|
Sada je: pon 04 svi, 2026 4:40 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Skupština 2009., druga perspektiva
| Autor/ica |
Poruka |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Skupština 2009., druga perspektiva
Članak 14. Statuta udruge Uss Croatia. Član Udruge ima pravo sudjelovati u programima i aktivnostima Udruge, koristiti arhivu knjiga, fotografija, filmova, i ostalih materijala ST-a, predlagati i pokretati raspravu o pitanjima iz djelatnosti Udruge, tražiti mišljenja, stavove i objašnjenja o pitanjima iz djelatnosti Udruge i objašnjenjima u svezi s radom Udruge.Ovo je komentar skupštine mene kao člana udruge. Nije ni kao admina foruma, ni kao člana nadzornog odbora. ... Šta nakon svega reći - nego da i ovoj skupštini nije falilo ni cirkusa ni suza Neću tipkat detalje oko svega, za to postoji zapisnik, već ću se pozabaviti najkritičnijim stvarima. Skupština je počela okej.,.. mirno, i činilo se da bi mogla završiti vrlo brzo i pristojno... sve dok nije došlo do glasovanja za predsjednika.... Kandidati Shadowmaster i Dašo.... S obzirom da smo sučeljavanje imali u četvrtak, nije bilo govora već smo odmah prešli na glasovanje...     Oni moji komentari u temi o skupštini, o tome da će možda doći poneki član koji inače ne dolazi u udrugu ali će sudbonosno utjecati na glasovanje - pokazalo se točnim - došao je jedan takav član, i taj glas je presudio i bio je izjednačen rezultat - 9-9. No dobro, svi po statutu imaju pravo glasati... do tog trenutka sve je bilo regularno... Među prisutnima se pojačavaju šuškanja i komentari situacije, sve dok Zmajchek ne pozove Dejaniru i Mirtu "da sa njih dvije porazgovara u hodniku"... One odlaze, uz čuđenje nas ostalih kojima nije jasno šta se događa Ali jasno je da se nešto sprema... Nakon nekoliko minuta, vračaju se one nazad, Mirta dolazi do svoje stolice tužnog lica, na rubu plača Mirta... najmirnija i najtiša cura u udruzi, sjedi ispred mene i na rubu plača govori "no nije pošteno" Pitam ju šta je bilo - i saznajem da je Mirta imala jedan od ONIH razgovora sa Zmajček, da ju je na obradila na isti onaj način na koji je, između ostalog, i mene više puta gnjavila... (koga zanima - dobit će detaljno objašnjenje) Tada Zmajchek počinje pričati kako Dejanira i Mirta nisu do kraja platile članarinu... i da [birocratbubleblabla] Dejanira smije glasati, ali Mirta ne može... Saznajemo da je Mirta je platila 75kn za članarinu i bila je dužna još 25kn, dok je Dejanira članarinu platila 50kn i rečeno joj je da je to do kraja 2009. godine ali da može glasati... Među prisutnima komešanje, šok i čuđenje... Suiki, Danijel, SM, ja i ostali se čudimo, a Ternek traži da mu se da statut da vidi o čemu se radi, ima li zakonske podloge za tako nešto (nitko iz predsjedništva nije donio statut! Ja među svojim stvarima našao stari iz 2008.)Na kraju, iako je bilo primjedbi (bit će u zapisniku sve, nadam se) to je eto prošlo i zahvaljjući takvim metodama nam je eto je dašo postao predsjednik. Samo da pripomenem - za to nije direktno kriv ni dašo (jedino se on na to nije bunio, iz jasnog razloga) a nije ni dejanira, kojoj je eto dopušteno da glasa... Skupština se je pretvorila u cirkus, .... and i have forseen this   [comic relief slika, pa idemo dalje...] ... Pitam te, Tihana - da li je to korektan način za isforsirati "svog" kandidata? Da li je u redu radi "političkih igara" u udruzi jednoj članici koja je tu cca 5-6 godina i zajedno s dečkom danijelom, redovito dolazi, čuva štand na konvencijama i sve ostalo - tako ju poniziti pred svima, namamiti joj suze na oči i tako je razočarati Još ni kasnije na biljaru nije bila svoja  Šta nisi zvala mene? Ili bilo koga drugoga tko bi ti mogao verbalno uzvratiti i reći ti šta misli o takvom bezobraznom isključivanju glasova? Ali to si napravila Mirti... Prey on the weakest Zanima me šta Dejanira, koja iako je platila 50kn, a ne 75 ili 100kn ali ipak mogla glasati, misli o takvim postupcima (iako realno nije