Autor/ica |
Poruka |
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Stargate Atlantis
Stargate Atlantis je spin-off serije Stargate SG-1. Serija se nastavlja na kraj sedme sezone serije SG-1, a bavi se avanturama nove grupe likova u gradu Drevnih Atlantisu koji se nalazi u dalekoj galaksiji Pegaz. Odmah pri dolasku u grad susreću prijatelje, ali i moćne neprijatelje koji su prije nekolio tisuća godina pokorili Drevne, najrazvijeniju i najmoćniju rasu u svemiru. Preuzeto sa Crogatea
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
ned 19 tra, 2009 12:14 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
Re: Stargate Atlantis
...ok, moram bolju sliku staviti... ...fale dva predobra lika...
...eto i moje , malo draže ekipe... ...jednostavo su mi svi sjeli... ...zanimljiva priča, situacije interakcije između likova... ...negativci... ...sviđaju mi se zastave na desnom ramenu na unigormama i uniforme same po sebi... ...sve mi je super kod SGA...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
pon 20 tra, 2009 12:30 am |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Meni je SGA isto odličan, sada sam na kraju treće sezone i super mi je. Ali ipak je SG-1 draži...
pon 20 tra, 2009 12:31 am |
|
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
bobo, stavio si sliku bez Carterice, moram ja naći bolju
pon 20 tra, 2009 12:32 am |
|
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: bobo, stavio si sliku bez Carterice, moram ja naći bolju Aj sad svatko nek nađe po jednu pa cemo ih sve stavit u onaj prvi post Da svi budu zadovoljni
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
pon 20 tra, 2009 12:33 am |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Kad se već ispravljamo - u postu piše "Arlantisu" umjesto "Atlantisu" A i nisam siguran da li je točna činjenica da su Drevni poraženi prije nekoliko milijuna godina?! Zar se ne radi o tisućama godina?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
pon 20 tra, 2009 2:47 am |
|
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
Cvicek je napisao/la: Kad se već ispravljamo - u postu piše "Arlantisu" umjesto "Atlantisu" A i nisam siguran da li je točna činjenica da su Drevni poraženi prije nekoliko milijuna godina?! Zar se ne radi o tisućama godina? Indeed! Atlantis je izgrađen mislim pred nekoliko milijuna godina, a potopljen tj. Drevni poraženi (recimo) pred desetak tisuća godina ako se ne varam.
pon 20 tra, 2009 10:40 am |
|
|
mindfrelling bloodsucker
|
Ispricavam se na pogreskama Atlantis jos nisam gledala, pa sam to samo copy/pastala sa Crogatea Eto, oni tamo nemaju pojma Evo, sad je sve ispravljeno Ako ima jos kakvih greskica, javite
Sv. Augustin (354-430)
|
pon 20 tra, 2009 12:20 pm |
|
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Jel to dobro? Jel vrijedi pogledat?
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
pon 20 tra, 2009 12:53 pm |
|
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Hrčak je napisao/la: Jel to dobro? Jel vrijedi pogledat? naravno da je dobro i svakako vrijedi pogledati
pon 20 tra, 2009 1:01 pm |
|
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19664 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...jedva čekam kad curke jednog dana dođu do Atlantisa i kad ga počnu hvaliti kako im je dobar...
_________________ [url=http://img218.imageshack.us/i/cvijee.gif/]
|
pon 20 tra, 2009 1:30 pm |
|
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Mr.bobo je napisao/la: ...jedva čekam kad curke jednog dana dođu do Atlantisa i kad ga počnu hvaliti kako im je dobar... ma mogu ga hvalit kolko hoće, ali nikad neće biti tolko dobar kao sg1
pon 20 tra, 2009 1:55 pm |
|
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
BrickTop je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Jel to dobro? Jel vrijedi pogledat? naravno da je dobro i svakako vrijedi pogledati Uz napomenu da nije poželjno da ga počneš gledati prije nego dođeš do kraja 7. sezone SG-1... je li tako Ant i ostali?
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
uto 21 tra, 2009 2:00 am |
|
|
mindfrelling bloodsucker
|
Cvicek je napisao/la: Uz napomenu da nije poželjno da ga počneš gledati prije nego dođeš do kraja 7. sezone SG-1... je li tako Ant i ostali? Ajme nemoj da pocne i ovdje
Sv. Augustin (354-430)
|
uto 21 tra, 2009 9:22 am |
|
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Cvicek je napisao/la: BrickTop je napisao/la: Hrčak je napisao/la: Jel to dobro? Jel vrijedi pogledat? naravno da je dobro i svakako vrijedi pogledati Uz napomenu da nije poželjno da ga počneš gledati prije nego dođeš do kraja 7. sezone SG-1... je li tako Ant i ostali? nop, sga ide sa osmom sezonom ... kao što uvijek ponavljam (bute vi zapamtili), sga ide direktno nakon NEW ORDER epizode (prva i druga 8 sezone, ili samo prva ako je spojena u jednu).
uto 21 tra, 2009 10:24 am |
|
|
|