Sada je: ned 03 svi, 2026 3:31 pm.

Započni novu temu Odgovori  [ 189 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sljedeća
 SKUPŠTINA 21. 11. 
Autor/ica Poruka
anarho trekkie

Spol: Muški
Naj Serija: DS9
Naj Film: ST: IV
Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija
Koje si vrste?: hewmon
Post Re: SKUPŠTINA 21. 11.
Shadowmaster je napisao/la:
Evo kandiram sebe za predsjenika i Danijela Jagunića za podpredsjednika:

UDRUŽNI IZBORI 2009 - EPIZODA 1

Izbori2009EP1.mp3

Mogu li ti ja i dalje voditi kampanju i biti tvoj glasnogovornik? :)

BTW, mp3 je totalni smijeh :lolsmjeh:
Treba se i malo zezati tokom ovog predskupštinskog razdoblja... :D

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

pet 13 stu, 2009 8:00 pm
mindfrelling bloodsucker
mindfrelling bloodsucker

Naj Serija: TNG
Naj Film: First Contact
Opis Stanja: manipulative and psychotic
Ajmeeeeeeee :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh: :lolsmjeh:

Ja sam sad tek ovo poslusala :lolsmjeh:

Leo, genijano je :hail: Svaka cast :lolsmjeh:

Samo mala ispravka, Teddea se ne kandidira za predsjednicu, nego za potpredsjednicu :zubo: Spomeni to u sljedecoj epizodi :zubo:

Star trek je religija :lolsmjeh: Morate razmisljati o Star treku 24 sata na dan :lolsmjeh:

"Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."

Sv. Augustin (354-430)

:vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2: :vrazicak2:

pet 13 stu, 2009 9:05 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Moze Cvicek pa reko sam ti vec... :)

pet 13 stu, 2009 11:39 pm
Profil ICQ Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
eto...super...malo da izbori budu demokratski nastrojeni...

sub 14 stu, 2009 12:57 am
Profil Web stranica
anarho trekkie

Nisam već dugo komentirao stanje u udruzi, niti u "plažama", niti u "bontonu" ni ostalim sličnim temama u zadnje vrijeme.... pa da sad ipak nešto napišem :D

...

Za 6 dana su novi, redovni (kao i svake 2 godine) izbori u udruzi.
Svi koji smo malo duže u udruzi, znamo da se dosta stvari promjeni nakon svake skupštine, izgleda da će tako biti i nakon ove.

Osobno me je iznenadilo me je (blago rečeno :mrgreen: ) to što su se kandidirali Teddea i Dašo (u prvi mah sam mislio da se radi o nekakvoj zezanciji :) ) a isto tako, mislio sam da će se Tihana i Ant opet kandidirati, budući da se u zadnje vrijeme nisam previše obazirao na odr stvari u udruzi.

Znamo kako je bilo za doba Maxxa, a ja sam osobno taman sam s ex predsjedništvom sredio bedastoće koje su se vukle dugo, dugo (koga zanimaju detalji neka pita)
I sada opet dolazi do velikih promjena. Kako god okreneš promjene će se dogoditi jer se nitko od dosadašnjih članova IOa neće se opet kandidirati.
Tako da se pitam se kako će se sve to završiti... jer opet se spominju neke stvari koje se dugo nisu spominjale, dolazi na vidjelo neke stvari za koje nismo znali (barem ja nisam) i tako to... situacija je opet napeta :)

Pozitivna je stvar što se mlađi žele kandidirati da nešto naprave, ali ne mogu se oteti dojmu da bi sve to zbog nedostatka iskustva moglo loše završiti... ne bi htio preći na osobni novo, ali samo da kažem da se pitam se da li će dvoje ljudi (ako bi ušli u IO) koji do sada često izvodili cirkus, biti u stanju da se uozbilje i zaista ozbiljno vode udrugu dalje...

Tu je još i Maher kao kandidat za tajnika, o njemu ne bih puno tipkao... dobio sam neke informacije koje bih za sada radije ostavio za sebe...
Zvonko, šta god da o njemu itko misli, je bio solidan tajnik, član IOa više godina, i držao je udrugu u tom tehničkom, administrativnom smislu.
Tko god da ga zamjeni, imat će težak posao da ga nadmaši.

