| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Rasprave o ST vrstama (mix)
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| pet 22 svi, 2009 7:34 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
 Re: Predstavite se
Da... čak toliko fanatično da je na granici s razumom. 
| pet 22 svi, 2009 7:48 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 22 svi, 2009 1:14 pm Postovi: 33 Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: Generations
|
Meni su sve vrste u ST drage na svoj način. Ferengiji i Kardasijanci najviše zbog retorike koja, kada uklonimo sloj fikcije, strahovito nalikuje našoj ljudskoj. Jasno, kada obučemo rukavice. 
|
| pet 22 svi, 2009 7:51 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Obsidian Order je napisao/la: Meni su sve vrste u ST drage na svoj način. Ferengiji i Kardasijanci najviše zbog retorike koja, kada uklonimo sloj fikcije, strahovito nalikuje našoj ljudskoj. Jasno, kada obučemo rukavice.  I kad stavimo maske na glavu! 
| pet 22 svi, 2009 7:54 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
Pridružen/a: pet 22 svi, 2009 1:14 pm Postovi: 33 Spol: Ženski Naj Serija: DS9 Naj Film: Generations
|
Suikotreki je napisao/la: I kad stavimo maske na glavu!  Pod maskama smo uvijek (kao persone, i doslovno i preneseno i prevedeno) 
|
| pet 22 svi, 2009 7:57 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Obsidian Order je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: I kad stavimo maske na glavu!  Pod maskama smo uvijek (kao persone, i doslovno i preneseno i prevedeno)  Eto... jedna stvar koja je toliko različita od Kardasijanaca a pogotovo Ferengija...
| pet 22 svi, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
 Re: Rasprave o ST rasama (mix)
Super tema, ali promašen naslov. U ST-u postoje vrste, a ne rase. 
|
| uto 26 svi, 2009 4:24 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Obsidian Order je napisao/la: Super tema, ali promašen naslov. U ST-u postoje vrste, a ne rase.  Pa zapravo, postoje i rase, ali unutar vrsta... Probali smo bobi već skrenuti pozornost na to i na SFC-u, ali on se svejedno drži rasa, a ne vrsta... Uglavnom, ispravio sam naslov teme. 

|
| uto 26 svi, 2009 7:31 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
T'Rapavi je napisao/la: Obsidian Order je napisao/la: Super tema, ali promašen naslov. U ST-u postoje vrste, a ne rase.  Pa zapravo, postoje i rase, ali unutar vrsta... Probali smo bobi već skrenuti pozornost na to i na SFC-u, ali on se svejedno drži rasa, a ne vrsta... Uglavnom, ispravio sam naslov teme.  Navedi mi ime jedne rase u ST serijalu. 
|
| uto 26 svi, 2009 8:05 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
|
Obsidian Order je napisao/la: T'Rapavi je napisao/la: Obsidian Order je napisao/la: Super tema, ali promašen naslov. U ST-u postoje vrste, a ne rase.  Pa zapravo, postoje i rase, ali unutar vrsta... Probali smo bobi već skrenuti pozornost na to i na SFC-u, ali on se svejedno drži rasa, a ne vrsta... Uglavnom, ispravio sam naslov teme.  Navedi mi ime jedne rase u ST serijalu.  Mmm bijela rasa? 
| uto 26 svi, 2009 9:16 pm |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Suikotreki je napisao/la: Mmm bijela rasa?  Biološki gledano to nije rasa, a antropološki gledano postoji samo jedna ljudska rasa. 
|
| uto 26 svi, 2009 10:03 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: uto 09 pro, 2008 11:31 pm Postovi: 2424 Lokacija: OSIJEK Spol: Muški Naj Serija: ENT Opis Stanja: Asimiliran !
|
 Re: Rasprave o ST vrstama (mix)
Meni je isto normalnije koristit izraz rase ,vrsta to neka vise ide uz biljke i zivotinje !
| uto 26 svi, 2009 10:52 pm |
|
 |
|
MINDFVCK
Pridružen/a: sri 08 tra, 2009 6:22 pm Postovi: 7444 Koje si vrste?: Sprdator
|
Tuđinci, još korektniji izraz.
Izvanzemaljci, to je još korektniji izraz, premda pomalo eksfajlovski.
|
| sri 27 svi, 2009 12:17 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
4 od 1 je napisao/la: Meni je isto normalnije koristit izraz rase ,vrsta to neka vise ide uz biljke i zivotinje ! Pitanje je što je normalnije, a što ispravnije.  Ako bi u ST-u postojale samo rase, to bi značilo da su ljudi, Romulanci, Klingonci, mjenjolici, Kardasijanci, Vorte i svi ostali barem jednom spomenuti - pripadnici iste vrste.
|
| sri 27 svi, 2009 10:11 am |
|
 |
|
Cadet 3rd year
|
Miki je napisao/la: Tuđinci, još korektniji izraz.
Izvanzemaljci, to je još korektniji izraz, premda pomalo eksfajlovski. Neupotpuni termin jer Zemlja nema status u odnosu na današnji koji je gotovo izoliran.
|
| sri 27 svi, 2009 10:14 am |
|
 |
|