| Autor/ica |
Poruka |
|
Predsjednica
Pridružen/a: pet 05 svi, 2006 7:11 pm Postovi: 2008 Lokacija: where no WOMAN has gone before.... Spol: Ženski Naj Serija: TOS Naj Film: First Contact Koje si vrste?: Human
|
 Re: 1. maj-forumski rostilj
Ovako oni koji nisu u Zagrebu nek u petak ne donose novce ako misle doc nego za taj iznos meso i cugu... jer u PETAK NISTA NE RADI.
_________________ Yeah, I am harsh. I'm also demanding, stubborn, self-sufficient, and always right
|
| pon 27 tra, 2009 9:14 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ja sam za, sto se tiće novaca, mozemo se naći u Srijedu poslje 4. Samo da u Petak bude lijepo sun  čano.
| pon 27 tra, 2009 9:39 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
+ 
_________________ quote: "They say time is the fire in which we burn".
|
| pon 27 tra, 2009 9:43 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
Ted;DeA je napisao/la: Ovako oni koji nisu u Zagrebu nek u petak ne donose novce ako misle doc nego za taj iznos meso i cugu... jer u PETAK NISTA NE RADI. da šefice  ...ali ja još u četvrtak javim, jer sada pak imam gužvu oko 1.Maja...
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| pon 27 tra, 2009 9:52 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
Pridružen/a: pet 07 tra, 2006 6:25 pm Postovi: 3541 Lokacija: Zagreb Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: tempus fugit Koje si vrste?: wtf
|
Jel se može dat lova sutra  ja ne mogu u srijedu, a u četv. tek kasnije dolazim u klub oko pol 9-9 p.s. jel mogu doči i oni koji nisu na forumu (naravno uz to da daju 50 kn)
|
| pon 27 tra, 2009 10:02 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
El Zvonko je napisao/la: Jel se može dat lova sutra  ja ne mogu u srijedu, a u četv. tek kasnije dolazim u klub oko pol 9-9 Joj, ja sutra mogu jedino oko 12-1, pa ak ti ne odgovara tada, probaj pitat Teddeu jel se ona mozda moze nac s tobom kasnije (ili Ant ili bilo tko iz uduge...) Da, da, naravno, ak imate frendove koji bi htjeli s nama, super  Pogotovo ak su neki zgodni frendovi  Necemo se Teddea i ja bunit 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 27 tra, 2009 10:15 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Što manje muških, bit će bolje 
| pon 27 tra, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: Što manje muških, bit će bolje  Brick, nemas pojma 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| pon 27 tra, 2009 10:17 pm |
|
 |
|
Über Trekkie
|
BrickTop je napisao/la: Što manje muških, bit će bolje  ok, ulovit ću nekog od tu meni bližih  pa mu dat onda lovu sutra 
|
| pon 27 tra, 2009 10:20 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
gledam prognozu sada, vrijeme promjenjivo za petak...hmm
_________________ What's the miracle, if life itself is not? Who am I to praise it's worth With a hymn?? I may stumble over words that I forgot, Just as life itself will slowly begin.
|
| uto 28 tra, 2009 4:30 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Mah... ako bi i kišilo, nađemo neki paviljon ili nešto slično 
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| uto 28 tra, 2009 4:31 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Mah... ako bi i kišilo, nađemo neki paviljon ili nešto slično  Sta tamo postoje paviljoni? Ok, dakle, jel moze okupljanje s novcima sutra u 4 na trgu? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 28 tra, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Lieutenant
|
to sutra neko okupljanje ili samo dostava novaca 
|
| uto 28 tra, 2009 8:01 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...Maša će samo pobrat novce, pozdravit vas i poslat doma...
| uto 28 tra, 2009 8:08 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
talos je napisao/la: to sutra neko okupljanje ili samo dostava novaca  Pa dostava novaca... I nadam se da cemo otic na neku kavu/pivu... Aj dođi i ti I da btw, ljudi, jel moze onda sutra? Tko je uopce rekao da ide... Cvicek, suiko, teddea, sovereign, brick, ant, zvonko... Jesam kog zaboravila? Leo, ti isto dolazis?  Mirna i Hrcak, ocekujemo i vas  I ne prihvacamo ne kao odgovor  je**mu Bobo, nemoj odavat moje planove 
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 28 tra, 2009 8:09 pm |
|
 |
|