Za potpredsjednika tu dolazi i Danijel, koji nažalost još nije sasvim odlučio da li će se kandidirati ili ne, no on je po meni sa strane ozbiljnosti još i najbolji kandidat - nikada nije bio u konfliktu s nikime u udruzi, uvijek je staložen, korektan i pristojan i kada god da ga se je trebalo - bio je tu da pomogne u organizaciji, recimo da čuva štand praktički svaki kon, dolazi pomoći kad ga trebamo itd. Tako da se ja nadam da će se kandidirati. Imat će podršku dosta članova, pogotovo onih koji, kao i on, nisu aktivni na forumu.

Čudi me što se za mjesto tajnika recimo nije prijavio Tgrel, koji je svaku skupštinu zapisničar, no nažalost, u zadnje vrijeme ga nema baš puno u udruzi, pa je valjda i to razlog - valjda ima druge stvari s kojima se trenutačno bavi.

Nadalje, tu je Shadowmaster, po meni( s obzirom na situaciju) bolja varijanta za predsjednika. Iako i on ima hrpu nedostataka, i neće biti savršeni predsjednik, vjerujem da on može držati udrugu da se sve ne raspadne...

Također, tu su također i situacije da će neki članovi možda napustiti udrugu ako određeni članovi preuzmu funkcije. Da li će ako "jedna struja" pobjedi - neki članovi otići, a neki drugi se vratiti - ostaje da vidimo.
Možda to ne zvuči kao realnost, no u ovih 10 godina je najčešće bilo pravilo da nakon svake "smjene vlasti" ponešto članstva ode iz udruge... tako da na temelju događaja iz prošlosti to nije nerealan scenarij.

No to je tako kako je, i mislim da nema smisla oko toga previše lupati glavu - ukoliko je to neminovno... netko mora biti i potpredsjednik i predsjednik i tajnik, i kako to god grozno zvučalo - bolje da ponetko i ode nego da više nema udruge (jer udruga ne može postojati ako nema IOa :) )

Također, treba misliti ne samo na stvari unutar udruge, nego i na "vanjsku politiku" - suradnju s drugim udrugama i fandomom, kao i za okej odnose s vlasnicima prostora gdje udruga trenutačno jeste... ponekad su ti odnosi dosta nategnuti, pa se nadam da će buduće predsjedništvo i o tome voditi računa...

Do sada je Tihana (koja iako je često bila nedostupna, i u početku radila i govorila neke vrlo čudne stvari), ipak sve skupa držala pod kontrolom.
Kao što jedan frend voli reći - glumila je tetu u vrtiću i pazila da se djeca "ne zaigraju" previše. Sada bi, u tom poetskom smislu, ta "djeca u vrtiću" trebala preuzeti vođenje tog "vrtića"... :|

Po meni bi najbolje bilo da je barem jedan član IOa netko od ozbiljnijih članova... da na neki način zamjeni u toj ulozi Tihanu.
Od kombinacije entuzijazma i iskustva mi se osobno dopada miks Shadowmaster plus Dašo... SM ima iskustva, a Dašo je trenutačno pun volje da radi...
No, nekako sam dojma da od toga neće biti ništa. Šteta je što se u kombinacije mora dodati i međuljudske odnose - neki ljudi jednostavno zbog privatnih razloga ne žele raditi s nekim ljudima, i to dosta komplicira situaciju, ne samo u predsjedništva nego i u udruzi opčenito.

Tu su još i novi članovi, došli u zadnjih nekoliko mjeseci.
Udrugu ne shvačaju preozbiljno i moguće je da se nekima od njih sviđa ideja da udruga bude cirkus, da gledaju show svaki puta novi show, da im sve to dođe kao tjedna epizoda neke sapunice :)
Nažalost, zbog sličnih stvari je dosta ozbiljnijih članova udruge i otišlo, i većim djelom je i radi toga još jednom u povijesti USS Croatie stvorena takva situacija da skoro i nema ozbiljnijih kandidata za određene funkcije...

