|
Sada je: sri 29 srp, 2026 9:26 pm.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Komentari forumskih statistika
| Autor/ica |
Poruka |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
 Re: Komentari forumskih statistika
...a lijepo mu kažem da to ne shvati doslovno... i eto ti ga na...
| pon 01 lip, 2009 12:38 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
Ti si krivo shvatio , pa ja sam tek treći na listi i ti imaš više nego duplo postova od mene ovaj put tak da mogao bi ti malo smanjit sa spammanjem
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pon 01 lip, 2009 12:43 pm |
|
 |
|
Make it so
Pridružen/a: uto 08 sij, 2008 10:38 pm Postovi: 8181 Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Ja padam kontinuirano 
_________________ Surviving the new decade
|
| pon 01 lip, 2009 3:07 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...ma sve sam ja dobro shvatio... ...ti si krivo shvatio... ...nije cilj naspamati pun kufer postova... ...cilj je napisati pun kufer konstruktivnih postova... ...no kako admini i globalci ne mogu pisati spam... ...dakle ti spamas vise od mene...
| uto 02 lip, 2009 1:28 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Obzervacija: Obojica ste spameri i obojica se ovdje prepucavate samo da bi napisali još koji beskoristan post više Kao što sam već jednom napisao za ovaj topic: "Spameri spamaju o spamanju" 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 02 lip, 2009 1:45 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Stigle nove statistike...Raste broj novopridošlica... 10 prošli mjesec. Postcount se i dalje drži na 7-8000 mjesečno. Hrpa novih tema. Zadnjih dana opet navraća više ljudi  Sve u svemu.... dobro je ... barem što se statistika tiče 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| pet 03 srp, 2009 3:27 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
A jel onda vi oduzimate taj broj spamova s njihovih brojeva postova koji oni sebi kontinuirano nabijaju? Ko je razumio shvatiti će... 
| pet 03 srp, 2009 3:31 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Spet je napisao/la: A jel onda vi oduzimate taj broj spamova s njihovih brojeva postova koji oni sebi kontinuirano nabijaju? Ko je razumio shvatiti će...  People imamo security breach!!! Niš spameri moji dragi  , upravo sam u CP i za to "zbrajanje" isključio postcount isto kao što je i za "Quarks playground" ... ionako sam o tome razmišljao da budem... spet me samo potaknula da to obavim. Spet, javi mi na privat tko to širi informacije, admin će ti biti dužan uslugu 
|
| pet 03 srp, 2009 4:05 pm |
|
 |
|
Number One
Pridružen/a: ned 07 lip, 2009 7:32 pm Postovi: 6198 Naj Serija: TOS Naj Film: ST: XI Koje si vrste?: Wraith
|
ja tebe niš ne kužim šta si ti sad reko?
| pet 03 srp, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Spet je napisao/la: Ko je razumio shvatiti će... Spet je napisao/la: :shock:
ja tebe niš ne kužim šta si ti sad reko? Ehm... onda te nisam shvatio.... ehm... Ili se izvlačiš da nisi to pitala jer sam tražio tko širi informacije? Mah... nije ni bitno ... glavno da sam se sad nasmijao glede zbrke 
|
| pet 03 srp, 2009 4:21 pm |
|
 |
|
Number One
|
kakve informacije? 
| pet 03 srp, 2009 4:25 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
|
Spet je napisao/la: kakve informacije?  A kvragu... sad sam sam sebe pokopao... Ma nikakve informacije 
|
| pet 03 srp, 2009 4:33 pm |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Tko je top spamer?  Trudila sam se prošli mjesec. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| pet 03 srp, 2009 8:40 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...ja znam da nisam...
| sub 04 srp, 2009 12:02 am |
|
 |
|
Number One
|
Cvicek je napisao/la: Spet je napisao/la: kakve informacije?  A kvragu... sad sam sam sebe pokopao... Ma nikakve informacije  ako nisam među prvih 5 uopće neću pričat s tobom. 
| sub 04 srp, 2009 1:51 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|