| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Prava muškarčina za Cartericu?
Dakle, da riješimo ovo jednom za svagda...  Jack O'Neill ili Rodney McKay? Još sam mislio eventualno, eventualno staviti Pete Shanahana, ali on je izvan konkurencije...  I nema tri opcije radi točnijih rezultata... Vote now! Indeed!

|
| pon 01 lip, 2009 9:09 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
 Re: Prava muškarčina za Cartericu?
Od ponuđenog izbora mislim da je McKay bolji za nju... u svakom slučaju bi bilo zanimlivo vidjeti kako bi to ispalo  Možda je MacKay bolji izbor za Cartericu, ali Atlantisova doktorica je bolji izbor za MacKaya... djeca bi im bila nadarena i za fiziku i za medicinu 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pon 01 lip, 2009 9:12 pm |
|
 |
|
bubica
Pridružen/a: pon 13 lis, 2008 12:48 pm Postovi: 10381 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: ST: IV Opis Stanja: kujasto Koje si vrste?: govedo
|
|
| pon 01 lip, 2009 9:21 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 01 lip, 2009 9:33 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Kako netko može biti bolji od Jacka? To je....nečuveno...neobjašnjivo...nemoguće....ne...a u kojoj sezoni se on pojavljuje? Ostajem pri Jacku, pa zaboga, tek sam ga zavoljela.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 lip, 2009 9:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
hm... pojavi se prvi put tamo negdje u 4. ili 5. sezoni, nisam sigurna U SG1-u se pojavljuje u samo nekoliko epizoda, ali je zato jedan od glavnih likova u Atlantisu I predivan je  Najsavrseniji dr.sc. ikad Mislim, nemojte me krivo shvatit, obozavam ja i Jacka, ali jednostavno mi je McKay bolji  I mislim da bi on i Carterica bili bolji par 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 01 lip, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Kako netko može biti bolji od Jacka? To je....nečuveno...neobjašnjivo...nemoguće....ne...a u kojoj sezoni se on pojavljuje? Ostajem pri Jacku, pa zaboga, tek sam ga zavoljela. jadna mirno, srusili ti jackocentricni sustav  ma ja jacka obozavam, ali mckay ima velikog potencijala, veselim se atlantisu i njegovoj pojavi u SG-1. a i ponavljam, ima li boljeg para od dvoje astrofizicara  ?
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| pon 01 lip, 2009 9:56 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
alien she je napisao/la: jadna mirno, srusili ti jackocentricni sustav  ma ja jacka obozavam, ali mckay ima velikog potencijala, veselim se atlantisu i njegovoj pojavi u SG-1. a i ponavljam, ima li boljeg para od dvoje astrofizicara  ? Osjećam se ko blatom uprljani seljak koji je nakon dugog dana čuvanja svinja došao u gradsku tavernu na kriglu lošeg piva da bi saznao kako je neki luđak Kopernik rekao da se Zemlja okreće oko Sunca. I onda se vratio svinjama. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| pon 01 lip, 2009 9:58 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
wotever ... 
| pon 01 lip, 2009 10:01 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Stvarno nisam očekivao toliko McCarter shippera... 

|
| uto 02 lip, 2009 2:19 am |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Koja anketa... pa ja, naravno 
| uto 02 lip, 2009 9:47 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
T'Rapavi je napisao/la: Stvarno nisam očekivao toliko McCarter shippera...  jooooj, što si napravio ... što je Ant napravio ... ANT GDJE SI?!!!!! kad te se sčepam ...
| uto 02 lip, 2009 10:14 am |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
T'Rapavi je napisao/la: Stvarno nisam očekivao toliko McCarter shippera...  Ajme da, ni ja ne mogu vjerovat McCarter 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 02 lip, 2009 11:08 am |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Jack O'neill je bolji Rodney mi izgleda too much geek
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 02 lip, 2009 11:18 am |
|
 |
|
Admiral
|
Dejanira je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Stvarno nisam očekivao toliko McCarter shippera...  Ajme da, ni ja ne mogu vjerovat McCarter  s obzirom da nije nikad niš ni bilo baš između njih dvoje ... ja se ne brinem. 
| uto 02 lip, 2009 12:29 pm |
|
 |
|