|
Sada je: sri 24 lip, 2026 2:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
|
 2012 (Emmerich)
Teaser trailer: 2012 Objavljen je teaser trailer nadolazećeg spektakla 2012, redatelja Rolanda Emmericha. Podsjetimo, radnja filma vrti se oko proročanstva Maja prema kome će krajem 2012. godine doći do kraja svijeta. U filmu nastupaju John Cusack, Amanda Peet, Danny Glover i Woody Harrelson. Američka premijera najavljena je za 10. srpnja iduće godine, a trailer možete vidjeti na SFC-u.
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
blaženi Alojzije Stepinac
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| čet 13 stu, 2008 8:28 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
 Re: 2012 (Emmerich)
meni se film cini super,obozavam filmove katastrofe 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 23 vel, 2009 9:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
_________________ Doslo, dakle, sto mu drago u ovim zalosnim vremenima, mi necemo nikada sagnuti glavu pred zlom koje se siri, pred laznim duhom vremena, koje je protivno Bogu... I ja vam dovikujem na domaku oluje koja prijeti citavom svijetu: Ohrabrite se i budite jaki u vjeri, koju ocevi vasi ispovijedaju vec 1.300 godina.
Krist je došao na svijet da nas oslobodi od grijeha i lažne draži planiranja života bez Boga. On to nije učinio snažnim proglasima, već osobnom borbom protiv napasnika, sve do križa.
Benedikt XVI
|
| ned 15 ožu, 2009 3:40 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Uvijek su mi bili super ti filmovi katastrofe , pa brijem da će i ovaj bit
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 15 ožu, 2009 5:55 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ko i meni 
_________________ Surviving the new decade
|
| ned 15 ožu, 2009 8:27 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Trailer 2: 2012 Objavljen je drugi trailer nadolazećeg spektakla 2012 u režiji Rolanda Emmericha (Stargate, The Independence Day, The Day After Tomorrow), a koji u hrvatska kina stiže 12. studenoga ove godine.
Benedikt XVI
|
| čet 18 lip, 2009 10:21 pm |
|
 |
|
Lieutenant Junior Grade
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 11:26 pm Postovi: 100 Lokacija: vž Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact
|
Izgleda jako dobro, nadam se da se neće ostvarit zapravo 
|
| sub 20 lip, 2009 7:28 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Imam neki feeling da će opet Ameri spasit svijet nekim svojim čudom ili samopožrtvovnošću u tom filmu 
|
| sub 20 lip, 2009 10:42 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
Isječak: 2012 Nedavno je objavljen još jedan isječak nadolazećeg spektakla 2012 u režiji Rolanda Emmericha (The Independence Day, Stargate) u trajanju od gotovo pet i pol minuta, a možete ga pogledati ovdje.
Benedikt XVI
|
| ned 04 lis, 2009 1:16 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
...lud trailer, vec vidjela najave za taj film...to se definitivno gleda 
| ned 04 lis, 2009 2:55 pm |
|
 |
|
Environmentalist
Pridružen/a: pon 09 tra, 2007 12:50 am Postovi: 2488 Lokacija: Zagreb, Croatia
|
poledat ću, ali me jako jako podsjeća na bar još 5 filmova u kojima je cijeli svijet SAD  bar zbog specijalnih efekata i johna cusacka 
_________________ Dif-tor heh smusma!
|
| sri 04 stu, 2009 4:44 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
definitivno ću ga ići gledati u kino ili hm već znate opciju no 2  ... sviđaju mi se ti filmovi katastrofa ..
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 11 stu, 2009 11:52 am |
|
 |
|
Founder
Pridružen/a: sri 07 sij, 2009 10:13 pm Postovi: 3683 Koje si vrste?: er
|
 2012
Jel tko gledao film? Ja jesam odličan je i po meni zaslužio je Oscara bar za specijalne efekte ali i ugođaj i sudbina cijeloga svijeta je dirljiva. Na kraju ipak se i oni siromašniji uspijevaju spasiti. Nakon gledanja ovog filma ništa nije isto... John Cusack odlično odradio ulogu ... Edit by Oz: Ubuduće provjeriti dali tema već postoji prije nego što se otvori nova 
|
| ned 06 pro, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: 2012
Film je cijeli kao ona rečenica iz SG1, epizode 200, ništa u njemu nema smisla... ali efekti... AJME EFEKATA!!! I da, generalno sam neimpresioniran ulogom Đona Kjuzaka, jerbo je podlegao svakom klišeju kojem je mogao, i onda na kraju filma još imao one-liner koji nikome nije imao smisla, pa ni njemu dok ga je dostavljao.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| ned 06 pro, 2009 5:11 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Isusa ti Boga lošeg filma... Okej, efekti i sve... Al koga briga, danas svaki drugi film ima dobre efekte, big deal... Ono na početku kad Cusack bježi, prvo u limuzini, pa u avionu, pa izbjegava svakakve zapreke... Majke ti Božje, ko neka arkadna video igrica, plakao sam od smijeha na te scene. A kad se sjetim da su ljudi popljuvali "The Day After Tomorrow..." 
|
| ned 13 pro, 2009 2:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|