kriva za to) I šta dašo misli o tome što je postao predsjednik na takav način. Način na koji je izvedeno njegovo postavljanje za predsjednika će ga pratiti tokom cijelog mandata... ... Zmajchek, Da li zaista uvijek treba biti pravilo "needs of many outweight needs of the few"? Da li ti je toliko bilo stalo "da se završi glasanje" da si se srozala na takve metode? Da li je tako nešto u redu napraviti radi političkih igara u udruzi? Da li bi zaista bilo tako grozno da smo skupštinu morali ponoviti, pa da sve bude pošteno? Da li se osječaš ponosnom za svoje postupke? S pravne strane - do sada je svatko kome je primječeno da kasni sa članarinom bilo omogučeno da na licu mjesta na skupštini plati članarinu.... no meni je kad sam došao do vašeg cjenjenog stola bilo rečeno "da su članarine zamrznute i da se ne može se više platiti" ... time je ne samo njoj, nego i Danijelu onemogućeno glasovanje, sve u cilju da tebi draži kandidat pobjedi.... Pitam tebe i sve vas:Gdje u statutu piše da se članarine zamrzavaju prije skupštine? Ako se zamrzavaju - kako to da je do sada na svakoj skupštini bilo dopušteno članovima da podmire troškove prije nego skupština započne? Zašto glasovanje, koje su neki htjeli - da skupština odluči da li Dejanira i Mirta smiju glasati - isto nije bilo dozvoljeno? Kako to da je jednoj bilo dopušteno glasovanje, a drugoj nije? Kako to da je za prvu rundu glasovanja bilo okej da njih dvije glasaju, no onda se najednom okreće priča i govori da za drugu rundu netko ne smije glasati? Da li je trekerski tako nešto izvesti? Leo je dao službeni prigovor, još neki od nas su glasno komentirali, no to dašu nije interesiralo. On je dobio svoj playground... Jako bih volio da se danas pojaviš u udruzi da to prokomentiramo, ja i još neki ljudi, šokirani tim postupcima. ... Nakon svega ostaje gorak ukus i nakon ove skupštine... Od ostalog, Na skupštinu je došao netko tko nogom u udrugu nije kročio godinu i pol, no o tome nije bilo ni riječi. Nemam ništa protiv da glasa svatko tko je član, ali ako s druge strane stvarno aktivnim članovima uslijed vrlo čudnih okolnosti zabraniš glasanje, dok drugi koji u udrugu ne dolaze mogu glasati, ispada nepošteno, barem s moralne strane. Ne sječam se ni je li rečeno kako je (ako je) nadoknađeno nepostojećih 100kn za teddeinu članarinu - "novci koji su nestali" ... i držala si prodike članovima udruge da je netko od njih ukrao 100kn, iako dobro znaš da ključeve za ormar gdje su NAVODNO bili novci od Teddeine članarine - imaju i nečlanovi udruge! (osobno sumnjam da li su uopče i bili u ormaru) Da li trebam komentirati i ono kasnije - prijedloge za kažnjavanja Anta i Zvonka? Ili izjave "novo predsjedništo nije briga za stare stvari" - dok se spominje nenaplačivanje onih 650kn i druge stvari. Ili ponovljeno glasovanje za podpredsjednika (jer prvi puta Tedeea nije pobjedila... ali nije pobjedila ni drugi  ) Ili s taktičke strane odlično isplanirano predlaganje Sovereigna za potpredsjednika udruge  ,... on je skužio o čemu se tu radi i odbio....  i ja sam onda iz sprdnje kandidirao Teddeu za tajnika  Ili nepripremljenost starog IOa da na skupštini obavimo izmjene statuta - konkretno o otvaranju podružnice u Đakovu. Kad tu ubrojim i nedonošenje statuta udruge, i "zayeb"(?) oko članarina, dobivamo fail starog IOa... Ono što se je poslije skupštine događalo radije ne bih komentirao, jer se poprilično mješa s privatnim stvarima.... ali me brine još i više... ... Na kraju, Volio bih da daši mogu čestitati na pošteno osvojenom mandatu, ali ne mogu  ... mogu mu samo čestitati na osvojenom mandatu... Shadowmasteru koji je postao potpredsjednik, želim sreću i puno strpljenja s druga 2 člana izvršnog. Što se mene tiče, Leo, sudbina udruge je sada u tvojim rukama.... držim ti fige da je očuvaš Iako, ako bih se kladio, rekao bih da ne vjerujem da će predsjedništvo u ovom sastavu izdržati duže nego do 10. obljetnice osnutka... (početak 2010) .... volio bih da sam u krivu.
