| Autor/ica |
Poruka |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
 Re: Avatari & Potpisi
Znam... primjetila sam. I iz nekog razloga je sig dosta uži od prvog. Kakvi su to suženi poljupci hm? Neću te tlačit više da vratiš stari kiss na novi sig. Uopće niš ne sugestiram. 
| pet 12 lip, 2009 12:17 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 14 lip, 2009 7:25 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
odličan avatar i sigg i citat pogotovo
|
| ned 14 lip, 2009 8:14 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Slika me asocira kao da se počinje neka fantasy RPG igrica pa se bira između likova koje ćeš voditi  A citat je bezobrazan, iako pooooprilično istinit  Uvijek su mi sumnjive cure koje prečesto plaču  edit: da ne bude zabune, moj komentar je bio za Dejanirin sig 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 15 lip, 2009 11:51 am |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
redhair je napisao/la: nabijem što je za avatar dozvoljeno samo 16kb pa mi je sad samo 86x86 pixela Evo srećo, 120x120, 15 KB 
|
| pon 15 lip, 2009 12:03 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
Pridružen/a: sub 25 tra, 2009 10:11 pm Postovi: 1283 Lokacija: where the wild things are Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: ST: IV Opis Stanja: andy warhol <3
|
_Oz je napisao/la: redhair je napisao/la: nabijem što je za avatar dozvoljeno samo 16kb pa mi je sad samo 86x86 pixela Evo srećo, 120x120, 15 KB  Hvala
|
| pon 15 lip, 2009 12:04 pm |
|
 |
|
Fiktorolog
|
sad imam novi ljepši i poboljšani avatar zahvaljujući oz-u
|
| pon 15 lip, 2009 12:07 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
Evo i ja promijenio avatar. Ovaj spada u starije primjerke iz moje pozamašne kolekcije avatara, ali mi je definitivno jedan od najdražih (možda je mrvicu šovinistički, ali... nitko se još nikad nije bunio  ). Novi sig je u čast šampionima.
|
| pon 15 lip, 2009 12:42 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira, avatar i sig su ti prekrasni. Citat...uhm...  ma avatar i sig su prekrasni. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 15 lip, 2009 4:28 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 15 lip, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hehe hvala svima 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 15 lip, 2009 5:08 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
OZov avatar me pomalo zbunjivao... prvih par puta sam prvo mislio da je Miroslav jer on ima sličan avatar lika sa sunčanim naočalama 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 16 lip, 2009 2:22 am |
|
 |
|
bubica
|
Cvicek je napisao/la: OZov avatar me pomalo zbunjivao... prvih par puta sam prvo mislio da je Miroslav jer on ima sličan avatar lika sa sunčanim naočalama  Okej, s obzirom da si (u onom drugom postu) priznao da si pijan, mogu ti oprostit takvu rookievsku zabunu... mislim, Jack Bauer i Charles Trip Tucker III  Vidiš i razliku u izrazu lica, Jack je po običaju nadrk... Odlučan da muči zlog terorista i odreže mu sve udove (i glavu ako treba), dok je Trip happy jer je skinuo br.47 sa svoje "to do" liste... 
|
| uto 16 lip, 2009 10:22 am |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Ma nema veze je li sam pijan ili ne *, to sam primjetio koji dan prije ( * u stvari bio sam onak taman pripit, dok sam dovršio onaj volim/nevolim već sam bio trijezan  ) Mislio sam onako dok prelistavam temu pa kraićkom oka registriram avatar "neka faca s tamnim naočalama" bez da ga baš pogledam, i samo prvu sekundu mi se učini da je to Miroslavov... sekundu nakon naravno vidim da nije 
|
| uto 16 lip, 2009 1:30 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
_Oz je napisao/la: Evo i ja promijenio avatar. Ovaj spada u starije primjerke iz moje pozamašne kolekcije avatara, ali mi je definitivno jedan od najdražih ...hm, ako mogu primjetiti... ...ta je slika iz epizode Desert crosind iz kraja prve sezone... ...no tad se još nije spetljavao s T'Pol... to se dogodilo tek poslije... ...tako da ti avatar nije kanon...
| uto 16 lip, 2009 2:27 pm |
|
 |
|