|
Sada je: sri 19 kol, 2026 1:14 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
| Autor/ica |
Poruka |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 20 lip, 2009 1:04 pm Postovi: 2054 Lokacija: Uncanny Valley Spol: Muški Naj Serija: DS9 Opis Stanja: h+ Koje si vrste?: Da
|
 Re: Forumski biljar
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!
_________________ MAKE LOVE, NOT SPAM!
|
| sri 08 srp, 2009 5:19 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira je napisao/la: Ma super, uspijem nagovorit gatere da dođu na biljar, organizirat turnir između trekkija i gatera, i sad na kraju ja ne mogu doc  Predivno   NEĆU!!!!!!!
| sri 08 srp, 2009 5:27 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Dejanira je napisao/la: Mislim, sigurno ce mi i tamo bit dobro, al ono... Bas sam se veselila ovom biljaru u petak  Baš šteta  Al valjda ćemo ih pobjediti u biljaru (i stolnom?  ) i bez tvoje pomoći 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 08 srp, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: Baš šteta  Al valjda ćemo ih pobjediti u biljaru (i stolnom?  ) i bez tvoje pomoći  ah, cvicek koga ti zavaravas?! bez Dejanire nemamo sanse... 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 srp, 2009 9:46 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
A bude već netko drugi navijao za našu ekipu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| sri 08 srp, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
Cvicek je napisao/la: A bude već netko drugi navijao za našu ekipu  a... ja sam konkretno mislio da nju stavimo da igra za gatere. pa bi onda oni, je li, izgubili... ali ako ne dođe onda nista od toga. mislim, uvijek ja mogu igrati za njih, ali mislim da sam korisniji kao "razbijac" u nasem timu.
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sri 08 srp, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Ma super... Nek Dejanira navija... Nek Dejanira igra za gatere... Necu vise nikad doc na biljar 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 08 srp, 2009 10:08 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Ant je napisao/la: Cvicek je napisao/la: A bude već netko drugi navijao za našu ekipu  a... ja sam konkretno mislio da nju stavimo da igra za gatere. pa bi onda oni, je li, izgubili... ali ako ne dođe onda nista od toga. mislim, uvijek ja mogu igrati za njih, ali mislim da sam korisniji kao "razbijac" u nasem timu. Sine, prasac si... Onesposobi ih, pa pobijedi taktika... Dejanira je napisao/la: Ma super... Nek Dejanira navija... Nek Dejanira igra za gatere... Necu vise nikad doc na biljar  Ma doći ćeš... sina malo treba podučiti pristojnosti.  Ne obaziri se na nj. Nije mu lako... ne znati tko ti je otac. Nešto kao Jon Snow. 

|
| sri 08 srp, 2009 10:13 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Dejanira je napisao/la: Nek Dejanira igra za gatere... hej ... ovo zvući kao uvreda ... nama svakako se možeš pridružit kad god
| sri 08 srp, 2009 10:44 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
-fallen-one- je napisao/la: Dejanira je napisao/la: Nek Dejanira igra za gatere... hej ... ovo zvući kao uvreda ... Erm… ovaj… Nije mi namjera bila da to zvuci kao uvreda, samo sam htjela izraziti svoju tugu, čemer i jad jer su me se trekkiji, nakon sto sam godinu dana skoro svaki petak provodila s njima na biljaru samo tako odrekli  U stilu, sta ces nam ti, ionako ne znas igrat, navijaj ili idi kod gatera -fallen-one- je napisao/la: nama svakako se možeš pridružit kad god Awwwwwwww  Eto vam sad, bit ce vam zao kad svaki petak budem na biljaru…  S gaterima… BTW, gateri, rasturite ih u petak 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| sri 08 srp, 2009 11:37 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ja cu slati dobru energiju za gatere... ...treba malo trekere spustiti na zemlju...
| čet 09 srp, 2009 2:15 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ako će se igrati i stolni nogomet, gaterima ne mogu pomoći ni Q, ni Proroci, ni Pah utvare, niti bilo koja vrsta Caretakera  gogogo  edit: ni Oriji ni ascendani Ancientsi, ni onaj uređaj od kojeg se pokupi sva pamet svijeta..... i tak to 
|
| čet 09 srp, 2009 10:09 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...uuuu kaj smo umišljeni... ...baš bi se smijao nekoliko dana da opm se dogodi pobjeda... ...to bi mi dalo povoda za zafrkanciju poražene strane... nerednih godinu dana...
...ajmo gateri, vi to možete...
| čet 09 srp, 2009 10:40 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
|
| čet 09 srp, 2009 11:16 am |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ne, ja sam skoro uvijek na strani slabijih... ...tako su mi dvoboji zanimljiviji... ...pa kar bude iznenađenje... ''reko sam vam ja''... 
| čet 09 srp, 2009 11:17 am |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|