| Autor/ica |
Poruka |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
 Re: Najljepši deflektor
RAI'TARA je napisao/la: Izgleda lijepo ali ne i realno. Izgleda kao nakupina neonki na jednom mjestu. Kao neka lampa, manje kao stvarni uređaj. Ali u ovoj se anketi primarno ocjenjuje ljepota ne i realnost ( to je i svrha ove ankete ). Znam, ali i ovak i onak si ti prva započela o realnosti
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

ST battles audio/video tribute!
|
| uto 31 ožu, 2009 4:10 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Sovereign je napisao/la: RAI'TARA je napisao/la: Izgleda lijepo ali ne i realno. Izgleda kao nakupina neonki na jednom mjestu. Kao neka lampa, manje kao stvarni uređaj. Ali u ovoj se anketi primarno ocjenjuje ljepota ne i realnost ( to je i svrha ove ankete ). Znam, ali i ovak i onak si ti prva započela o realnosti Pa da, a meni se sviđa deflektor Kirkovog Enterprise-a prvi refit, jer je jednostavan i izgleda mi najrealnije, njegava je lijepota u funkcionalnom izgledu, barem meni. 
|
| uto 31 ožu, 2009 4:13 pm |
|
 |
|
Overlord
Pridružen/a: pet 23 sij, 2009 5:53 pm Postovi: 9995 Lokacija: Cardassia Prime, USS Dragonstar NX-80000 Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: First Contact Opis Stanja: Future planning and having fun Koje si vrste?: Lantean/Cardassian
|
_________________ “Truth is truth. How you deal with it is up to you.” – Camina Drummer

|
| uto 31 ožu, 2009 4:15 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Ženska je samo rekla kaj njoj više paše...
| uto 31 ožu, 2009 4:20 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Alokin je napisao/la: Ženska je samo rekla kaj njoj više paše... Ma OK je to Samo mi ipak nije jasno kome su lijepe satelitske antene

|
| uto 31 ožu, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Goddess in green
Pridružen/a: pet 30 sij, 2009 3:37 am Postovi: 4415 Spol: Ženski Naj Serija: VOY Naj Film: Nemesis Opis Stanja: .........poslije VOY-a....TOS je najviše COOL..
|
Zašto nebi mogao biti lijep, meni je lijep, to kao da netko kaže da ne može bit lijep deflektor koji izgleda poput lampe i svjetiljke.
|
| uto 31 ožu, 2009 4:22 pm |
|
 |
|
Egzobiolog
Pridružen/a: čet 11 svi, 2006 12:52 am Postovi: 19665 Lokacija: Planet Vulcan Naj Serija: ENT Naj Film: Insurrection Opis Stanja: Always positive Koje si vrste?: 1/2 Vulcan;1/2 Human
|
...a kaj pa je tebi...?? ...o ukusima se ne raspravlja... ...nekome je i to lijepo... ...apstraktna umjetnost...
...jednako kao i tebi Soveregin , apstraktan brod...
| uto 31 ožu, 2009 4:38 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Ma ništa, sve je OK Samo su mi malo čudni antenoljupci

|
| uto 31 ožu, 2009 4:39 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Meni su čudni oni kojima je to ružno. 
|
| uto 31 ožu, 2009 4:47 pm |
|
 |
|
Defender of Earth
Pridružen/a: sub 10 stu, 2007 1:20 am Postovi: 3611 Lokacija: Trešnjevka,Zagreb Spol: Muški Naj Serija: ENT Naj Film: First Contact Opis Stanja: Ponfo miran Koje si vrste?: Andorian
|
Da mislim ovako ispada da onima kojima se sviđa Kirkov Ent da su oni čudni, što definitivno nije istina jer je ovdje riječ o ukusu. 
| uto 31 ožu, 2009 4:50 pm |
|
 |
|
Imperial Fleet Commander
Pridružen/a: uto 23 svi, 2006 8:29 pm Postovi: 2067 Lokacija: Agud Aser, Andoria Spol: Muški Naj Serija: VOY Naj Film: First Contact Opis Stanja: </3
|
Meni se sviđaju svi deflektori... NX, jer ima starinski, tosovski štih... i kasniji deflektori, jer su sve moderniji, što je opet cool na svoj način 
| uto 31 ožu, 2009 8:44 pm |
|
 |
|
Častoljupka
Pridružen/a: uto 27 sij, 2009 1:19 pm Postovi: 6422 Lokacija: Cloud Ruler Temple Naj Serija: ENT Naj Film: ST: XI
|
Mr.bobo je napisao/la: ...a zakaj nisi glasala za NX... ? ...ima samo moj glas... Sori,čini se da sam zaboravila.Evo,ima tri glasa sad...kako je to predvidljivo. 
_________________ You mustn't be afraid to dream a little bigger, darling. This one appreciates the feeling of your human anus. Ant Nisam isprobavao tvoje tange, za ljubav Božju! _Oz Šta? Da budem glasniji? Jel ti ja ličim na surround sound? Sov
|
| uto 31 ožu, 2009 8:58 pm |
|
 |
|
anarho trekkie
Pridružen/a: ned 16 tra, 2006 1:52 am Postovi: 14375 Lokacija: Zagreb, Južna Europa Spol: Muški Naj Serija: DS9 Naj Film: ST: IV Opis Stanja: Ljubav, znanost i anarhija Koje si vrste?: hewmon
|
Enterprise D, Enterprise NX u Voyager. Isto više volim svjetleće  A za mjesec dana bi se u anketu trebao uvrstiti i lijep deflektor iz ST XI  
_________________ Cvicek I Crveni, First of His Name, Grandmaster of USS Croatia forum, Winner of Sferakon GoT Quiz, Red Bat of the Night, Nirham, Breaker of Presidents, Anarhotrekkie, Mamafat, and Father of Brainfarts.
|
| čet 02 tra, 2009 6:16 pm |
|
 |
|
Goddess in green
|
Taj re-boot deflektor neće u anetu jer ne pripada istom svemiru kao ostali deflektori. 
|
| čet 02 tra, 2009 6:30 pm |
|
 |
|
Overlord
|
Slažem se s Cviček da bi trebao i taj novi deflektor u anketu Taj je lijep

|
| uto 07 tra, 2009 10:19 am |
|
 |
|