| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Najlijepši hodnik
Ent-D, Voyager, Ent-E
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 13 tra, 2009 11:14 pm |
|
 |
|
Felis Minor
Pridružen/a: pet 19 ruj, 2008 8:03 pm Postovi: 2937 Lokacija: Heterotopija <3 Opis Stanja: namjerila se kosa na brus Koje si vrste?: Galipotanka u tuđini
|
Kirkov Enteprise, Kirkov Enteprise prvi refit i Enteprise D. Enteprise NX - ove metalne pregrade izgledaju kao vrata koja će se svaki čas zatvoriti i zgnječiti prolaznika. Kirkov Enterprise drugi refit - preusko Deep Space 9 - prenizak strop Defiant - jako usko Voyager - sivi zidovi odaju premračan dojam Enterprise E - opet prenizak strop Zapravo, o hodnicima općenito nemam predobro mišljenje, uvijek mi je premalo prostora. 
_________________ Miruj u njih. Kako znadu rade, a da znadu, bilo bi ih sram; želi radje, grudi kad ohlade, da ne bude tako nam.
Hugo Badalić, Otkud pjesan?
|
| uto 14 tra, 2009 5:22 pm |
|
 |
|
Lieutenant Commander
Pridružen/a: pet 16 sij, 2009 12:01 pm Postovi: 218 Lokacija: ..nekoć Gama, sada druga galaxija.. Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: II Opis Stanja: ..daleko. Koje si vrste?: ..vorta?
|
..primjetih NXa i Kirka Enterpriseov hodnik. Jaaaako privlačno..
..ozbiljno; Ent-E, Ent iz ST-XI.

Soap Trek Deep Place Nine
|
| pon 24 kol, 2009 11:13 pm |
|
 |
|
Ensign
Pridružen/a: uto 26 sij, 2010 2:35 am Postovi: 87 Naj Serija: VOY Naj Film: ST: II
|
Najzanimljiviji su mi hodnici u vojageru, ds9u i ovom constitutionu
|
| pet 12 vel, 2010 3:46 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Kirkov Ent prvi refit, KE drugi refit i Enterprise-D... Ne kužim zašto je a Voyageru svjetlo uvijek tako slabo? Što svjetlo guta toliko energije pa ga nisu mogli pojačat? Da se primjetiti, bar s ovih slika, da su hodnici u Defiantu i Voyageru dosta slični... DS9 je kardasijanska postaja, i kao i sve kardasijansko, dijeli kardasijanski smisao za ljepotu... koja je nalik socijalističkim građevinama... i setu s milijunaša... 
| pet 12 vel, 2010 4:22 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Spet je napisao/la: smisao za ljepotu... koja je nalik socijalističkim građevinama... Ne znam dali si uopće svjesna koliko si ubola u sridu... USSR expo'67 pavilion, Montreal 
|
| pet 12 vel, 2010 4:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: smisao za ljepotu... koja je nalik socijalističkim građevinama... Ne znam dali si uopće svjesna koliko si ubola u sridu... USSR expo'67 pavilion, Montreal  Somehow I always knew... još da se vrti u krug 20 m iznad zemlje... Ako znaš kako izgleda ona stara zgrada ekonomskog faksa u rijeci... odmah pokraj tehničkog... koja je kao vrhunac socijalističke umjetnosti... onda ti je sve jasno o kardasijanskim građevinama... vidiš jednu... vidio si ih sve... Uostalom, vidljivo je da su Kardasijanci uzeti kao primjer ruske sile koja je u hladnom ratu s federacijom odnosno USA, u kojoj svi pričaju tečnim engleskim jezikom s američkim naglaskom (osim pojedinaca poput Smileya)...
| pet 12 vel, 2010 4:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Spet je napisao/la: smisao za ljepotu... koja je nalik socijalističkim građevinama... Ne znam dali si uopće svjesna koliko si ubola u sridu... USSR expo'67 pavilion, Montreal  Meni je baš lijepa ta građevina i mislim da Kardasijanci imaju predivnu arhitekturu
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 12 vel, 2010 8:30 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
Voyager mi ima super hodnike, onako siroke ma super su ... pogovo dok katica lovi velike viruse po hodnicima 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| uto 16 vel, 2010 8:15 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Da Voyagerovi hodnici su prostrani, a boja je opuštajuća. Ne bode oči. Ne volim previše kad su hodnici obojani blještavo bijelom bojom koja bode oči.
|
| sri 17 vel, 2010 12:30 am |
|
 |
|