| Autor/ica |
Poruka |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: SKUPŠTINA 2009. / 11.mj.
Hrčak je napisao/la: Koje su tvoje kvalifikacije?  Moja prisutnost je dovoljna kvalifikacija. Karizma, stručnost, znanje, marljivost, obmamljivanje javnosti... trebam li dalje nastavit prodavat maglu? Mr.Good je napisao/la: Pa sta se i sam ne kandidiras, pa vladas?  Kako Bandić kaže... ako me ljudi i dalje budu molili da se kandidiram za predsjednika neću imati izbora nego biti prisiljen kandidirati se. 
| ned 01 stu, 2009 7:20 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Kako vidim opasno je počelo... ako je tako ne preostaje mi puno se dvoumiti za šta ću se kandidirat. Ali moram se još konzultirat.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| ned 01 stu, 2009 7:23 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto možeš se samnom... ...ja te nominiram za poziciju ključonoše...
...lijepo dođeš prije svih, otvoriš prostoriju... ...i odeš s zadnjom ekipom...
| pon 02 stu, 2009 3:06 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: ned 29 ožu, 2009 5:44 pm Postovi: 788 Opis Stanja: Valhall Awaits
|
Suikotreki je napisao/la: MAHER je napisao/la: hehe,ma nebi valjda toliko lose bilo,ali mislim da ovo dvoje nema ambicija
uostalom bit ce koga izaberemo Kolko čujem ti sam imaš ambicija dovoljno za sve zajedno... ljubazno bi molio objasnjenje ovoga na pm
| pon 02 stu, 2009 3:59 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Dejaniru za udružnu savjetnicu...
...pojednostavile bi se mnoge stvari...
| pon 02 stu, 2009 2:42 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Mr.bobo je napisao/la: Dejanira [Bot] je napisao/la: Dejaniru za udružnu savjetnicu...
...pojednostavile bi se mnoge stvari... Hahaha, jadni ljudi koje bi ja savjetovala 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 02 stu, 2009 9:27 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
Ja se slazem sa Dejanirom u svemu 
| ned 08 stu, 2009 7:05 pm |
|
 |
|
Cadet 4th year
Pridružen/a: sub 31 lis, 2009 6:35 pm Postovi: 40 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI
|
 Re: SKUPŠTINA 21. 11.
Ja se kandidiram za podpretsjednicu,sam da to kazem prije do li me banaju. btw,ne ja layla,nego ja Teddea
| pon 09 stu, 2009 4:41 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Mali info iz statuta:
čl.33. st.4. Kandidat za predsjednika Udruge svoju kandidaturu mora najaviti tjedan dana ranije prije izborne Skupštine.
u ovom slučaju zadnji dan je 15.11.
čl.28. st.3. Potpredsjednik i tajnik Udruge biraju se iz redova članova Skupštine na prijedlog minimalno dva redovna člana Udruge, na vrijeme od dvije godine i mogu biti ponovno birani.
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| uto 10 stu, 2009 9:29 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ok, jel to samo meni poprilicno blesavo?  Mislim, ako se netko zeli kandidirat za potpredsjednika/tajnika, zasto se ne bi jednostavno sam kandidirao, a ne gnjavio dvoje ljudi da ga predloze? A ako se ne zeli kandidirat, kakve ima veze ako ga predlozi 90% udruge, kad se doticni opet nece kandidirat? 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 10 stu, 2009 10:09 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: Ok, jel to samo meni poprilicno blesavo?  Mislim, ako se netko zeli kandidirat za potpredsjednika/tajnika, zasto se ne bi jednostavno sam kandidirao, a ne gnjavio dvoje ljudi da ga predloze? A ako se ne zeli kandidirat, kakve ima veze ako ga predlozi 90% udruge, kad se doticni opet nece kandidirat?  to je tu više, manje samo zato da se ne bi pola kvoruma kandidiralo.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 stu, 2009 10:10 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Je, svi zeljni bit dio predsjednistva 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 10 stu, 2009 10:11 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira, ni meni ta pravila nemaju nekog smisla, ali šta je - tu je... Nego, ako se netko želi kandidirati, i na skupštini dvoje ljudi mogu dići ruku da podržavaju njegovu kandidaturu, je li tako?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 10 stu, 2009 10:12 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
A moze li ista osoba podrzat vise razlicitih kandidata? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 10 stu, 2009 10:16 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Dejanira [Bot] je napisao/la: A moze li ista osoba podrzat vise razlicitih kandidata?  prema novim zakonima RH može. 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| uto 10 stu, 2009 10:18 pm |
|
 |
|