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| ned 22 stu, 2009 3:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
 Re: Skupština 2009., druga perspektiva
Ja se moram slozit sa ovim i jos kad razmislim kad smo usvajali dnevni red mozda pise neki zakon o tome do kada staro predsjenistvo vlada, no mislim da dok se dnevni red ne usvoji do kraja sluzbeno mislim da jos uvijek stari moraju biti na vlasti, a ne se pokupiti da ne koristim jos jedan epitet poslje toga i praviti se kao da nista nije bilo... mislim ovo ne da je bila predstava nego je kao po dnevnom redu insinuirano kako ce se dogoditi prvi drugi ili trci cin... jedino sto vas je ovaj put zaustavilo je isti broj glasova, ja moram rec da namjerno nisam htio navlaciti clanove na skupstinu da glasaju za mene jer bi pritom ispao budala... meni je drago sto na kraju i nisam ispao, znam da se oko svega vode neke prljave igre i zato su ovaj puta glasovi i bili toliko polarizirani jel je nekim ljudima tesko mazati oci.
Meni je jako zao sto sam samo ja dao prigovor pred svima na ovo jer kad je Tihana rekla "Ima li prigovora?" ja uvijek imam neki prigovor no nisam bio upoznat sto se desavalo iza zatvorenih vrata... da smo svi znali vjerojatno bi se ustali i rekli nesto ovako nas je Tihana ostavila paraliziranima da reagiramo na vrijeme i nebi se cudio da cemo radi tih stvari skupstinu morati ponavljati jos jednom pa makar na trosak udruge ili nas samih...
... no da se vratimo na pocetak... koji smisao tocke razno ako ljudi koji to trbaju slusati nisu u prostoriji nego su izasli van... kako mozemo cuti njihovu pricu?
... zatim koja svrha kaznjavanja nekoga tko nije prisutan da mu se da prilika da se obrani...
... pa opet slusajuci uvodnu rijec gospona Antoliša o projektima udruge kako se komotno presutio svaki projekt koji je naveden u Cvičekovoj/mojoj kampanji... kao da mu je to bio podsjetnik na projekte koje ni pod koju cjenu ne smije spomenuti na skupstini... da od 6 projekata niti jedan nije sluzbeno spomenut, nitko u udruzi ne bijaše nagrađen... sve je to po meni bila jedna velika farsa... a znamo i zašto...
.... pozadiska priča ide da je Zvonko sazvao skupštinu radi svoje ostavke da navede greške radi kojih daje ostavku i kako to kod nas bijaše kad netko daje ostavku i zeli rec zasto, napravi se sve da ga se usutka ili zbuni ili sl...
------------------------------------------------
No ljudi bojim se jedne stvari ako sada ponovimo glasanje i ako nakon toga ispadne drugacije nego kako se nekima ne svidja jos ljudi ce napistiti udrugu... siguran sam u to.
Pono toga stoji iza svega ovoga i mozda je sve moralo ispast tako da se ne raspadnemo... no ja se nadam da cemo uspjet sve rjesit sastancima...
