|
Sada je: sub 08 kol, 2026 12:43 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Besramno se hvalite!!!
| sub 07 stu, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
| ned 08 stu, 2009 6:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Uuuuuu, manekenka...  Sritno na razgovoru sutra. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| ned 08 stu, 2009 8:45 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Mr.Good je napisao/la: Uuuuuu, manekenka...  Sritno na razgovoru sutra.  Mislim da je vrijeme za Laylin post u "Slike forumaša" 
|
| ned 08 stu, 2009 8:47 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_Oz je napisao/la: Mr.Good je napisao/la: Uuuuuu, manekenka...  Sritno na razgovoru sutra.  Mislim da je vrijeme za Laylin post u "Slike forumaša"  A ja mislim da ću se složit s _Ozom
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| ned 08 stu, 2009 8:55 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ma s obzirom da je Dejanirina frendica, sigurno je lijepa. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 12:12 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Sovereign je napisao/la: Brzo učim, superinteligentan sam, marljiv... ...ok, zašto ne upišeš neki fax... ??
| pon 09 stu, 2009 6:08 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Brzo učim, superinteligentan sam, marljiv... ...ok, zašto ne upišeš neki fax... ?? Zato jer mi se neda
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| pon 09 stu, 2009 6:09 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Brzo učim, superinteligentan sam, marljiv... ...ok, zašto ne upišeš neki fax... ?? Zato jer mi se neda ...ok, onda ovo marljiv... možemo prekrižiti, jel...?
| pon 09 stu, 2009 6:19 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mr.bobo je napisao/la: ...ok, onda ovo marljiv... možemo prekrižiti, jel...? Ne, jel ja mogu bit i vrlo marljiv i nisam lijen radit, al sam lijen učit

|
| pon 09 stu, 2009 6:38 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mogu prilično dobro oponašat glasove i naglaske. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 09 stu, 2009 7:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
Sovereign je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ok, onda ovo marljiv... možemo prekrižiti, jel...? Ne, jel ja mogu bit i vrlo marljiv i nisam lijen radit, al sam lijen učit ...ok, kakve poslove kroz dan doma radiš...?
| pon 09 stu, 2009 7:10 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Mr.bobo je napisao/la: Sovereign je napisao/la: Mr.bobo je napisao/la: ...ok, onda ovo marljiv... možemo prekrižiti, jel...? Ne, jel ja mogu bit i vrlo marljiv i nisam lijen radit, al sam lijen učit ...ok, kakve poslove kroz dan doma radiš...? Pa zar je to važno? Doma ne radim ništa posebno, ali zato sa starim idem po kućama popravljat vodoinstalacije, električen instalacije...

|
| pon 09 stu, 2009 7:19 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Super pogađam SW asocijacije.  Uvijek imam kul avatar. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pon 09 stu, 2009 7:55 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Svaki misec pobjedim u nekom natjecanju na forumu...  mislin da je sad vrime da objavin svoju kandidaturu za predsjednika udruge. 
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| uto 10 stu, 2009 12:26 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|