|
Sada je: sub 22 kol, 2026 4:35 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Moj izvještaj: Brod se nalazi u blizini zvjezdane baze 47. Nalazimo se otprilike 62,5 svjetlosne godine od Sol sustava te otprilike 10 svjetlosnih godina od Kardasijanske granice. Zahvaljujem časniku Shadowmasteru na popravku desnog potisnika. Brod polagano kruza na punoj impulsnoj. Čekam daljne zapovijedi. (Kako se brod uopće zove? Možda USS Croatia) 
| sub 19 kol, 2006 8:03 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Dobro. Mislim da je najbolje da kapetan (kojeg još nismo odredili ali ćemo uskoro) preuzme zapovjedništvo u Bazi 47. Tj. neka brod bude u blizini Baze jer će se na Bazi nalaziti novi zapovjednik broda. Pa, može onda otići na brod i najbolje tamo preuzeti zapovjedništvo. Brod se zove U.S.S. Zagreb NCC-1991.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 19 kol, 2006 8:15 pm |
|
 |
|
Mister 47
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 5:38 pm Postovi: 1609 Lokacija: Philadelphia, PA Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: ST: IV
|
Primljeno, Admirale. Brod sam stavio na polagano kruzanje oko baze na impulsnoj. Tako da isprobamo malo motore, senzore i ostale stvari.
U.S.S. Zagreb NCC-1991, Sovereign klasa.
(Inače ja se orijentiram po "Star Trek: Star Charts")
| sub 19 kol, 2006 10:28 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 12:30 am Postovi: 6010 Lokacija: Budrovačka Republika Pemija Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Koje si vrste?: Vulcan
|
Vrlo dobro, kadetu! Samo isprobajte motore i ostale sustave do dolaska zapovjednika broda. Ipak je ovo novi brod koji se mora testirati kako bi mogao nesmetano obavljati svoju službu.
_________________ "Slušajte čovjeka. Stručnjak je za povijest, pogotovo velikih civilizacija, kao što je bio Rim..." Al' šta? ZECOVI SPAVAJU!
|
| sub 19 kol, 2006 10:32 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Hvala, Admirale. Svakako ću ga podgvrnuti testovima. Izvještaj ćete dobiti sutra. Zagreb out.
| sub 19 kol, 2006 10:36 pm |
|
 |
|
Über Trekker
Pridružen/a: čet 22 lip, 2006 11:50 pm Postovi: 3227 Lokacija: Zagreb
|
Kapetan se teleportirao izravno na most.
''Izvjesce'' odmah zatrazim od kadeta koj je trenutno na mostu
|
| ned 20 kol, 2006 12:13 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Kapetane! Brod je blizu baze 47. Posada još nije potpuna. Impusni motori i manevarski potisnici rade. Za warp motore ne znam, jer nisu upaljeni. Za sada je Cmdr. Sayock zapovijedala. Da kontaktiram Admirala T'Grela i obavijestim ga da ste došli?
| ned 20 kol, 2006 12:30 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nightshoot je napisao/la: Kapetan se teleportirao izravno na most. ''Izvjesce'' odmah zatrazim od kadeta koj je trenutno na mostu
A, što je s USS Sarajevom? Niste li vi u razmjeni? Kako možete onda biti kapetan ovog broda i kako to da Stožer i ja ne znamo ništa o tome?
Kao admiral, kao "vanjski" zapovjednik broda i prvi nadređeni kapetanu ovog broda bi trebao biti obaviješten o tim događajima i da mi se dosje pošalje privatnim putem.
