| Autor/ica |
Poruka |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
 Re: BRODOVI
Pa tvorci brodova tu također ne mogu ništa, jer puno toga scenaristi promjenu usput.
Ali kanon je samo ono što se vidi, čuje ili da pročitati.
Ako recimo galaxy se ne može nositi sa Borg kockom, a Voyager može. To nije nelogičnost, već dokaz da je ovaj drugi jači.
Isto tako prometheus je ratni brod, napravljen za potrebe rata, značl logičan je zaključak da je to najjača klasa, jer inače nebi bilo potrebe za stvaranjem iste 
|
| pet 03 tra, 2009 4:32 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
daj dosta o Prometheus - u i Sovereigena....
Sta mislite o tko bi dobio u bitci izmedu Sovereigna i romulske Warbird???
|
| pet 03 tra, 2009 7:37 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sovereigen naravno.
Ti brodovi su bili snažni za vrijeme Enterprisea-D, kasnije su konstruirani jači brodovi. 
|
| pet 03 tra, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
hehe...Sovereign smijesan si
Prometheus je isti k**** ko i Sovereign samo sa MVAM modom, eto....tako da to daje prednosti Prometheusu.. ..
...Enterprise NX, NX, NX-01, ole ole oleeee!!

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| pet 03 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
svasta procitah i imam nesto da dodam. kao prvo galaxy klasa je mnogo jaca od intrepid klase i tu nema sporenja.moze rai tara da se koprca koliko hoce ali intrepid je samo istrazivacki mali brodic. druga stvar je velicanje suvereigna i prometheusa. prilikom otimanja prometheusa od strane romulanaca u poteru su poslata 2 defianta i 1 akira. rezultat je da su bez problema zaustavili prometheusa. e sad ce neko da kaze to su 3 broda protiv jednog. ali odma ide kontra argument. sredstva koja su potrebna za 1 suvereign su dovoljna za 10 defianta (pricam odokativno jer me mrzi da trazim podatke i uporedjujem), a 10 defianta bi pojelo suvereigna sa sve picardom i datom  nista bolje se ne bi ni prometheus proveo.
_________________ http://www.forum.hr/showthread.php?t=607234
http://s233.photobucket.com/albums/ee199/mivicek/20090724%20Liburnicon%202009/?action=view¤t=IMG_1855_resize.jpg
|
| sub 04 tra, 2009 5:04 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Kolko se ja sjećam ja sam isto rekao da su podjednake snage, samo što Prometheus ima taj MVAM, a Sovereign kvantna torpeda
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| sub 04 tra, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Sovereign je napisao/la: Kolko se ja sjećam ja sam isto rekao da su podjednake snage, samo što Prometheus ima taj MVAM, a Sovereign kvantna torpeda Pa i Prometheus ima kvantna torpeda... dakle imaju jednako moćno oružje... samo Prometheus X3 
| sub 04 tra, 2009 4:56 pm |
|
 |
|
nešt po svom izboru
Pridružen/a: ned 08 vel, 2009 12:42 pm Postovi: 1210 Lokacija: Sector001 Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Dezurni krivac za sve
|
OGamer je napisao/la: . prilikom otimanja prometheusa od strane romulanaca u poteru su poslata 2 defianta i 1 akira. rezultat je da su bez problema zaustavili prometheusa.
a ja ti sad od sveg srca predlazem da pogledas tu epku ponovo....VOY Message in the Botle... ...jer su inace brodom u tom trenutku upravljala 2 EHM-a koaji nisu znali ni stitove podici(fala bogu na Malcolmovom Tactical Alertu iliti u "novije" doba Red Alertu)... ...i PS.tom su prilikom onesposobili 20-tak romulanaca ...

Citat: 25. Archer je osnovao federaciju....zato svi jezik za zube kad krenete nest srat po ENT.u i Archeru
|
| sub 04 tra, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
|
| sub 04 tra, 2009 8:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
a zasto svada kada nikada necemo saznat koji je jaci osim ak se ne sretnu u borbi
|
| ned 05 tra, 2009 12:19 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Dambaa_15 je napisao/la: a zasto svada kada nikada necemo saznat koji je jaci osim ak se ne sretnu u borbi To se slažem Hmmm...trebalo bi predložit nekom da snimi tako nešto, mislim da bi to bio žestoki fight
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| ned 05 tra, 2009 6:10 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
|
| ned 05 tra, 2009 8:02 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ja mislim da ćemo se svi složit oko toga da sve ovisi o kapetanu i posadi broda

|
| pon 06 tra, 2009 2:03 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ali jos nerazumijem kako Sovereign moze biti jaci od Prometheusa kada je o sastavljen o Sovereign djelova.
|
| pet 10 tra, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...neznam da li je stavljena negdje slika Brinskog broda... ...ako nije... ...ovako on izgleda... ...zanimljiv dizajn...

| pet 19 lip, 2009 6:02 pm |
|
 |
|