| Autor/ica |
Poruka |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 Re: Harry Kim i Sedma od Devet
A on baš na krivu sestru ....
|
| sub 02 sij, 2010 1:50 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
| sub 02 sij, 2010 5:03 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Ja sam protiv. Sedma je nekako, kako ste spomenuli, ozbiljna i tako dok Kim ostavlja dojam djeteta. Sav je zbunjen dosta puta a Sedma je uvijek bez greške i spremna na sve. Mismatch, nebi išlo. Možda Sedma i Tuvok, izvrsni bi bili 
_________________ It's me. Dax !
|
| sub 02 sij, 2010 5:42 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Ezri je napisao/la: Možda Sedma i Tuvok, izvrsni bi bili  Pa vidiš to možda čak i nebi bila loša kombinacija. Čak su u year of hell odlično zajedno funkcionirali tak da... 
| sub 02 sij, 2010 5:47 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
Pridružen/a: čet 12 srp, 2007 11:32 pm Postovi: 2043 Lokacija: Zagreb Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI
|
Pa da, isti su. Ozbiljni s tim stručnim i preciznim govorom...
Go Tuvić i Sedma
|
| sub 02 sij, 2010 5:49 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Ako se mene pita, da bi filmska/TV romansa bila zanimljiva, akteri moraju bit sušta suprotnost jedno drugom (ili barem podosta različiti), u suprotnom je par dosadan... 
|
| sub 02 sij, 2010 6:11 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Onda Sedma i Paris... uh, tu bi šore bilo i svađe koliko želiš Ili možda Sedma i Torres e to mi je već 
|
| sub 02 sij, 2010 6:26 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ajde, bolje i to nego ona i Chakotay.  Iako nema na Voyageru pravog frajera za Sedmu. 

|
| sub 02 sij, 2010 6:46 pm |
|
 |
|
Trill symbiont
|
Al ima prava žena. Torres. Dax out. 
|
| sub 02 sij, 2010 7:04 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Ezri je napisao/la: Možda Sedma i Tuvok, izvrsni bi bili  LOL koja bi to kombinacija bila... ...analiziranje nelogičnosti na Voyageru... ...o tome bi mogli raspravljati satima...
| sub 02 sij, 2010 7:33 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Mr.bobo je napisao/la: Ezri je napisao/la: Možda Sedma i Tuvok, izvrsni bi bili  LOL koja bi to kombinacija bila... ...analiziranje nelogičnosti na Voyageru... ...o tome bi mogli raspravljati satima... ali nije to loša ideja, šteta što nisu napravili neku epku s tim ...voljela bih vidjeti kako to funkcionira 
| ned 03 sij, 2010 3:22 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
WTF is wrong with you people? Tuvok je Vulkanac. Vulkanci se bondaju 4 life! On nebi prevario T'Pel ni da mu život o tome ovisi! 
|
| ned 03 sij, 2010 3:28 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...da, ni Nos ga nije uspijela pridobiti... ...zeznuti su ti Vulkanci...
...ok, sad počinjem neshvaćati sam sebe... LOL
| ned 03 sij, 2010 3:57 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
_Oz je napisao/la: WTF is wrong with you people? Tuvok je Vulkanac. Vulkanci se bondaju 4 life! On nebi prevario T'Pel ni da mu život o tome ovisi!  Ali ovdje je riječ o 7 of 9. Ona bi i najhladnijeg i najlogičnijeg Vulkanca poput Tuvoka otoplila i poremetila mu um, te ga tom brzinom počela vrtit oko malog prsta da bi za par sekundi zaboravio na jednako tolko hladnu i frigidnu T'Pel. 
| ned 03 sij, 2010 12:37 pm |
|
 |
|
bubica
|
Suikotreki je napisao/la: _Oz je napisao/la: WTF is wrong with you people? Tuvok je Vulkanac. Vulkanci se bondaju 4 life! On nebi prevario T'Pel ni da mu život o tome ovisi!  Ali ovdje je riječ o 7 of 9. Ona bi i najhladnijeg i najlogičnijeg Vulkanca poput Tuvoka otoplila i poremetila mu um, te ga tom brzinom počela vrtit oko malog prsta da bi za par sekundi zaboravio na jednako tolko hladnu i frigidnu T'Pel.  Ideš od pretpostavke da T'Pel nije milijardu puta bolja u krevetu nego što bi Sedma ikad mogla biti... 
|
| ned 03 sij, 2010 12:41 pm |
|
 |
|