|
Sada je: sub 18 tra, 2026 11:30 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Doista impozantan dosje, moram priznati. Vidim da Zapovjedništvo nije pogriješilo kad vas je stavilo za zapovjednika novog U.S.S. Zagreba. No, vidjet ćemo kako ćete se snalaziti u novoj ulozi zapovjednika broda u što ne sumnjam da će biti jako dobro obavljena.
Svečana promocija je predviđena za četvrtak (prekosutra). Dolazim sa U.S.S. Cairom na promociju. Promocija će biti u 17.00 ako bude sve prema planu.
Samo se nadam da će posada biti u punom, ako ne u dostatnom broju. A, ako ne, teško da ćemo promociju ostvariti.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 22 kol, 2006 5:59 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
[Ja od četvrtka do utorka sam u Belgiji, tako da ne znam hoću li imati internet.]
| uto 22 kol, 2006 6:41 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
[Pa kažem, dok se skupi većina posade jer sada nema nikoga. Sumnjam da će tko još ovaj tjedan doći na net.]
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| uto 22 kol, 2006 6:52 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Admirale, moja osobna procjena je da cemo u orbiti oko baze 47 ostati jos barem tijedan i pol. Kao sto ste i sami primjetili, veliki dio posade fali, a na privremeno preseljenje U postaju na ljecenje odlazi i kormilar.
ispostavilo se da nedostatak posade nije misteriozan, nego je cak 17 nasih transportera zaustavljeno 17 svjetlosnih godna od Andorie prime. Problem je sto je vecina nase posade upravo na tom konvoju jer su se vracali sa Xindusa sa specijalne obuke. iako je nasa misija smirivanje situacije s Andorijom, ovo nikako ne pomaze, i usrdno se nadam da je moj semper ostavio dobar dojam, jer ce uskoro imati puno posla s njima kao moj Podkapetan iliti semper.
U medzuvremenu, pomazem osoblju, i pokusavam im pokazatio da je kapetan uz njih, iako im dajem jasno do znanja da ocekujem od njih da sve potrebno odrade i bez pojacanja iako su gusti s vremenom, u slucaju da budemo morali u neku hitnu misiju, jer nebih volio da se moram ispricivati sto mi warp pogon ne radi.
|
| uto 22 kol, 2006 9:21 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
No, dobro. Za pojedinosti ćemo se još dogovoriti. Podrška je najvažnija.
Izvještavajte me i dalje.
|
| uto 22 kol, 2006 10:23 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Kapetanov osobni dnevnik, drugi zapis.
Upravo sam dobio poruku os Zvjezdane flote da Andorianci ne posustaju u prijeprecavanju nasih transportnih brodova. Tvrde kako imaju razloga vjerovati da je taj konvoj sa xindusa potencijalno opasan za Andoriu. Sve bi se reklo da ih je uhvatila paranoja da im cijela federacija krije zavijeru.
Popravci napreduju, ako se to mogu nazvati popravci. Dakle warp pogon ce vjerojhatno biti pripravan za 18h. Nadam se da cu se vec tada lakse osjecati, i da cu se rijesiti osjecaja vezanih ruku.
|
| sri 23 kol, 2006 12:27 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
[Ja sam ipak ovdje do utorka] Kapetane, warp motori su počeli reagirati, nisam siguran jesu li već aktivni ili ne.
| čet 24 kol, 2006 11:25 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Kada budete spremni, Napustite sustav mpulsnom brzinom te uskocite u warp i obavite jednosatni let warpom. Prodzite cijelu ljestvicu.
|
| čet 24 kol, 2006 3:35 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Na zapovijed. Kurs unesen, warp jedan. Pogon. Drži se stabilno.
| čet 24 kol, 2006 4:38 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Warp 2-stabilno Warp 3-stabilno Warp 4-stabilno
| čet 24 kol, 2006 5:23 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Warp 5-stabilno Warp 6-stabilno Warp 7-stabilno, ne očitavam nikakva kolebanja u warp polju.
| čet 24 kol, 2006 5:26 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Warp 8-stabilno, no očitavam manja kolebanja u warp polju, kompenziram.
| čet 24 kol, 2006 5:31 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Warp 9-stabilno. Povećavaju se kolebanja u warp polju, kompenziram. Neuspješno. Motori se naprežu, warp polje se destabilizira. Zaustavljam brod na impulsnu.
Izvještaj: Warp polje je bilo stabilno, sve do warpa 9, tada se destabiliziralo. Uz izvještaj su i senzorski podatci.
| čet 24 kol, 2006 5:33 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Mislite li da mozete ustabiliti warp polje prije dolaska glavnog inzinjera?
Jer, ukuliko se situacja ovako nastavi, mozda cemo mi morati pokupiti nasu posadu. U tom slucaju zelim da motori budu u mogucnosti radit i preko sigurnosnih granica.
|
| čet 24 kol, 2006 5:41 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Ja nisam strojar, ali sam čitao podatke da je USS Sovereign imao sličan problem. Mislim da bih trebao malo uskladiti pojačani deflektor, te povećati miješavinu u antimaterijskoj/materijskoj komori. Biti ću u strojarnici kapetane, potrajati će, ali ću valjda uspjeti.
| čet 24 kol, 2006 5:49 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|