bolje ištekat svu tehnologiju iz zidova, jer strah od grmljavine mi je nadasve opravdan, i nikak da se komp ugasi. Windows is shutting down. Reko ajd brže. I KRES. Puko grom. Srećom ne u moju kuću, al negdje u blizini, valjda u šumi. Struje nestalo, kasnije doznam da je rikno modem i mrežna kartica. Ajde nije bila tak strašna šteta, moglo je ispast puno gore, al moglo je ispast i bez štete da sam 10ak sekundi ranije krenuo gasit komp. Tak da eto, mrzim ljeto i oluje koje donosi. 
|
| pet 14 svi, 2010 2:58 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Ako ti je došao strujni udar preko telefonskog voda, svejedno je jer ti komp ugašen ili upaljen. Preporučam ti neku od prednaponskih zaštita koja osim struje sadrži zaštitu tel. vodova, antena  cca 200kn 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pet 14 svi, 2010 3:07 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
To sa telefonskim vodom mi se dogodilo prije nekih 4 godine. E ili, trebao bi posadit koprive na krov i problem riješen 
|
| pet 14 svi, 2010 3:14 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...u ti si fakat na nezgodnom području doma... ...nema šale tamo kod tebe... čak nije ni po vani suigurno hodati za takva vremena...
...p.s. ako trebaš sadnica kopriva... ja imam...
| pet 14 svi, 2010 4:36 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Miki je napisao/la: :psmtr:
Eto zašto je bolja zima. Jer nema svakojakih sranja koja su sveprisutna po ljetu; počevši od svibnja pa sve tamo do početka listopada: kukci, znojenje, smradovi moji, smradovi tuđi, prašina, opet kukci, brzokvarljivost hrane, i najgore od svega: OLUJE. Ja se slažem sa svime ovime, osim dijela sa olujama. Njih obožavam u svakom godišnjem dobu.
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 14 svi, 2010 5:58 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
And another thing.
Ovi odvratno dugi dani. Pola devet, devet navečer, a vani je još dnevno svjetlo. Faking depresivno. Stalno neki osjećaj da moram nešto raditi, osjećaj neispunjenosti, konstantno neka obveza nad glavom. A u biti samo umišljeno jer je svjetlo. Ne mogu se opustit. 
|
| sri 26 svi, 2010 10:21 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Miki je napisao/la: And another thing.
Ovi odvratno dugi dani. Pola devet, devet navečer, a vani je još dnevno svjetlo. Faking depresivno. Stalno neki osjećaj da moram nešto raditi, osjećaj neispunjenosti, konstantno neka obveza nad glavom. A u biti samo umišljeno jer je svjetlo. Ne mogu se opustit.  Mračna soba dude? Di je Ant kad ga trebaš... 51

|
| sri 26 svi, 2010 10:23 pm |
|
 |
|