|
Sada je: čet 11 lip, 2026 1:01 am.
|
Neodgovoreni postovi | Aktivne teme
Audicija za cro dr. Jacksona
| Autor/ica |
Poruka |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
 Re: Pitajmo Dejaniru, ona odgovara
BrickTop je napisao/la: ima nas koji će sudjelovati
hoće biti teška pitanja Pa... vjerojatno Moramo bit sigurne da je nas odabranik dostojan Daniela Al ajd, evo, tebi cu malo progledat kroz prste, ipak smo buduci kumovi, pa ono... 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 6:58 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
A pitanja će biti samo iz SG-a ili opčenito iz Egipatske povijesti?
| ned 05 tra, 2009 7:00 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
Pridružen/a: sri 07 svi, 2008 8:02 pm Postovi: 6900 Lokacija: preselila kod Trapa u Dorne :D Naj Serija: TNG Naj Film: First Contact Opis Stanja: manipulative and psychotic
|
BrickTop je napisao/la: A pitanja će biti samo iz SG-a ili opčenito iz Egipatske povijesti? Pa bit ce tu mix pitanja... Dakle: 1. pitanja iz SG1 2. pitanja o egipatskoj povijesti i mitologiji 3. pitanja o fizici, matematici, astronomiji i inim znanostima 4. čitanje hijeroglifa 5. prevođenje sa staroegipatskog Vidis, nije jako tesko Cure, nadopunite ak sam sta zaboravila 
_________________ "Dobar kršćanin se treba čuvati od matematičara i svih onih koji izriču prazna proročanstva. Opasnost već postoji da su matematičari sklopili ugovor s Nečastivim da potamane duh i sputaju čovjeka u okove Pakla."
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 7:03 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Možda da neki psihološki test stavimo. Ko onaj s fejsa.  Ja znam svoje odgovore jer mi je ispao Daniel, pa ćemo se po tome orijentirati.
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
So Say We All
Pridružen/a: pon 12 vel, 2007 9:20 am Postovi: 4808 Lokacija: Between the thighs of Helen Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: XI Opis Stanja: Neću više da mislim na ........
|
Ajme, čitanje hijeroglifa 
| ned 05 tra, 2009 7:06 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Možda da neki psihološki test stavimo. Ko onaj s fejsa.  Ja znam svoje odgovore jer mi je ispao Daniel, pa ćemo se po tome orijentirati. E moze, moze Dakle, imamo za sad: 1. pitanja iz SG1 2. pitanja o egipatskoj povijesti i mitologiji 3. pitanja o fizici, matematici, astronomiji i inim znanostima 4. čitanje hijeroglifa 5. prevođenje sa staroegipatskog 6. psihološki test  Ocemo mi to sve stic obavit u jednom danu? 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 7:07 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Dejanira je napisao/la: BrickTop je napisao/la: A pitanja će biti samo iz SG-a ili opčenito iz Egipatske povijesti? Pa bit ce tu mix pitanja... Dakle: 1. pitanja iz SG1 2. pitanja o egipatskoj povijesti i mitologiji 3. pitanja o fizici, matematici, astronomiji i inim znanostima 4. čitanje hijeroglifa 5. prevođenje sa staroegipatskog Vidis, nije jako tesko Cure, nadopunite ak sam sta zaboravila  joj odlicno dakle,imam ideju,nek ziri(znaci cure) sastave svaka po 5 pitanja pa da ih donesemo na sferakon,lako tam popravimo ili izmjenimo nekaj i da,predlazem jedan dio audicije presetavanje u naocalama da ocjenimo i fizicki izgled  ma lako pokratimo ako necemo stici BrickTop je napisao/la: Ajme, čitanje hijeroglifa  nemoj se bojati,sve se moze pronaci na internetu 
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 7:09 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Dejanira je napisao/la:  Ocemo mi to sve stic obavit u jednom danu?  Znači pretpostavljaš da će im toliko dobro ići ha? Ma sferakon traje tri dana ionako. alien she je napisao/la: i da,predlazem jedan dio audicije presetavanje u naocalama da ocjenimo i fizicki izgled  Hahahahaha,prešetavanje u naočalama! Dobra! Ok dečki,obavezan rekvizit-naočale!
