| Autor/ica |
Poruka |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
 Re: Zašto je Stargate toliko dobar?
Joj, joj... ovisnice. Tak sam vam zavidan... 

|
| sri 08 tra, 2009 11:12 pm |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
awww ... i jaaa biii!!! sve ponovo! ... po koji, sedmi put? nah, koga briga!
| čet 09 tra, 2009 12:15 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
-fallen-one- je napisao/la: awww ... i jaaa biii!!! sve ponovo! ... po koji, sedmi put? nah, koga briga! đizus... ja toliko nisam ni trek gledao... ...ja se samo ponosim svojom raznovrsnošću u gledanju različitih SF serijala...
| čet 09 tra, 2009 12:25 am |
|
 |
|
Admiral
Pridružen/a: sri 04 lis, 2006 5:42 pm Postovi: 775 Lokacija: 7th Level Of Hell - For Violent and Wicked Ones Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Drowning In Hell, Burning In Heavens
|
Mr.bobo je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: awww ... i jaaa biii!!! sve ponovo! ... po koji, sedmi put? nah, koga briga! đizus... ja toliko nisam ni trek gledao... ...ja se samo ponosim svojom raznovrsnošću u gledanju različitih SF serijala...mislim da te u tome daleko vodim.
| čet 09 tra, 2009 12:36 am |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...pa može biti... ...ali ne predaleko... 
...E mogli bi sastaviti popis...
| čet 09 tra, 2009 11:36 am |
|
 |
|
Admiral
|
... zato što u star trek forumu jedino on ima svoj pod-forum 
| pon 13 tra, 2009 11:05 pm |
|
 |
|
Kingslayer
Pridružen/a: sri 24 svi, 2006 7:39 pm Postovi: 5995 Lokacija: Dorne Spol: Muški Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: Krivo neshvaćeno...
|
-fallen-one- je napisao/la: ... zato što u star trek forumu jedino on ima svoj pod-forum  Sada kad imam ove smajliće, ne treba ni trošit tipkovnicu na tipkanje... 

|
| pon 13 tra, 2009 11:35 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
-fallen-one- je napisao/la: ... zato što u star trek forumu jedino on ima svoj pod-forum  E u p.m. tražit ću otvaranje Star Wars podforuma! 
| pon 13 tra, 2009 11:46 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
|
...eeeeee dečko, polako... ...gle, uzmi prvi DVD stragatea , i lijepo počni...
| uto 14 tra, 2009 9:51 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Suikotreki je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: ... zato što u star trek forumu jedino on ima svoj pod-forum  E u p.m. tražit ću otvaranje Star Wars podforuma!  
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 14 tra, 2009 10:25 am |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Hrčak je napisao/la: Suikotreki je napisao/la: -fallen-one- je napisao/la: ... zato što u star trek forumu jedino on ima svoj pod-forum  E u p.m. tražit ću otvaranje Star Wars podforuma!   Eto imam jedan glas. Ajd javite se warseri! Moramo prekinuti ovu Gate hegamoniju! 
| uto 14 tra, 2009 11:24 am |
|
 |
|
Jedi Hamsta – Tribl v2.0.
Pridružen/a: pon 26 sij, 2009 7:16 pm Postovi: 7805 Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact
|
Imaš i Mirnin glas. 
_________________ She's got a date at midnight with Nosferatu.
|
| uto 14 tra, 2009 12:47 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
Warseri, molim vas da o planovima za otvaranje SW podforuma raspravljate u SW topicu, ovdje ste malo offtopic Zahvaljujem 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| uto 14 tra, 2009 12:53 pm |
|
 |
|
Kingslayer
|
Mir'Na, ponavljam ono pitanje od pred koji tjedan... Kakvi su ti sada novi O'Neill i Jackson ili je bolje da još ne pitam? 

|
| sub 18 tra, 2009 6:13 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
T'Rapavi je napisao/la: Mir'Na, ponavljam ono pitanje od pred koji tjedan... Kakvi su ti sada novi O'Neill i Jackson ili je bolje da još ne pitam?  Znala sam da me ovo pitanje čeka. Ovako, O'Neill i Daniel su mi sve bolji i bolji iako još potiho patim za Kurt Russellom koji mi je totalno predložak za tipičnog vojnika. Ali zaboga ne mogu više izdržat, moram nekom reć! Ovaj O'Neill u seriji me tako živcira! Jer je tako prokleto zgodan! I sarkastičan! Al ja trebam ostat vjerna Kurtu! A ne mogu! Osim toga, kao što rekoh...sve me više osvajaju. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| sub 18 tra, 2009 6:28 pm |
|
 |
|