| ned 22 stu, 2009 4:09 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Sta Dejanira misli? Dejanira se u potpunosti slaze sa cvicekom... Dejanira misli da je to bilo jadno... Dejaniri je uzasno zao mirte... Sto se tice Dejanirine clanarine... Dejanira se uclanila u udrugu u 10. mjesecu 2008. godine. Dejanira je tada platila 50 kn za clanarinu koja je trebala vrijediti godinu dana, do 10. mjeseca 2009.godine. U 11.mjesecu prosle godine, na skupstini je izglasano da je clanarina 100 kn i da se clanarina placa 1.1. te-i-te-godine i traje do 1.1. sljedece-godine. Dejaniri je Zvonko u prvom mjesecu rekao da, s obzirom da je Dejanira platila clanarinu 2 mjeseca ranije, ona treba dati jos 50 kn, i time je pokrila clanarinu za 2009. Dejaniri nitko poslje toga rijeci nije rekao kako Dejanira treba dati jos novaca... Na kraju se, po nekakavim racunima iz banke, ispostavilo da je Dejanira platila clanarinu, da je sve ok, i da Dejanira ima pravo glasa... Ali... Nacin na koji je to sve bilo izvedeno... Sramotno je sto nitko to nije "otkrio" sve dok rezultati izbora između dase i lea nisu bili neizjednaceni... Sramotno je sto smo i mirta i ja bile izvedene van, sramotno je bilo sto se iz aviona vidjelo da tihana meni zeli dat pravo glasa jer zna da cu ja glasat za dasu, i da ce daso pobjedit ako mirta ne glasa... Sramotno je sto se to ne bi ni skuzilo da je Daso odmah pobjedio... Sramotno je sto bi se to vjerojatno "otkrilo" da je Leo odmah postao predsjednik...(naglasavam, ovo je samo moje misljenje) Tako je na kraju i bilo... Mirta nije glasala, Daso je postao predsjednik...Da ne bude zabune, ja sam u potpunosti podrzavala Dasu, glasala sam za Dasu i prvi i drugi put, i drago mi je sto je daso postao predsjednik... Ali nacin na koji je to sve izvedeno... Iskreno, takve stvari od nekih clanova udruge nikad ne bih ocekivala... Najgore mi je zbog mirte, kojoj se nitko nije prije skupstine udostojio reci da nema pravo glasa... Zao mi je sto je ostala ko "posrana", zao mi je sto znam kak bi se ja osjecala u takvoj situaciji... Zao mi je sto su pojedinci uspjeli izbedirat jednu jako dragu i simpa curu koja je vec godinama u udruzi, s nikim se nikad nije svađala, prema svima je dobra i draga, uvijek pomogne kad nesto treba... Samo zato sto je glasala za "krivog" kandidata 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 22 stu, 2009 4:11 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
dragi ljudi...to prigovarajte starom izvršnom.... oni su ti koji su zeznuli stvari...zvonko koji je trebo napraviti točan popis aktivnih članova i an vrijeme upozorit ljude da trebaju platit... to je njihov propust...da, način na koji je izveden je sramotan, ali je idalje po statutu...po statutu je maša platila punu članarinu a mirta nije.... sad...to trebate pitat njih zašto se nije dopustilo da se na licu mjesta plati... ali eto...
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 stu, 2009 4:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sri 05 tra, 2006 4:14 pm Postovi: 4913 Lokacija: Maksimir, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Koje si vrste?: BORG
|
Najbolje bi bilo da sve ovo ostavimo za onaj nas prvi kolektivni sastnak na kojem zelim vidjet cjeli statri IO, nadzorni i novi IO... jer trebamo rjesit neke stvari... a ovo ce bit prva stavka...
| ned 22 stu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
slažem se sa SM-om
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
| ned 22 stu, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Već su svi dosta toga rekli tako da ću ja reći sljedeće: Previše je ovdje mutne igre... Ovi izbori su bili neregularni i namješteni, barem što se tiče izbora za predsjednika.... I siguran sam da nisam jedini koji ovako misli kad kažem da bi se nova skupština trebala održat... Eto, toliko od mene... Samo da dodam, Tihana je zaboravila naglasiti da nakon isteka članarine da član udruge ima rok od tri mjeseca da ponovo plati prije nego što izgubi prava članstva... a samim time onda i glasovanja na skupštini...
