| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 6x08 - One Small Step
| čet 14 sij, 2010 5:41 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Re: 6x08 - One Small Step
Dobra epizoda ...jedan od prvih brodova napravljenih za međuplanetarne misije je upao u prastaru anomaliju ..koju je kasnije nasao voyager i koju je kapetanica odlucila istrazit ...sedma se nasalila na pocetku epizode a kasnije upala u po njenom misljenju besmislenu misiju ..no ipak na kraju i nije ispala tako besmislena Mislim da je tesko umrijet sam u potprostoru unutar neke cudne anomalije  ali ipak utjeha je kad tvoje podatke koje skupis prije smrti ipak neko nađe ....zanimljiv je kad je chakotay pricao o kamenu starijem od zemlje ...nazalost chakoteyeva je znatizelja dovela deltu u opasnost ali ipak je sedma spasila stvar kad su isli po razdjelnik plazme na zemaljski brod koji je upao u anomaliju ..na kraju je eto sedma shvatila bit istrazivanja i odala pocast preminulom astronautu 8
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 14 sij, 2010 6:03 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
9
Ideja je super, kao i realizacija. Dnevnici su bili nice touch
jedino što mi smeta je Chakyeva opsjednutost brodom zbog kojeg je risirao živote...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| čet 14 sij, 2010 8:10 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 14 stu, 2009 11:40 pm Postovi: 1179 Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact
|
ova mi je epka jedna od naj u voayageru.....čista 10...zapravo lijepo je bilo vidjeti da se nešto dešavalo blizu naše nam godine a to je godina 2032...misije na Mars..hajde znamo što nas očekuje  ...ovaj astronaut je bio jako hrabar i predan svojoj misiji....ustrajao je do kraja...i svi ti silni podaci su ipak se isplatili i za njih se saznalo...chakotay je bio opsjednut time i eto baš je ugrozio živote svojih časnika..ali opet je sve na kraju ispalo dobro...da sedma je naučila cjeniti povijest i njeno značenje....lijep govor na kraju kad su se opraštali od onog astronauta...  ipak je posljednji put njegovo tijelo boravilo na jednom brodu zvjezdane flote....istraživača... i baš je sve nekako dostojanstveno završilo 
|
| čet 14 sij, 2010 10:04 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Chakotay paleontolog ha? Nda, mogu ga potpuno shvatiti. I ja sam skužila da želim biti arheolog sa negdje 7 godina, ali se uvijek nešto čini važnijim, obveze prema svemu i svačemu. I onda bedasta sedma ode na brod, pa ja bih se zatukla. I ona fora s yankeesima...zašto uvijek frikin bejzbol? 7
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| čet 14 sij, 2010 10:30 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
9 Ovo kaj je Mimi rekla.
|
| čet 14 sij, 2010 10:44 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Ocjena 10. Tužna epizoda. Upoznali smo jedne od prvih istraživača Marsa. Te tužnu sudbinu jednog pilota.
Sedma se sažalila nad njim i njegovo tijelo je teleportirala na Delta flyer da ga dostojno pokopaju.
Chakotay mi je bio pomalo iritantan u ovoj epizodi.
I da stvarno su se zaredale super epizode.
|
| pet 15 sij, 2010 6:44 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 19 tra, 2009 1:26 pm Postovi: 108 Lokacija: Quark's Bar Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: Insurrection Koje si vrste?: ferengi
|
epizoda ni nesto dobra ni losa... ocjena 5..
_________________ resistance is futile!
|
| sub 16 sij, 2010 6:29 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
1... najužasnija i najpatetičnija epizoda ikad...
| uto 19 sij, 2010 7:24 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Spet je napisao/la: 1... najužasnija i najpatetičnija epizoda ikad... Ovoj tužnoj epizodi dati jedan. Grozno.
|
| uto 19 sij, 2010 7:29 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
nije tužna nego je patetična... i deprimirajuća...
| uto 19 sij, 2010 7:35 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...zanimaljiv početak... mislija ma Mars... ...kako je to sve počelo... 2032... još malo...
...LOL problemi s kumunikacijama... Chakotay u problemima...
...i pojavi se gravitonska elipsa... kako ju je kapetanica opisala...
...u analizi posataka koje je sonda poslala... Tuvok i Sedma dođu do zanimljivog otkrića... pronalaze unutra dijelove modula...
...i Sedma ima teoriju o prilagodljivim štitovima i misija kreće... ...idu u izvidnicu... no Sedma ne vidi opravdan razlog misije...
...nađu modul u jednom komadu... i kad je kapetanica naredila da e vrate... Chakotay se ogluši o naredbu... te želeći spasiti modul upadnu u još veći nevolju... ...zanimljivo nije bilo stegovnog postupka kad je sve bilo gotovo... ...Sedma je ljuta na njega... a i ja bi...
...Voyager im se nekako javi... te u starom modulu pronađu uređaj koji bi odgovarao Delti da je pokrenu...
...usput Sedma kopira sve dnevnike... kapetana Johna Kellya...
...samo ne kužim zašto je Sedma ponjela i njgovo tijelo nazad... pa zar nije bolje da je ostao u gravitonskoj elipsi nego da tako pluta svemirom...?? ...ja to nebi volio...
...zanimljiva priča generalno... dajem.... 9 ...
| ned 24 sij, 2010 2:02 am |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
hunter je napisao/la: epizoda ni nesto dobra ni losa... ocjena 5.. e bas to.
| ned 31 sij, 2010 10:33 pm |
|
 |
|