| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Što od Trek serija imate u posjedu?
Chaky je napisao/la: u hrvatskoj ducan sa trek stvarima neces naci (mozda poneku mikro maketu u "more comics" u zagrebu)
...a mislim da i preko njih možeš naručiti nešto... ...dobiju oni kataloge ponude... pa tamo se nešto da naći... 
| uto 30 lis, 2007 1:55 pm |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: sri 05 ruj, 2007 7:13 pm Postovi: 347 Lokacija: Earth
|
 Re: Što imate od fan stuffa u posjedu?
moj inventori star treka. knjige: - Star Trek Enciklopedija - Star Trek Gemini - Star Trek Voyager Spirit Walk - Old Wounds filmovi: 9 DVD-a (fali samo Generation) - 2 collection edition serije: TNG, DS9, VOY, ENT igre: - Birth of Federation - Armada II - Elite Force I, II - Bridge Commander - Starfleet Command III - Trivia - Dominion Wars trudim se nabavit bilo kakvu figuricu ili maketu...u Osijeku nema nigdje, bilo je neko vrijeme u Land of magicu, ali vise nema ni karata a kamoli neceg drugog. A preko neta se ne usudim narucivat....strah od nepoznatog 
| čet 01 stu, 2007 11:08 am |
|
 |
|
Commander
Pridružen/a: čet 06 tra, 2006 10:21 am Postovi: 333 Lokacija: Zagreb, Sesv. Kraljevec
|
Hehe ja sam skroman  Od inventara: - admiralska uniforma sa hlacama i dolcevitom te plasticnim USSCroatia komunikatorom - crna ST kratka majica - sve serije minimalno u DVDRip kvaliteti, Voyager i filmovi u DVD kvaliteti, VOY, DS9, TNG i ENT Extras - Star Wreck svih 7 nastavaka remasteriranih ukljucujuci i zadnji film u DVD verziji - Hidden Frontier, Star Track, New Voyages fan serije kompletne u najvecoj dostupnoj kvaliteti - ST Enciklopedia, ST TNG Technical Manual E-book, Fizika Zvjezdanih staza - Domaci ST fan projekti - sinkronizacija i epizode - Fanzini (to trebam jos vidjeti koji brojevi) - Star Trek: Armada - StarFleet Command 3 - Star Trek: Bridge Commander - Star Trek: Legacy To je zasad to... U planu je nabavka svih epki i filmova u HD kvaliteti, pravi komunikator, pravi pipci te admiralski pojas. Onda Star Trek Star Charts, Voyager Compendium te knjiga Federacija.
_________________ Pročitajte intervju sa Eugeneom Roddenberryjem ovdje http://www.ufpcroatia.com - Hrvatski Star Trek portal
http://forum.ufpcroatia.com - SciFi forum
|
| pon 12 stu, 2007 11:50 pm |
|
 |
|
the Red Viper
Pridružen/a: sub 20 svi, 2006 1:38 am Postovi: 11340 Spol: Muški Naj Film: First Contact Opis Stanja: ε > 0
|
http://www.1st-chess-sets.com/productvi ... ctcode=346Šteta što je ponestalo primjeraka, bilo bi baš fora imati tako nešto! 
_________________ "Pipci! Oni ulaze svuda!", Mirna.
|
| sub 12 tra, 2008 7:33 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 27 srp, 2006 5:16 pm Postovi: 706 Lokacija: Sl.Brod
|
Ovako:
Sve serije, filmove, extras, igre... onda imam karte, enciklopediju, jednu ST majicu (ne mogu nac).... i jos neceg sigurno
| sub 12 tra, 2008 9:42 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ja imam sljedeće: -Maketu USS Enterprise E - Sovereign klase -3 komunikatora (TNG-ov, od udruge USS Croatia i Klingonski - ručno izrađen) -uniformu - gornji dio -2 majice - 1 starfleet i 1 klingonska -dosta ST slika i muzike na kompu -film First Contact -ručno izrađen phaser -od igrica imam ST Armada 2, ST Bridge Commander, ST Starfleet Command 3 i ST Legacy
To je to zasad, ali namjeravam povećat zbirku
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sri 18 vel, 2009 9:26 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: čet 17 kol, 2006 11:19 pm Postovi: 982 Lokacija: BiH Naj Serija: TNG Naj Film: Nemesis Koje si vrste?: Human
|
Bridge Commander sa ekspanzijama Kobayashi Maru 0.9 1.0 i 1.1 Elite Force I i II Armada I i II Starfleet Command I, II i III Legacy Away Team Komunikator iz Voyagera Sve serijale i filmove Model Sovereign klase dužine 50 cm Poster Galaxy klase dimenzija 1m sa 80 cm Sad je na redu uniforma iz First Contacta i model Galaxy klase. 
| uto 30 lip, 2009 7:22 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Lijepa kolekcija Nermin
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 30 lip, 2009 7:38 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...eto i od prije koji dan... i TAS sam nabavio... zahvaljujući kolegi forumašu...
...sad to sam treba pogledati... djeluje zanimljivo...
| pet 03 srp, 2009 12:48 am |
|
 |
|
Overlord
|
E šta kažete na ovo:

Ja bi to

|
| pet 27 stu, 2009 2:03 am |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
filmove: voyage home, generations i FC posteri: spock i star trek XI 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pet 27 stu, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Fire and Blood
Pridružen/a: sub 07 ožu, 2009 6:25 pm Postovi: 4100 Lokacija: On the lost moon of Poosh Opis Stanja: jet lagno.... Koje si vrste?: Time Lord
|
serije TNG i ENT...
nije puno, al je vrijedno...
_________________ It is smaller on the outside!
|
| pet 27 stu, 2009 4:58 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Imam samo DVD orginalne filmova, i serije na VHS -u koje sam snimala prije nekoliko godina.
|
| pet 27 stu, 2009 6:04 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: sub 05 ruj, 2009 10:29 pm Postovi: 1419 Opis Stanja: Oprosti mi Boze jer sam Dalmatinac
|
Iman manje vise sve serije i filmove doma, mislin. Ako nije nesto u posudbi.  Ostalo, nista posebno.
_________________ How peaceful life would be without love, Adso. How safe, how tranquil... and how dull.
|
| sub 28 stu, 2009 3:31 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: uto 25 kol, 2009 8:47 pm Postovi: 919 Lokacija: oh no I frakked it up again... Spol: Ženski
|
ja nemam ništa od fan stuffa  nikako da nabavim nešto.. iako bi htjela maketu Voyagera.... Osim dvd-a sa epaka... btw jel netko vidio negdje da ima za kupiti privjesak za ključ mala maketa voygera??? 
Cal Lightman: Nobody can tell the whole truth, it's subjective, and passes through our own filters. Judge Quinn: How about you promise to be honest to the best of your ability? Cal Lightman: Now you're talking!
|
| sri 06 sij, 2010 2:08 pm |
|
 |
|