| ned 22 stu, 2009 5:15 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Sramotno je sto nitko to nije "otkrio" sve dok rezultati izbora između dase i lea nisu bili neizjednaceni... Sramotno je sto smo i mirta i ja bile izvedene van, sramotno je bilo sto se iz aviona vidjelo da tihana meni zeli dat pravo glasa jer zna da cu ja glasat za dasu, i da ce daso pobjedit ako mirta ne glasa... Sramotno je sto se to ne bi ni skuzilo da je Daso odmah pobjedio... Sramotno je sto bi se to vjerojatno "otkrilo" da je Leo odmah postao predsjednik...(naglasavam, ovo je samo moje misljenje) Djelim tvoje razmišljanje. Iza aviona je jasno zašto je sve to bilo tako kako je... Da je bila obrnuta situacija - da su Mirti dali da glasa, a tebi ne - opet bi se bunio... jer ako kao udruga želimo ići naprijed, takve stvari se više ne bi smjele nikad ponavljati... no nažalost ponavljaju se skupštinu za skupštinom, i to je jedan od razloga zašto još nismo ostvarili neke planove za napredak udruge... Dejanira [Bot] je napisao/la: Na kraju se, po nekakavim racunima iz banke, ispostavilo da je Dejanira platila clanarinu, da je sve ok, i da Dejanira ima pravo glasa... U svakom slučaju, još čekam odgovor na pitanje kako to da je bilo okej da se u prvom krugu glasa, a u drugom ne, i kako to da se nije na licu mjesta mogla platiti članarina - odbijanje nije u skladu sa statutom - mislim na to "zamrzavanje" članarina i sl... No nisam siguran da li ću na to dobiti odgovor... Shadowmaster je napisao/la: .... pozadiska priča ide da je Zvonko sazvao skupštinu radi svoje ostavke da navede greške radi kojih daje ostavku i kako to kod nas bijaše kad netko daje ostavku i zeli rec zasto, napravi se sve da ga se usutka ili zbuni ili sl... Eh da, i to je isto bila ružna gesta novog predsjedništva... puno je bilo nepravilnosti, tko bi sve sam zapamtio Ne moram se recimo ja slagati s Zvonkovim komentarima, ali sam uvijek za to da se svakome da prilika da na skupštini kaže šta misli da ne valja, nego da se to poslije provlači po sastancima, kavama i sl... Ne dozvoliti nekome da pred skupštinom kaže što ga smeta je u najmanju ruku neumjesno. BrickTop je napisao/la: Dali u sebi osjecaš gorak okus pobjede ili si ponosan na način na koji si postao presidente?? Vjerojatno će govoriti kako sve nije bilo regularno ali će ostati na retorici, 95% sam siguran da neće učiniti moralnu stvar. Suikotreki je napisao/la: Samo da dodam, Tihana je zaboravila naglasiti da nakon isteka članarine da član udruge ima rok od tri mjeseca da ponovo plati prije nego što izgubi prava članstva... a samim time onda i glasovanja na skupštini... Zanimljiva obzervacija, I'll keep that in mind 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
Zadnja izmjena: Cvicek; pon 23 stu, 2009 2:43 pm; ukupno mijenjano 1 put/a.
uklonio 2 možda neprimjerena retka
|
| ned 22 stu, 2009 5:23 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Ovo je, rekao bih, neslužbeni pogled na skupštinu. Sve smo to neprofesionalno obavili. Profesionalni smo bili samo u par sitnih stvari. Vidim da neću moći zapisnik finalizirati dok se ne nađem na sastanku starog i novog Izvršnog odbora, novog Nadzornog i jednog člana starog Nadzornog odbora. Tek kad se svi usuglasimo oko teksta zapisnika onda ću ga dovršit kako se spada jer to ipak ide u Grad. Nije to neka igra. Ne mogu i ne smijem sam pisati zapisnik tj. ja samo pišem zapisnik, a što u njega pišem, e to je su odgovorni funkcioneri. I ovdje se provlači teza, e ovi su ili oni krivi. Svi su odgovorni za rad Udruge bilo da su bili ili jesu u nekom odboru. I postoji još jedna, usudim se reći, krajnja opcija ako sve ostalo ne upali: ponoviti skupštinu i to odraditi na parlamentaran, demokratičan način.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 22 stu, 2009 8:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
