|
Sada je: pon 25 svi, 2026 9:39 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
ST shipovi kojima nije bilo suđeno
| Autor/ica |
Poruka |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
 ST shipovi kojima nije bilo suđeno
Mislim da ovakvu temu još nismo imali. Dakle tu komentiramo parove iz Treka koji se nikad nisu "parili" (  ), za neke šteta da nisu, za druge bolje da nisu. Npr. Spock & Chappell On se njoj ful sviđa, al svi mi znamo da je Spock iz originalnog vremenskog pravca (Spock Prime) bio gej. No Spock (Prime) je znao cijeniti zapovjedni lanac, pa tako nikad nije realizirana majka svih SF šipova uopće - Kirk/Spock. Priznajmo, 25% old school trekija su slasheri  (Miroslav će popizdi  ).  Zatim nam slijede Worf i Troi...  ...no to je đubre od šipa koje je Brannon Braga (ili možda RDM, on je isto šupak) smislio da malo prca Riker/Troi šipere u zdrav mozak. FAIL  Onda malo selimo na DS9 gdje nas čekaju Miles O'Brien i Kira Nerys.  Njihov "sexual tension" nije dugo trajao, ali i bolje da nije, jer ona scena kad Miles masira trudnu Kiru je vrhunac neukusa. Meni se rigalo, i dobro da je ta scena završila kad je završila, jer da je potrajala koju sekundu duže, ja nikad tu epku ne bih odgledao do kraja. No s druge strane, Nerys i Miles su imali zanimljiv "genetski potencijal" (u smislu potencijalnog potomstva, jelte). Naime, ovaj bejb ovdje zove se (pazi sad) Kira O'Brien ideš!LOLBashir i Jadzia Meh, bili bi bez veze... Harry i Sedma  Mogli su bit čudo od šipa, samo da je bilo pameti. On smotan, ona neiskusna. On geek, ona badass... Eh, samo im je nebo moglo bit granica. Janeway i Chakotay Ovo je vjerojatno najpopularniji trekkerski ship uopće. Cijela vojska bijesnih VOY fanova psovala je mater Bragi i ekipi zbog Chakotaya i Sedme. Meni J/C iskreno i nisu nešto. Osim toga, da kapetanica mulja sa svojim prvim časnikom? Ne dolazi u obzir gospodo draga. 
|
| pet 28 kol, 2009 2:48 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: ST shipovi kojima nije bilo suđeno
 Ne znam zašto... al mislim da bi oni bili savršeni za neke sado-mazo igre (master/slave)  Ionako Q kaže da je Neelix Janewayin kučni ljubimac. 
| pet 28 kol, 2009 3:28 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Suikotreki je napisao/la: Hvala ti Suiko, sad sam ostao bez apetita... Što nije nužno loša stvar
|
| pet 28 kol, 2009 3:32 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Eh sad, ne da mi se tražiti po dvdima određene scene bliskosti, pa onda to još uploadati, pa ću bez slikica.
Kim i Paris + Delaney sisters. Blizanke hehe Ali jesmo li ih vidjeli uopće? Ako da, možda u jednoj epki samo, podsjetite me... Uglavnom ovaj -ship, ili bolje reći -ships je bio lajtmotiv u skoro pola serije, a da od toga nismo ništa konkretno doživjeli.
Picard + Crusher Bili su u par opasnih situacija nasamo, čitali su si umove, no na kraju samo par pusica. Ostalo se bazira na doručcima, te eventualnim plesovima u slučaju Picardove zamjene znatiželjnim alienom. Prefriendly odnos, dijelom i zbog uspomene na gospodina Crushera. (Wesleyevog tatu, ne Wesleya)
Riker +Ro U moru Rikerovih avantura, ova je možda izgledala kao najvrućija, zbog temperamenta i Willa i Laren. Bolje bi mi izgledalo da je Riker sa Ro nego sa Troi. Troi je dosadnjikava.
Hoshi + bilo tko Izuzev paralelnog svemira, gdje je prava mala droljica, Hoshi je pristojna cura sa par fobija, mrvu neiskustva, i nekako bez ambicija. Nerazrađen lik, kako emotivno, tako i općenito. Trebali su je spojit sa bilo kime. Bio je onaj alien na Risi, al to je za jednu noć. (hmmm...droljasto?)
