| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Doctor Who na HRT-u
Kolko sam uspio gledat moram priznat da mi je interesantna serija, dobri likovi i time-travel mi je općenito zakon
A i Rose je isto very, very...hot
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 05 vel, 2010 1:15 am |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
Meni su svi gadni u toj seriji... al zna biti odličnih epizoda, a zna biti i ful dosadno... fakat su bili preglupi oni vanzemljci što biraju debele ljude u vladi... onak otvaraju glave na zip i svijetle... mislim stvarno... 
| pet 05 vel, 2010 6:15 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Slitheenka je bila totalno kul. Nisi znao jel dobra ili loša do kraja. I Christopher Eccleston je ZGODAN.  Da me Oz ne ženi, već bih bila na putu za UK. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 05 vel, 2010 7:26 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
dva z+razloga zašto gledati seriju:
2. zna biti jako zanimljiva. 1. david tennant
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 05 vel, 2010 7:28 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ma meni je bila super ona epka u kojoj gledaju uništenje Zemlje... kažem, znaju bit odlične epke... a katkad su osrednje... jedino me zanima kako je završila ona epizoda kad su bili u 2.svj.ratu u Londonu s onim muljatorom... i onim malim što je širio one maske? 
| pet 05 vel, 2010 7:36 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
ispalo je da je taj mali zapravo sin od one ženske koja se ušulja u kuću kad je napad...
nanoboti su spasili stvar... 
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 05 vel, 2010 7:39 pm |
|
 |
|
Number One
|
Mimi Sky je napisao/la: ispalo je da je taj mali zapravo sin od one ženske koja se ušulja u kuću kad je napad...
nanoboti su spasili stvar...  koje ženske? one cure što mu je bila kao sestra? gledala sam samo drugu polovicu prve epizode... drugu nisam gledala... šta mu je bilo s maskom? zašto se to prenosilo na druge? šta je bilo s onim muljatorom?
| pet 05 vel, 2010 7:43 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Google is your friend. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pet 05 vel, 2010 7:45 pm |
|
 |
|
Number One
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Google is your friend.  nije ak mi ne staviš link...
| pet 05 vel, 2010 7:50 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ah, we have a google noob. http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Do ... nth_DoctorEt voila. I klik na koju epizodu trebaš već. Zapravo, ne znam koja sezona ti treba. Ak je prva, onda: http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Do ... nth_Doctor
|
| sub 06 vel, 2010 12:07 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
baš je fora bila današnja epka, pogotovo onaj robot pas  koji glasic 
| sub 06 vel, 2010 12:13 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
pahuljica je napisao/la: baš je fora bila današnja epka, pogotovo onaj robot pas  koji glasic  Dobra epka 
| ned 07 vel, 2010 3:23 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Zanimljiv je podatak recimo da je Doctor Who najdugovječnija SF serija, čak i dugovječnija od Star Treka. 
| ned 07 vel, 2010 6:20 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Da, ima i više epizoda od Star Treka. 

|
| ned 07 vel, 2010 9:47 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
Danas brutalno upad u paralelni svemir +robotska vrsta cybermenova I ima nastavak .....
| uto 09 vel, 2010 9:53 pm |
|
 |
|