Hvala,
admiral T'Grel
|
| ned 20 kol, 2006 1:51 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Doslo je do promjena, admirale. Ja sada zapovjedam ovim brodom, a sarajevo ce biti privremeno povucen iz flote.
brod ce cerkati ostatak posade, a zatim odmah, nakon sluzbene ceremonije moga preuzimanja Zagreba, krecemo na misiju, o kojoj ce svi biti obavjesteni na vrijeme.
|
| ned 20 kol, 2006 3:09 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Držat ću kurs i brzinu oko baze 47, kapetane...do daljnih zapovijedi.
| ned 20 kol, 2006 4:56 pm |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Nightshoot je napisao/la: Doslo je do promjena, admirale. Ja sada zapovjedam ovim brodom, a sarajevo ce biti privremeno povucen iz flote.
brod ce cerkati ostatak posade, a zatim odmah, nakon sluzbene ceremonije moga preuzimanja Zagreba, krecemo na misiju, o kojoj ce svi biti obavjesteni na vrijeme.
A, tako. Tek su mi sada javili o čemu se radi. Glavni stožer će mene poslati da prisustvujem službenoj ceremoniji preuzimanja vašeg zapovjedništva. Ja ću vas postaviti na to mjesto.
Biti ćete na vrijeme obaviješteni kada će biti ceremonija.
Admiral T'Grel
P.S. OBAVEZNO mi, kapetane, pošaljite vaš dosjee kako bi ga mogao pročitati.
|
| ned 20 kol, 2006 8:11 pm |
|
 |
|
Über Trekker
|
Kapetanov osobni dnevnik, prvi zapis:
Neznam, sto se to dogadza, ali nesto savakao nije u redu. Mnogo se toga ne dogadza u predvidzeno vrijeme, pa nam je posada na minimumu. Jedini se trude admiral i kormilar. Planrano sutrasnje poljetanje ocito ce biti odgodzeno, ima se previse posla, a jos moram i dosje poslati Admiralu T'Grelu.
Ne zelim da se posada osjeca nesugurno, ali ja se tako svakako osjecam.
Od U.S.S Zagreba se mnogo ocekuje, mnogo toga o mogucem ratu sa Andorijancima ovisi o nama.
|
| pon 21 kol, 2006 11:54 pm |
|
 |
|
Mister 47
|
Kapetan se otišao odmoriti. Opet sam sam na mostu.
"Never saw the sun...shining so bright...never saw things...going so right..."
| uto 22 kol, 2006 12:07 am |
|
 |
|
Historiotrekolog
|
Sutra osobno dolazim u inspekciju da vidim kako su se brod i posada uklopili. Nadam se da je sve spremno.
No, zabrinjava me što nema ni prve časnice ni viših časnika. Pa, gdje su?
|
| uto 22 kol, 2006 12:23 am |
|
 |
|
Über Trekker
|
Exactly my point admiral.
Sljedi moj dosje:
Ime: Night. S. Nightshot
Datum rodzenja: 11.12.2299 g.
Mjesto Rodzenja: Singapur, Zemlja.
Pohadzao Akademiju: od 2318 do 2323. Pauza od godinu dsana zbog ozljede i oporavka. Bio sam zarazen Kardasijanskim nervnim otrovom, koji je bi bio smrtonosan da je bio inhaliran u malo vecoj kolicini. morao sam ponovo nauciti sve motoricke vjestine, uklkjucujici hodanje.
9 godina sam sluzio na U.S.S. Massacussets gdje sam od Zastavnika dogurao do lt.cmdr.
Nakon jos 4 godine sluzenja na U.S.S. Caliptos promaknut sam u zapovjednika (cmdr.) i preseljen na U.S.S Ramazoti , prototip Laguna klase ciji je projekt prekinut. Nakon povlacenja Ramazotija na kojem sam Zapovjednik bio 3 godine, poslan sam na U.S.S. Riskon gdje sam bio cmdr. daljnih 9 godina, da bi postao privremeni kapetan, nakon smrti kapetana Livrana. na moje iznenadzenje promaknut sam u kapetana i nastavio karijeru na Riskonu. To je bilo prije 5 godna. Sada sa, sa 30 godina iskustva prebacen na zapovjednistvo potpunio novog zagreba.
|
| uto 22 kol, 2006 1:59 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|