| Autor/ica |
Poruka |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
 Asgardi
Mislim da oni zasluzuju zasebnu temu Alieni koji najvise slice na koncept vanzemaljca koji ljudi zamisljaju od pedesetih godina ovog stoljeca i vjerojatno mozda jedni od najsimpaticnijih likova SG serije (uz cartericu  ) I tako kakvi su vam asgardi (thor i ekipa) , dal ih volite ili nevolite ... mozda ih neprimjecujete i tako ? Bas jucer gledam epizodu sa paralelnim SG1 ekipama u kojem je jedna od tih ekipa htjela ukrast ZPM jer se njihov ugasio ... i onaj asgard je bia cili smisan i smotan pogotovo kad je cartericu prekinuo u mozebitnom poljupcu 
_________________ Surviving the new decade
|
| čet 12 stu, 2009 6:34 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
 Re: Tema o Asgardima
najjači Asgard svih vremena pojavljuje se, dakako, u Atlantisu, imenom Hermiod, izgledom ko i svi ostali, jezikom ko kočijaš, ma lik je pregenijalan.
"Crap indeed."
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| čet 12 stu, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Joj ja obozavam Hermioda najbolji Asgard 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja ih nazalost neznam sve  , jer inace bi bila anketa o najboljim asgardima , znam samo thora i ovog jucer koji je bio kad su iz paralelnih svemira upadali razni SG1 timovi ....tek odnedavno pratim seriju i to na preskoke 
|
| čet 12 stu, 2009 6:42 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
captain je napisao/la: ....tek odnedavno pratim seriju i to na preskoke  ne može to tako!  ma zezam se. dođi do atlantisa pa ćeš vidjeti Hermioda. i MckAya. i tako... (ma atlantis ti je bolji...  )
|
| čet 12 stu, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Hermiod je najsmisniji.  Thor je odlican dakako, najvise smo ga gledali iako svi izgledaju isto. Nije mi bija los ni onaj Loki. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 12 stu, 2009 8:32 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Loki je bio onaj sto je klonirao ljude, jel? Eeee on je bio super Zlocesti asgard Koji su se jos uopce pojavljivali osim te trojice? Jel bio onaj neki Freyr?
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 8:34 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Loki je bio onaj sto je klonirao ljude, jel? Eeee on je bio super Zlocesti asgard Koji su se jos uopce pojavljivali osim te trojice? Jel bio onaj neki Freyr? Je bija je i taj. A Loki je ovaj sta je radija eksperimente... Bija je i oni Kvasir i jos neki sto su se samo pojavili... I oni odbjegli u Atlantisu. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| čet 12 stu, 2009 8:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Eeee ti u atlantisu su bili super sa onim ogromnim odjelima 
Sv. Augustin (354-430)
|
| čet 12 stu, 2009 9:03 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
da, šteta što je atlantis otkazan. a baš sam se nabrijao na te cool asgarde. u biti, oni su jedna od rijetkih stvari zbog koje mi je zapravo žao serije.
|
| čet 19 stu, 2009 6:44 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Asgardski je mothership super ..pogotovo u epizodi thors chariot ...ono pocne grmit i oblaci se skupe ..kad odjednom asgardi se pojave 
|
| sub 28 stu, 2009 9:54 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
E to je bilo bas mocno. Kasnije su mi njihovi brodici jos i bolji. 
|
| ned 29 stu, 2009 1:17 pm |
|
 |
|
the Red Viper
|
meni je zakon kako im daju imena po članovima SG-1 tima. 
|
| ned 29 stu, 2009 6:37 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ant je napisao/la: meni je zakon kako im daju imena po članovima SG-1 tima.  A to je tako slatkoooo 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| ned 29 stu, 2009 6:43 pm |
|
 |
|
Make it so
|
Ajme ...sve epizode s asgardima su super Evo moj komentar za epizodi fifth race Odlicnaa epizoda ...jack govori jezik ancientsa a na kraju epizode odlazi na othalu ..maticni planet asgarda di mu asgardi otkrivaju pricu o cetiri najnaprednije rase u poznatom svemiru a na kraju doznajemo da bi ljudi mogli biti peta rasa ..zanimljivo kako su i nox-i u tom savezu ..e da i ode prvi put cujemo za vec spomenute ancientse
|
| ned 29 stu, 2009 7:55 pm |
|
 |
|