|
Sada je: pon 04 svi, 2026 4:33 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
 Program za prosinac
N 6. prosinca -Opatijski trg 10 - predavanje o tehnologiji Star treka by Dašo
Č 10. prosinca -Opatijski trg 10 - Najslabiji trekiji, zabavna igra Star Trek znanja by Ant
N 13. prosinca -Špansko - SW projekcija filma "A New Hope"
Č 17. prosinca -Opatijski trg 10 -Božićni program
N 20. prosinca -Špansko - SF drinking game
Č 24./25. prosinca -Zagrebačka katedrala/ ŠATOR - Mjesto i vrijeme sastanka: 21.00 h kobasičarski šator na trgu bana Josipa Jelačića - Badnjak, Polnoćka
N 27. prosinca - ST Pictionary
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| pet 11 pro, 2009 4:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
 Re: Program za prosinac
kaj je to draft ili finalna verzija 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sub 12 pro, 2009 11:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
10 dana i 15 sati ..... nije loše, već prvi mjesec je novo predsjedništvo za punih 14 sati oborilo rekord prošlog predsjedništva koji je bio 10 dana i 1 sat El Zvonko je napisao/la: kaj je to draft ili finalna verzija  A možda je to dr ift verzija ("sport where drivers intentionally induce oversteer, to be judged on their technique") Tehnika: 4.5 / 10 Brzina: 6.3 / 10 Kreativnost: 3.5 / 10 (kobasičarstvo diže ocjenu  ) Da sam ja programposter, bi dodao poneku boju, i kratki smješni opis svakog događanja... (može se izvaditi opisi nekih standardnih stvari iz prošlih tema o programu, makar bi se više bodova dobilo za orginalnost sadržaja  )
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 pro, 2009 11:45 am |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
11.prosinacSakupilo nas je okej broj, niti malo ni puno, dovoljno  Netko je imao 2. po redu povratak u udrugu (nažalost poprilično ne-teatralan  ) Nije bilo kviza "Najslabji Trekki" ali smo zato igrali klasičan ST kviz (dođe na isto  ) Mislim da su pitanja bila Maherova i Antova (neka me isprave ako griješim)     Sovereign i neka knjiga   Da pripomenem da je Dejanira dok smo igrali kviz sa Dašom čitala na glas iz neke knjige i pomalo nas dekoncentrirala... ali nije da nas je baš skroz smetalo  Ja sam bio pomalo nabrijan na kviz i odgovaranje na pitanja (želja da pobjedim u kvizu, uz "vatru" u meni zbog apstinencijske na cigarete   Šta to Dašo radi iza mene?   Konačni rezultat kviza.  Neću se sam hvaliti, neka me drugi hvale Ja ću čestitati drugoplasiranom Bricku koji se je super držao Poslije kviza su D&D (Dašo & Dejanira  ) hvalili SF doček nove godine, i okupili nekolicinu zainteresiranih za proslavu.  I poslije je još nekoliko nas otišlo do Donuta i uz pivu, sok, sendviče i krafne imali razgovore ugodne edit:Zaboravih napomenuti, večinu slika (osim mislim zadnje dvije) je slikala Dejanira 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sub 12 pro, 2009 2:10 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nedjelja 13.12Pogledali smo SW: A New Hope Mislim da nas se je na kraju sakupilo 7. Nije bilo zvučnika pa smo koristili one s laptopa, i još su titlovi postali nesinhhronizirati pa smo ih isključili. Idućih par minuta gledali smo film tiho ko bubice Volim kad se gleda neki film koji smo svi gledali više puta, da se komentiraju bedastoće koje se primjete kod ponovnog gledanja i sl  E što se tiče ponovnih gledanja, ispalo je da je to što sam SW1 gledao do sada 3 ili 4 puta u stvari malo naprema tome koliko puta su neki drugi gledali  "Stari" SW filmovi su mi bolji nego oni novi, nemaju savršene specijalne efekte (za današnje pojmove) ali takvi efekti mi baš imaju neku čar  I nema bitaka koje traju po pola sata edit:e da, što se tiče tog sa zvučnicima, sjetio sam se da imam neke koji mi stoje u Sv.Nedjelji, mogao bi te dofurati da više ne bude problema s tim. Mogu ostati tamo do sljedećeg tuluma koji tko zna kada će uopće biti (inače mi ne trebaju)
|
| pon 14 pro, 2009 12:54 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
btw gdje si se ti izgubio na putu prema donaldsu?
| pon 14 pro, 2009 2:06 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Nije mi se išlo u McDonalds (a i jeo sam prije projekcije)... da se išlo negdje na pivu ostao bih... 
|
| pon 14 pro, 2009 4:11 am |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Nije mi se išlo u McDonalds (a i jeo sam prije projekcije)... da se išlo negdje na pivu ostao bih...  ah, covjece, pa naglasi to ubuduce! pa bi otisli negdje na pivicu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| pon 14 pro, 2009 9:37 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Pitao sam - kaj fakat morate u McDonalds - meni se ne ide (jedva sam se pridobio pnaj prošli put, i to zato što sam krivo mislio da dašo nešto želi porazgovarati prije skupštine...) OK, za ubuduće naglašavam: viewtopic.php?p=179563#p179563 
|
| uto 15 pro, 2009 12:10 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Cvicek je napisao/la: 10 dana i 15 sati ..... nije loše, već prvi mjesec je novo predsjedništvo za punih 14 sati oborilo rekord prošlog predsjedništva koji je bio 10 dana i 1 sat ...jel ja tu vidim dobrovoljca koji će pomoći slagati program za 1 mjesec...?
| uto 15 pro, 2009 12:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Sutra je u udruzi, osim bozicnog programa, u planu i dogovor za docek nove godine... Pa molim sve zainteresirane da se pojave sutra  Ako netko ne moze doc sutra, a htio bi na docek, nek mi se sto prije javi preko pm-a/moba/fejsa/maila/bilo kako 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 16 pro, 2009 5:25 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ako netko ne moze doc sutra, a htio bi na docek, nek mi se sto prije javi preko pm-a/moba/fejsa/maila/bilo kako  ne mogu doći sutra  , nego do kada ti se treba javiti? tko sve uopće sigurno ide 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| sri 16 pro, 2009 6:27 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Ako netko ne moze doc sutra, a htio bi na docek, nek mi se sto prije javi preko pm-a/moba/fejsa/maila/bilo kako  ne mogu doći sutra  , nego do kada ti se treba javiti? tko sve uopće sigurno ide  Pa trebali bi sto prije... Rekli smo da bi do nedjelje trebalo skupit novce, da ja mogu u ponedjeljak otic kupit te ulaznice... Ili cemo uplacivat preko ziro racuna, to se dogovorimo sutra... Zasad sigurno idu Ant, Brick, Leo, Ronald i ja... Ima jos par ljudi koji se dvoume... Tocan popis ljudi i sve bitne informacije napisem sutra poslje udruge 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 16 pro, 2009 6:56 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ide tko danas do udruge? I s obzirom na prošli četvrtak, da li dolazi onaj tko ima ključeve? Mr.bobo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: 10 dana i 15 sati ..... nije loše, već prvi mjesec je novo predsjedništvo za punih 14 sati oborilo rekord prošlog predsjedništva koji je bio 10 dana i 1 sat ...jel ja tu vidim dobrovoljca koji će pomoći slagati program za 1 mjesec...? Ne ovisi o meni 
|
| ned 20 pro, 2009 4:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Moram platit lovu za kartu pa cu doc...
| ned 20 pro, 2009 4:54 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|