pod jedan...svima je dana prilika da kažu što hoće pred skupštinom... to što smo mi odlučili suprotno zahtjevima pojedinca koji je tražio od skupštine da izglasa nešto za što u statutu piše da je pravo izvršnog, ne daje nikom za pravo da kaže da netko nije mogo reć što je mislio... nadalje... strogo s zakonskog i legitimnog gledišta... svi postupci pri izborima su po statutu... mirta nikad i nije bila puni član jer nije platila punu članarinu, stoga ne možemo govoriti o tri mjeseca članskih prava, jer nije ni bila član... nadalje... siguran sam da bi udruga platila 25 hebenih kuna, ali stvar je bila u tome da izvršni rekao da se članarine moraju podmiriti mjesec dana ranije, i tako je bilo i na prošloj skupštini... mislim da je puno gore što su pojedinci se digli i rekli pa ja ću joj platiti 25 kuna, jer ona nije imala, samo zato što su znali za koga će glasat... to se zove kupovanje glasova.... ovdje je jedini propust bivšeg tajnika koji nije prebrojio i popisao članove koji mogu sudjelovati u skupštini, te što nije obavijestio one koji imaju ovakvu situaciju... ali opet...to i nije njegov posao... nije on nikakav utrživač dugova... ako ljudi sami ne znaju koliko su platili i jesu li platili, onda stvarno ne znam... bolje da je to otkrio i tad... nego da nije pa da plaćamo još jednu skupštinu... i bili se onda bunili kad bi na taj način opozicija došla na vlast... jer to bi bilo nelegitimno... suma sumarum, vi se možete žaliti koliko god hoćete, jer ste nezadovoljni izabrsanim kandidatom, al izbori su protekli po statutu, ja ne namjeravam sići s dužnosti, a ako netko hoće neka priloži službenu žalbu... ali to je stvarno jadno... zar me pojedinci toliko ne žele vijdeti ko predsjednika, da će pokušat zakuhtat i započet svađu... ja se neću dat navuć... a adminu foruma bi predložio da vrijeđanje izvršnog ostavi za druga mjesta gdje se ne prikazuje kao službeno lice...
|
| pon 23 stu, 2009 12:35 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
dašo je napisao/la: pod jedan...svima je dana prilika da kažu što hoće pred skupštinom... Nije dana prilika dašo je napisao/la: mislim da je puno gore što su pojedinci se digli i rekli pa ja ću joj platiti 25 kuna, jer ona nije imala, samo zato što su znali za koga će glasat... to se zove kupovanje glasova.... O, da! To je bila najneregularnija stvar na samoj skupštini, kako li se samo toga nisam sjetio. 
|
| pon 23 stu, 2009 2:47 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
Cvicek je napisao/la: dašo je napisao/la: pod jedan...svima je dana prilika da kažu što hoće pred skupštinom... Nije dana prilika kome nije dana prilika....
|
| pon 23 stu, 2009 2:51 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Meni se nekak čini da se je već znao rezultat i prije glasovanja. To mi nekak nije u redu.  Ja nisam znala za koga će 80% ljudi glasat. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 23 stu, 2009 2:54 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Okej, možda sam pretjerao za ono za pojedince, nije baš na tebe odnosilo... no uklonio sam sporni redak da ne ispada da vrijeđam ikoga na trekerskoj osnovi Sve ostalo što sam napisao stoji. I to što si ti postao predsjednik nema veze s mojim kritikama, da je Shadowmaster postao predsjednik na taj način, isto bih se bunio, jer smatram da tako nešto u najmanju ruku nije bilo u redu. Dašo, ako se to za "kuhanje svađe" na mene odnosilo, ja ne mislim zakuhati nikakvu svađu (ima ih već sasvim dovoljno) samo iznosim svoje mišljenje, s kojim se ne mora složiti nitko tko ne želi. dašo je napisao/la: Cvicek je napisao/la: dašo je napisao/la: pod jedan...svima je dana prilika da kažu što hoće pred skupštinom... Nije dana prilika kome nije dana prilika.... Od kud da počnem? Ma u stvari, pročitaj prethodne postove pa ćeš naći više odgovora na to pitanje 
|
| pon 23 stu, 2009 3:13 pm |
|
 |
|
dr.med.
|
ma nemam ja ništa protiv iznošenja mišljenja...ali volio bih da to napraviš u udruzi pred svima, a ne na forumu...
ponavljam...svima je dana prilika da kažu što misle i rekli su svi.... samo što su poneki azhtjevali određene stvari... i sad jer se mi nismo s tim složili...nisu rekli što su mislili.....
|
| pon 23 stu, 2009 3:16 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|