Quark + Grilka Bili su u braku, a nisu se 'mejtali'. Joj, ti brakovi iz interesa...
|
| pet 28 kol, 2009 4:14 pm |
|
 |
|
bubica
|
Miki je napisao/la: Picard + Crusher Bili su u par opasnih situacija nasamo, čitali su si umove, no na kraju samo par pusica. Ostalo se bazira na doručcima, te eventualnim plesovima u slučaju Picardove zamjene znatiželjnim alienom. Prefriendly odnos, dijelom i zbog uspomene na gospodina Crushera. (Wesleyevog tatu, ne Wesleya)
Pix i Bevač se u post-Nemesis romanima vjenčaju i dobiju dijete, a kako ja nisam kanonista, zbog toga ih ne uvrštavam u kategoriju "nije im bilo suđeno." Miki je napisao/la: Riker +Ro U moru Rikerovih avantura, ova je možda izgledala kao najvrućija, zbog temperamenta i Willa i Laren. Bolje bi mi izgledalo da je Riker sa Ro nego sa Troi. Troi je dosadnjikava. Potpisujem Miki je napisao/la: Hoshi + bilo tko Izuzev paralelnog svemira, gdje je prava mala droljica, Hoshi je pristojna cura sa par fobija, mrvu neiskustva, i nekako bez ambicija. Nerazrađen lik, kako emotivno, tako i općenito. Trebali su je spojit sa bilo kime. Bio je onaj alien na Risi, al to je za jednu noć. (hmmm...droljasto?) Hoshi je trebala bit lezbijka. I točka. Miki je napisao/la: Quark + Grilka Bili su u braku, a nisu se 'mejtali'. Joj, ti brakovi iz interesa...
Kako nisu? 
|
| pet 28 kol, 2009 4:19 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Au, da, sjetih se da su se skompali u ParMach na krivim mjestima epki . Al kasnije nije bilo Grilke. To je isto bilo za jednu noć.
A za romane ne znam, nisam čitao.
|
| pet 28 kol, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
E dobro... za Harryja i Sedmu mi je fkt bed, al kaj ćeš kad je ženska frigidna 
| pet 28 kol, 2009 9:18 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
Seven + Kim i Ro + Riker bi bili pre zabavni, daleko bolji od realiziranih alternativa.
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| pet 28 kol, 2009 9:25 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
khm eto ja sam jedna od onih koja je htjela vidjeti Chakoty & Janeway ship... bilo bi interesting gledati da je bilo nešto... ok now shoot me, kill me whatever Harry & Sedma pa fakat su si pasali, hehe možda bi jedan drugoga imali što podučavati e da Pickard i Crusher... _Oz je napisao/la: Pix i Bevač se u post-Nemesis romanima vjenčaju i dobiju dijete, a kako ja nisam kanonista, zbog toga ih ne uvrštavam u kategoriju "nije im bilo suđeno."
btw jel mi možeš iskopati negdje kako se točno zovu romani, poslije Nemesis.. baš mi se čita.. sorry na gnjavaži.. ako što iskopaš pošalješ mi na PM... 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| pet 28 kol, 2009 10:06 pm |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
Kira i Dukat  da nije bio toliki negativac možda bi kira i pala na njega 
| sub 29 kol, 2009 12:03 am |
|
 |
|
bubica
|
pahuljica je napisao/la: Kira i Dukat  da nije bio toliki negativac možda bi kira i pala na njega  Tp bi bilo kao da Anna Frank padne na Hitlera 
|
| sub 29 kol, 2009 12:05 am |
|
 |
|
fluffy
Pridružen/a: sub 02 svi, 2009 8:37 pm Postovi: 6576 Lokacija: Rijeka Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Opis Stanja: ---^^^^^------^^------^----------------- Koje si vrste?: fažol
|
_Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: Kira i Dukat  da nije bio toliki negativac možda bi kira i pala na njega  Tp bi bilo kao da Anna Frank padne na Hitlera  znam  ali ipak, bilo je tu momenata 
| sub 29 kol, 2009 12:11 am |
|
 |
|
MINDFVCK
|
Ma kakvi momenti, ono dok se Dukat pikno u guzicu, to je bilo Kiri smiješno, ostatak odnosa se bazirao na nužnosti i nepovjerenju.
|
| sub 29 kol, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
_Oz je napisao/la: pahuljica je napisao/la: Kira i Dukat  da nije bio toliki negativac možda bi kira i pala na njega  Tp bi bilo kao da Anna Frank padne na Hitlera  
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sub 29 kol, 2009 7:27 pm |
|
 |
|
Lieutenant
Pridružen/a: sub 28 ožu, 2009 10:04 pm Postovi: 171 Lokacija: Holodeck Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Vidjesmo ih na pocetku jedne epke kad su isle sa Kimom i Parisom iz holodecka nakon najnovije Captain Proton avanture  Ovako odoka negdi 5. sezona. Nisu curke bile lose Inace ja nebi imo nista protiv Hoshi + T'Pol 
_________________ "I'm a doctor, not a battery."
|
| sub 29 kol, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|