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| ned 05 tra, 2009 7:11 pm |
|
 |
|
Valkyrie
Pridružen/a: čet 06 ožu, 2008 7:38 pm Postovi: 2711 Lokacija: mental asylum Spol: Ženski Naj Serija: TNG Naj Film: ST: XI Opis Stanja: foundation and empire
|
Mir'Na Riker je napisao/la: Dejanira je napisao/la: :zubo: Ocemo mi to sve stic obavit u jednom danu?  Znači pretpostavljaš da će im toliko dobro ići ha? Ma sferakon traje tri dana ionako. joj ja bi rado da se stignemo u subotu,jer bi mi bilo bas super da vidim svaki dio natjecanja budemo mi to skratile,napravimo kviz sa negdje 10-15 pitanja i jos dodamo neke stvari po zelji(ocjenjivanje izgleda itd.)
_________________ No one ever creates anything great without a dash of madness. (Aristotle)
|
| ned 05 tra, 2009 7:12 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
alien she je napisao/la: dakle,imam ideju,nek ziri(znaci cure) sastave svaka po 5 pitanja pa da ih donesemo na sferakon,lako tam popravimo ili izmjenimo nekaj E moze, dogovoreno  Moze i vise pitanja iz svake od kategorija, pa odaberemo najbolja alien she je napisao/la: i da,predlazem jedan dio audicije presetavanje u naocalama da ocjenimo i fizicki izgled  Ajme daaaaaaaa, kak sam to mogla zaboravit 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 7:13 pm |
|
 |
|
Valkyrie
|
Dejanira je napisao/la: alien she je napisao/la: dakle,imam ideju,nek ziri(znaci cure) sastave svaka po 5 pitanja pa da ih donesemo na sferakon,lako tam popravimo ili izmjenimo nekaj E moze, dogovoreno  Moze i vise pitanja iz svake od kategorija, pa odaberemo najbolja alien she je napisao/la: i da,predlazem jedan dio audicije presetavanje u naocalama da ocjenimo i fizicki izgled  Ajme daaaaaaaa, kak sam to mogla zaboravit  evo  kak se odma lijepo sve mozemo dogovoriti ^^
|
| ned 05 tra, 2009 7:14 pm |
|
 |
|
Častoljupka
|
Ok, smislit ću ja ta pitanja. 
|
|
 |
|
dr.med.
Pridružen/a: pon 09 srp, 2007 11:31 pm Postovi: 2843 Lokacija: svemir, mlijecna staza, alfa kvadrant, sektor001, Zemlja, Europa, Hrvatska, Zagreb Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: ST: XI Opis Stanja: opis radnje XD Koje si vrste?: trill
|
I ja hoću svoju dr.sc. Samanthu Carter....
_________________ "In that book which is my memory, on the first page of the chapter that is the day when I first met you, appear the words, 'Here begins a new life'."
|
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
Dakle, sad jos samo trebamo nagovorit sto vise deckiju da sudjeluje  Zasad imamo Bricka i Sovereigna, Suiko nam se uplasio i odustao Mogli bi mi stavit u sluzbeni program sferakona "Audiciju za cro dr. Jacksona", pa nam mozda dođu i decki koji nisu sa foruma  Mozda se nađe neki sexy arheolog među njima 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 7:16 pm |
|
 |
|
mindfrelling bloodsucker
|
dašo je napisao/la: I ja hoću svoju dr.sc. Samanthu Carter.... A sreco, pokreni i ti audiciju 
Sv. Augustin (354-430)
|
| ned 05 tra, 2009 7:17 pm |
|
 |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|