Ja ću se BTW, kandidirati za člana nadzornog odbora.
Dobio sam od nekolicine ljudi prijedlog da se kandidirat za potpredsjednika, no kako za sada stvari stoje, odbit ću te prijedloge.
Prvenstveno zbog određenih privatnih stvari.
Također i radi toga što trenutačno nisam toliko nabrijan na rad za udrugu kao što sam bio prije godinu dana kad sam se kandidirao za podpredsjednika (usput i pripremio program za iduća 2 mjeseca) i kad sam nakon skupštine vidio da nitko i dalje neće voditi program (samo se tamo nađemo, popričamo i odemo doma) i par tjedana sam se borio za to da krenemo ponovo s trek aktivnostima, i izborio za vračanje krek aktivnosti u udrugu. Na početku sam vodio večinu stvari , dok kasnije Ant i drugi nisu krenuli i sami s izradom programa i sl...
Trenutačno nemam toliko volje isto ponoviti.

A i okej sam s tim da bar još neko vrijeme budem admin :)
Kad bi bio potpredsjednik, bilo bi u redu da se maknem s tog mjesta radi mogućeg sukoba interesa...
Tako da ću biti u nadzornom, pa ću s te strane moći pomoći IOu u radu, ovisno o tome koliko će mi dati ili koliko će mi oni to dopustiti...

Bilo kako bilo, show must go on i nakon skupštine, kao i uvijek, više ništa neće biti isto...

Toliko od mene za sada...

...

>>> moj 7000. post <<

Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.

slika

ned 15 stu, 2009 4:23 pm
the Red Viper

Opis Stanja: ε > 0
ok, samo evidencije radi (budući je rok za prijave predsjedničkih kandidatura tjedan dana):
nema više kandidatura.
tko se javio Tihani se javio, sad je gotovo.

pon 16 stu, 2009 4:20 am
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Opis Stanja: tempus fugit
Koje si vrste?: wtf
Znači sa sada imamo 2 kandidata za predsjednika, a to su: Dašo i Shadowmaster
Potpredsjednik i tajnik se izabiru na samoj skupštini, sukladno statutu, na prijedlog najmanje 2 člana skupštine

pon 16 stu, 2009 9:03 am
Profil ICQ YIM Web stranica
the Red Viper

El Zvonko je napisao/la:
Znači sa sada imamo 2 kandidata za predsjednika, a to su: Dašo i Shadowmaster
Potpredsjednik i tajnik se izabiru na samoj skupštini, sukladno statutu, na prijedlog najmanje 2 člana skupštine

pa... ne znam.
treba pitati Tihanu tko joj se javio.
ove "ja nominiram toga i toga" nominacije na forumu ionako nisu službene.

pon 16 stu, 2009 1:54 pm
Profil ICQ Web stranica
anarho trekkie

Još bude na kraju ispalo da se nitko nije kandidirao jer nije poslao Tihani dopis da se kandidira :lolsmjeh:

slika

pon 16 stu, 2009 1:56 pm
Über Trekkie
Über Trekkie

Cvicek je napisao/la:
Još bude na kraju ispalo da se nitko nije kandidirao jer nije poslao Tihani dopis da se kandidira :lolsmjeh:

:shock: :roll: pa ne treba to #-o
dovoljno je da se javno kadidira zar ne :-k

pon 16 stu, 2009 1:59 pm
the Red Viper

Cvicek je napisao/la:

ma nije potreban dopis.
nismo tolike cjepidlake. :P
dovoljno je bilo i reci to na sastanku.

pon 16 stu, 2009 1:59 pm
Profil ICQ Web stranica
dr.med.
dr.med.

Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb
Naj Serija: VOY
Naj Film: ST: XI
Opis Stanja: opis radnje XD
Koje si vrste?: trill
ja sam joj reko još prošli četvrtak....

pon 16 stu, 2009 2:03 pm
Profil Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

Koje si vrste?: BORG
Ja sam se kandidiro javno preko radija... :) Mislim da su svi culi... :mrgreen:

pon 16 stu, 2009 2:05 pm
Profil ICQ Web stranica
the Red Viper

dašo je napisao/la:
ja sam joj reko još prošli četvrtak....

ma dobro, ti i Shadow ste valjda razgovarali s njom, to podrazumijevam.
ja sam više mislio u stilu možda ima još netko, ali ajde...

pon 16 stu, 2009 2:06 pm
Profil ICQ Web stranica
Über Trekkie
Über Trekkie

onda bi to trebalo biti to...od danas nema kandidacija više :mrgreen:
p.s. od kad je predizborna šutnja :zubo: ?

pon 16 stu, 2009 2:08 pm
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 189 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 13  Sljedeća

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Traži:
Forum(o)Bir: